- 26 Aralık 2022
- 197
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi melek karman
-
Evet çok haklısınız. Bu soğukluk meselesi eşimin kız kardeşi evleneceği dönem başladı. O zaman da dediler çok değişti beni hiç aramıyor abla evleniyorsun bir isteğin ihtiyacın var mı diye sormuyor dediler acaba onlar bize kaç kere sordu görümcem evime bir çekirdek dahi getirmedi hep bizden bekliyorlar hepBoşanmak vırttı zırttı sebeplerden ağza alınacak bir kelime değil. Eşinizin sizin nazarınızda hiç mi kıymeti yok? Anası iki sızlandı diye boşanalım ,alsın oğlunu falan. Bunlar siz hissetmenizde bilinçaltına yazılıyor. Onun dışında klasik kayınvalide tripleri. Adam çalışıyor ekonomi ortada kimseyi düşünecek hâli mi kaldı diye topu taca atacaktınız.
Yok varsa da kırıldığı güvendiği bir nokta bana söylemiyor. O da diyor ben boş vakit mi buluyorum ki arayım diyorGecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Kayinvalideniz bu konuyu bastan oglu ile konusacakti sizinle degil. Muhatabi oglu cünkü. Bazi aile üyeleri artik herkesin kendi ailesi ve sorumluluklari oldugunu unutuyor. Tabi ki hepimiz bekar zamanimizda ki gibi kendi ailemize fazla zaman ayiramiyoruz. Esim mesela o kadar yogun calisiyor ki son haftalarda ayni evde ben nerdeyse görmüyorum. Heleki cocuk da varsa zaten "boş zamanimiz" hic yok..yani esiniz tarafindan da bir kötü niyet oldugunu düşünmüyorum
Hepsi bi acayip bu k.validelerinÖncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Neden boşanmak istiyorsunuz ki bu konu yüzündense halledilmiyecek bir konu değilSöyledim eşime ben akşam ararım dedi. Bilmiyorum yanlış mı yaptım ama boşanmak istediğimi de söyledim o da tamm dedi
Sen de boşanmaya yer arıyosunEşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Evet evet bende anlamıyorum açık açık senle evlendikten sonra değişti diyor üstünü kapatarak. Anne ben mi değiştirdim diyorum yok sana demiyorum onun aklı yok mu senin demenle mi hareket edecek diyorHepsi bi acayip bu k.validelerinarasın oğluna söylesin madem, size niye dert yanıyor ki çok saçma. Kafalarında ne olduğunu anlamak çok zor gerçekten.
Yok varsa da kırıldığı güvendiği bir nokta bana söylemiyor. O da diyor ben boş vakit mi buluyorum ki arayım diyor
Sorunun kaynağı benim beni bir türlü sevemedi eşimin ailesi sorun bu bende sevilmedigim insanlarla olmak istemiyorumNeden boşanmak istiyorsunuz ki bu konu yüzündense halledilmiyecek bir konu değil
Ama başka konularla birleştiyse o başka sizin evliliğinizde bence başka sorunlar var ne öyle boşanalım tamam
Sorunun kaynağına inin
Birakin esiniz kendi annesiyle halletsin. Durduk yere huzurunuz kacmasin. Herkes kendi delisinden sorumlu
İyi de eşinizin suçu ne ki ? Kvniz böyle söyledi diye eşinizle neden ayrılasınızEvet eğer suçu bende buluyorlarsa alsınlar oğullarını dizlerinin dibinden ayırmasınlar
Ben onları çok önemsiyorum gerçekten. Ne söyledikleri ne yaptıkları hep onları düşünüyorumİyi de eşinizin suçu ne ki ? Kvniz böyle söyledi diye eşinizle neden ayrılasınız
Psikolojim bozuk iyi değilimSen de boşanmaya yer arıyosun
Çok hassas ve olayları hep kişiselleştiriyorsunuz sanırımSorunun kaynağı benim beni bir türlü sevemedi eşimin ailesi sorun bu bende sevilmedigim insanlarla olmak istemiyorum
Sizin de altın yumurtlayan tavuğunuzu alsınlar da, siz de sevin kolaysa.Sorunun kaynağı benim beni bir türlü sevemedi eşimin ailesi sorun bu bende sevilmedigim insanlarla olmak istemiyorum
Tam tersi bir durum olduğunda (kendimden biliyorum) kimse seni arayıp da sağol kızım senden sonra oglumun bize karşı ilgi ve alakası arttı demiyor. Boşuna dememişler "iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bilirler" diye. Bi daha konusunu açarsa ben bilemem kendisine sorun aile ilişkilerine karışmak bana doğru gelmiyor diyip gözardı edin bence. Koskoca adamı sen mi yönlendirecekmişsin. Anne olarak o kadar hükmü yokmu? Arasın oğlunu söylesin. Amma da ne yaniEvet evet bende anlamıyorum açık açık senle evlendikten sonra değişti diyor üstünü kapatarak. Anne ben mi değiştirdim diyorum yok sana demiyorum onun aklı yok mu senin demenle mi hareket edecek diyor
Onlar seni önemsemiyor ama.. Görüştüğünde huzursuz hissediyorsan,eşine söyle görüşme bir süre ailesiyle. Aranızı bozmayın bu sebeptenBen onları çok önemsiyorum gerçekten. Ne söyledikleri ne yaptıkları hep onları düşünüyorum
Kusura bakmayın güldüm ama size değil, kaynananızın tavrına. Atmış lafı ortaya size vermiş pimpiriği, siz eşinize gidip konuşacaksınız, eşiniz sen neden böyle düşünüyorsun annem hakkında diyecek, gerginlik olacak aranızda. Kaynanız da oğluna ben onu suçlamadım oğlum, onu kızım gibi bilip konuştum o yanlış anlamış deyip kenara çekilecek. Üzülmeyin, üstünüze alınmayın, standart hayatınıza devam edin.Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Kusura bakmayın güldüm ama size değil, kaynananızın tavrına. Atmış lafı ortaya size vermiş pimpiriği, siz eşinize gidip konuşacaksınız, eşiniz sen neden böyle düşünüyorsun annem hakkında diyecek, gerginlik olacak aranızda. Kaynanız da oğluna ben onu suçlamadım oğlum, onu kızım gibi bilip konuştum o yanlış anlamış deyip kenara çekilecek. Üzülmeyin, üstünüze alınmayın, standart hayatınıza devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?