• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimin ona soğuk davrandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım?
Kayınvalidenizin alttan alta size laf soktuğunu, oğlunun soğuk davranmasına sebep olduğunuzu düşündüğü için sizi aradığını düşünüyorsanız, bana sıcak davranıyor, sana soğuk davranıyorsa bana niye söylüyorsun oğlunla konuşmalısın anne demeliydiniz.

Eş ailesiyle alakalı bazı konularda biraz gamsız olun, kriz yönetimi yapamıyorsunuz, eşinize boşanmak istediğinizi söylemek ne alaka?

Bir gün eşim telefonda annesinin bir sözüne karşılık baya tartıştı,sesini yükseltti haklıydı ama saygısını korumaliydi.Ben safta kadına üzüldüm tansiyonu felan da var bir arayayım gönlünü yapayım teselli edeyim dedim. Bana şey dedi hiç böyle davranmazdı,çok değişti 😭😃

İllaki aramızda ufak tefek tatsizliklar oldu ama öyle uzatmadik kaynanamla

İnanın kaynanamı çözmüş biri değilim ne yapmaya çalışıyor anlamış da değilim
Kaynanalar anlaşılmaz yaşanır sözünü hiç duymadınız mı kuzumm :KK53:
Çözmekle uğraşmayın laf carptiriyorsa veyahut sen eşine söyle demek istiyorsa ne değişir.
Her iki ihtimalde de kötü olma olasılığın yüzde bin beşyüz.
İyi ihtimal olarak dertleşmek istediğini düşünemiyorum ben.

Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Hiiiiç üstünüze alınmayın. Sizi manipüle etmeye çalışıyor.

Eşimin ailesi öyle değil o konuda haklarını yiyemem eşimden öyle maddi destek görmemişler eşim hep kendine harcamış eve pek bir katkısı olmazmış
O yüzden mi kaynana yakınıyor eskiden bizi görürdü şimdi bi hediye almıyor diye?

Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Gerçekten saha niyetini çözememişken işi boşanmaya getirerek konuşmanız çok yüksek perdeden değil mi?
Kaos mu seviyorsunuz?
Olmayan yangına körükle gitmek bu.

O yüzden mi kaynana yakınıyor eskiden bizi görürdü şimdi bi hediye almıyor diye?
Yani onun kastettiği özel günlerde. Bu anneler gününde onun annesine de benim anneme de hediye almadık. Açıkçası ben çok dedim eşime alalım bak sonra laf ederler dedim ama eşim almak istemedi bilmiyorum belki maddi sıkıntıdan dolayı ama yine de ben kendi anneme sormadım anneler günün de neyin eksik alalım diye ona sordum o da birşey istemediğini söyledi. Onu söylüyor benden buluyorlar günahımı alıyorlar

Kendi kayinailemi gördüm onlara göre eşimi dinden imandan soguttum 🤣 kılık kıyafetini hatta karakterini değiştirdim . Aynı şekilde her şeye kırılıyor en son iftiraya kadar gitti ben elimdeki şeyleri fırlatıp konuşmak istemiyorum falan demişim . Aynen sizin gibi boşanmak istiyorum dedim konuyu ben mi yazdım acaba 🤣🤣 aslında dışardan bakılınca küçük bir şey ne var ki gibi geliyor ama sürekli bu şekilde konuşan insan sürekli her şeye alınması falan artık tahammülun kalmıyor . Eşinizle iyiyseniz bu boşanma konusunu açmayın. Çözüm önemsemek çok bir araya gelmemek . Ben soguktum salaklık edip adım attım lohusalıkta torunu için gelmesine uzuuunca kalmasına birşey demedim sonuç benimle küs

Yani onun kastettiği özel günlerde. Bu anneler gününde onun annesine de benim anneme de hediye almadık. Açıkçası ben çok dedim eşime alalım bak sonra laf ederler dedim ama eşim almak istemedi bilmiyorum belki maddi sıkıntıdan dolayı ama yine de ben kendi anneme sormadım anneler günün de neyin eksik alalım diye ona sordum o da birşey istemediğini söyledi. Onu söylüyor benden buluyorlar günahımı alıyorlar
Fazla yüz verdiğinizden tepenize çıkıyorlar

Alırlar. Assla oğluşları suçlu olamaz, olsa olsa karısı doldurmuş, karısı huyunu değiştirmiştir. Kaynana böyle bişey, gelişi bu bunların. Alışın.

Gerçekten saha niyetini çözememişken işi boşanmaya getirerek konuşmanız çok yüksek perdeden değil mi?
Kaos mu seviyorsunuz?
Olmayan yangına körükle gitme

Kendi kayinailemi gördüm onlara göre eşimi dinden imandan soguttum 🤣 kılık kıyafetini hatta karakterini değiştirdim . Aynı şekilde her şeye kırılıyor en son iftiraya kadar gitti ben elimdeki şeyleri fırlatıp konuşmak istemiyorum falan demişim . Aynen sizin gibi boşanmak istiyorum dedim konuyu ben mi yazdım acaba 🤣🤣 aslında dışardan bakılınca küçük bir şey ne var ki gibi geliyor ama sürekli bu şekilde konuşan insan sürekli her şeye alınması falan artık tahammülun kalmıyor . Eşinizle iyiyseniz bu boşanma konusunu açmayın. Çözüm önemsemek çok bir araya gelmemek . Ben soguktum salaklık edip adım attım lohusalıkta torunu için gelmesine uzuuunca kalmasına birşey demedim sonuç benimle küs
Siz ben misiniz acaba benim ki de sürekli herşeye alınıyor. Bıktırdı artık
Alırlar. Assla oğluşları suçlu olamaz, olsa olsa karısı doldurmuş, karısı huyunu değiştirmiştir. Kaynana böyle bişey, gelişi bu bunların. Alışın.
Annemde böyle diyor alış 😂

Siz ben misiniz acaba benim ki de sürekli herşeye alınıyor. Bıktırdı artık
Biraz yanlız kalmak istediğim için lohusalıkta onu kovdugumu düşünüp gitmeye çalışmışti 🤣🤣 gerçekten hiç sabırlı bir insan değilim ne olacak sonumuz bilmiyorum . Eğer eşin sana dönüp kizmiyorsa yanında oluyorsa boşanma lafını bir daha kullanma bence .

Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum

Söyledim eşime ben akşam ararım dedi. Bilmiyorum yanlış mı yaptım ama boşanmak istediğimi de söyledim o da tamm dedi
Konu sahibi kararlarınız hep böyle hizli ve enteresan mi olur? Baska sorununuz yoksa bu konuyla boşanmanın alakasi yok

Demek eşiniz annesine hediye almiyor, çok değişti diye boşanmak istiyorsunuz öyle mi? Eşiniz ben olsaydım eğer, karım en ufak şeyde beni silebiliyor, benden geçiyor, boşanmak istiyor der; annemle ( eğer varsa ) tüm sorunları çözerdim. Eşten nasıl geçilirmiş uygulamalı gosterirdim size.

Ne kadar kolay boşanma lafı ediyorsunuz? Kadını sallamasanız geçip giderdi konu. Büyütmeyin bu kadar isterse size laf soksun. Önemli değil ki.

boşanma lafı hemen çıktı bi durun ya konuşun anne deyin ne oldu ne etti anlatsın kadınlar sever uzun uzadıya konuşmayı anlayın onu sonra eşinizle bi görüşün belki birbirlerine kırılmışlardır bişi olmaz hep birlikte bi yemek yersiniz eşinize haber vermekle iyi etmişsiniz

Ben boyle biseyi kendim yapmis, kocami kendim o hale getirmis olsam bile uzerime alinmam. Banane evlendi evi barki ayrildi oncelikleri degisti, üzülürsen üzül annesi beni ilgilendirmez der gecerim

siz neden üstünüze alınıyorsunuz ki, soğuk davranıyorsa davranıyor onların arasındaki bir problem
hatta problem bile yoktur muhtemelen, kayınvalidenin hassaslığına gelmiştir :KK70:
her şeyi bu kadar dert edip düşünmeyin, boşanmayı da blöf olarak kullanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X