- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.436
- 208
- Konu Sahibi melek karman
Kız hiç bu açıdan düşünmemiştim çok safım heSizin de altın yumurtlayan tavuğunuzu alsınlar da, siz de sevin kolaysa.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hiç bu açıdan düşünmemiştim çok safım heSizin de altın yumurtlayan tavuğunuzu alsınlar da, siz de sevin kolaysa.![]()
Kayınvalidenizin alttan alta size laf soktuğunu, oğlunun soğuk davranmasına sebep olduğunuzu düşündüğü için sizi aradığını düşünüyorsanız, bana sıcak davranıyor, sana soğuk davranıyorsa bana niye söylüyorsun oğlunla konuşmalısın anne demeliydiniz.Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım?
Eşimin ailesi öyle değil o konuda haklarını yiyemem eşimden öyle maddi destek görmemişler eşim hep kendine harcamış eve pek bir katkısı olmazmışSizin de altın yumurtlayan tavuğunuzu alsınlar da, siz de sevin kolaysa.![]()
Kaynanalar anlaşılmaz yaşanır sözünü hiç duymadınız mı kuzummİllaki aramızda ufak tefek tatsizliklar oldu ama öyle uzatmadik kaynanamla
İnanın kaynanamı çözmüş biri değilim ne yapmaya çalışıyor anlamış da değilim
Hiiiiç üstünüze alınmayın. Sizi manipüle etmeye çalışıyor.Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
O yüzden mi kaynana yakınıyor eskiden bizi görürdü şimdi bi hediye almıyor diye?Eşimin ailesi öyle değil o konuda haklarını yiyemem eşimden öyle maddi destek görmemişler eşim hep kendine harcamış eve pek bir katkısı olmazmış
Gerçekten saha niyetini çözememişken işi boşanmaya getirerek konuşmanız çok yüksek perdeden değil mi?Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Yani onun kastettiği özel günlerde. Bu anneler gününde onun annesine de benim anneme de hediye almadık. Açıkçası ben çok dedim eşime alalım bak sonra laf ederler dedim ama eşim almak istemedi bilmiyorum belki maddi sıkıntıdan dolayı ama yine de ben kendi anneme sormadım anneler günün de neyin eksik alalım diye ona sordum o da birşey istemediğini söyledi. Onu söylüyor benden buluyorlar günahımı alıyorlarO yüzden mi kaynana yakınıyor eskiden bizi görürdü şimdi bi hediye almıyor diye?
Fazla yüz verdiğinizden tepenize çıkıyorlarYani onun kastettiği özel günlerde. Bu anneler gününde onun annesine de benim anneme de hediye almadık. Açıkçası ben çok dedim eşime alalım bak sonra laf ederler dedim ama eşim almak istemedi bilmiyorum belki maddi sıkıntıdan dolayı ama yine de ben kendi anneme sormadım anneler günün de neyin eksik alalım diye ona sordum o da birşey istemediğini söyledi. Onu söylüyor benden buluyorlar günahımı alıyorlar
Alırlar. Assla oğluşları suçlu olamaz, olsa olsa karısı doldurmuş, karısı huyunu değiştirmiştir. Kaynana böyle bişey, gelişi bu bunların. Alışın.Yani onun kastettiği özel günlerde. Bu anneler gününde onun annesine de benim anneme de hediye almadık. Açıkçası ben çok dedim eşime alalım bak sonra laf ederler dedim ama eşim almak istemedi bilmiyorum belki maddi sıkıntıdan dolayı ama yine de ben kendi anneme sormadım anneler günün de neyin eksik alalım diye ona sordum o da birşey istemediğini söyledi. Onu söylüyor benden buluyorlar günahımı alıyorlar
Gerçekten saha niyetini çözememişken işi boşanmaya getirerek konuşmanız çok yüksek perdeden değil mi?
Kaos mu seviyorsunuz?
Olmayan yangına körükle gitme
Siz ben misiniz acaba benim ki de sürekli herşeye alınıyor. Bıktırdı artıkKendi kayinailemi gördüm onlara göre eşimi dinden imandan soguttumkılık kıyafetini hatta karakterini değiştirdim . Aynı şekilde her şeye kırılıyor en son iftiraya kadar gitti ben elimdeki şeyleri fırlatıp konuşmak istemiyorum falan demişim . Aynen sizin gibi boşanmak istiyorum dedim konuyu ben mi yazdım acaba
aslında dışardan bakılınca küçük bir şey ne var ki gibi geliyor ama sürekli bu şekilde konuşan insan sürekli her şeye alınması falan artık tahammülun kalmıyor . Eşinizle iyiyseniz bu boşanma konusunu açmayın. Çözüm önemsemek çok bir araya gelmemek . Ben soguktum salaklık edip adım attım lohusalıkta torunu için gelmesine uzuuunca kalmasına birşey demedim sonuç benimle küs
Annemde böyle diyor alışAlırlar. Assla oğluşları suçlu olamaz, olsa olsa karısı doldurmuş, karısı huyunu değiştirmiştir. Kaynana böyle bişey, gelişi bu bunların. Alışın.
Biraz yanlız kalmak istediğim için lohusalıkta onu kovdugumu düşünüp gitmeye çalışmıştiSiz ben misiniz acaba benim ki de sürekli herşeye alınıyor. Bıktırdı artık
Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Konu sahibi kararlarınız hep böyle hizli ve enteresan mi olur? Baska sorununuz yoksa bu konuyla boşanmanın alakasi yokSöyledim eşime ben akşam ararım dedi. Bilmiyorum yanlış mı yaptım ama boşanmak istediğimi de söyledim o da tamm dedi