kızlar az önce görümcemi aradım ben alışverişe çıkacağımı söylediim bana ne dese iyi bak eşya falan almayasın biz halledeceğiz bende ona e o zaman ben beğeneyim siz gidip alın bilmemezlikten gelerek tabi hemen yok yok bizim halılar perdeleri size yollayacağım demez mi Allahım çildıracağım bende ona ablacım gerek yok ben yeni evime yeni eşya alacağım çok şükür durumumuz o kadarına var dedim...bana diyor ki siz yeni ev aldınız borç harçla birde eşya için sıkıntı çekmeyin biz vereceğiz diyor hala ALLAHIM yarabbim kafası almıyor almıyor almıyor beni sinir hastası ettiler dünden beri kendi kendime konuşuyorum şöyle diyeceğim böyle konuşacağım diye offffff eşim gelsin bu akşam konuşacağım hiç yelkenleri indirmek yok akıllılarım bana eskilerini verip yenilerini bizim paramızla alacaklar yok yok olmazzz
ayyyyy ben bıle buradan senın adına sınır oldum ay kendımı senın yerıne koyuyorumda anam ne demek valla ben ole gorumcenın agzına s.....dım heralde hıc gorumcenle kaynananla muhattap bıle olma bellıkı senın kaynanayı bırazda fısekleyende gorumcenmıs gıdıme gelıyor kımseye kulak asma duymamazlıkdan gel sen elını cabuk tut
kızlar az önce görümcemi aradım ben alışverişe çıkacağımı söylediim bana ne dese iyi bak eşya falan almayasın biz halledeceğiz bende ona e o zaman ben beğeneyim siz gidip alın bilmemezlikten gelerek tabi hemen yok yok bizim halılar perdeleri size yollayacağım demez mi Allahım çildıracağım bende ona ablacım gerek yok ben yeni evime yeni eşya alacağım çok şükür durumumuz o kadarına var dedim...bana diyor ki siz yeni ev aldınız borç harçla birde eşya için sıkıntı çekmeyin biz vereceğiz diyor hala ALLAHIM yarabbim kafası almıyor almıyor almıyor beni sinir hastası ettiler dünden beri kendi kendime konuşuyorum şöyle diyeceğim böyle konuşacağım diye offffff eşim gelsin bu akşam konuşacağım hiç yelkenleri indirmek yok akıllılarım bana eskilerini verip yenilerini bizim paramızla alacaklar yok yok olmazzz
Canım bak bunların niyeti hiç iyi değil. Öyle sizin borca girmemeniz falan değil maksatları.
Maksat belli senin evin üzerinde otorite kurmak.
Sen niye kendi kendini yiyip bitiyorsun ki?
Hiç onlara haber vermeden al eşini yanına git beğen eşyalarını al.
Eşine söylersen belki o da onların safına geçer bir de onu ikna etmekle uğraşırsın.
Sen hiç belli etmeden eşine en yakın zamanda al eşyalarını ödemesini de yaptır bir güzel.
Sonradan biz verecektik falan derlerse böylesi daha iyi oldu der kestirir atarsın.
Niye sinirlerini bozuyorsun?
Yeni ev almışsınız mis gibi.
Sen şimdi güzel güzel beğeneceksin eşyalarını, ne kadar güzel bir heyecan yaşayacaksın.
Eşinle birlikte o mu olsun bu mu olsun karar vermeye çalışacaksın.
Senin yerine ben heyecanlandım valla. İçim kıpır kıpır oldu.
Senin çok mutlu olman gerek. Evini düzüyorsun yaa...
Sakın bu zevki elinden almalarına, seni mutsuz etmelerine izin verme.
Hatta bugün müsaitseniz hemen şimdi ara eşini hiç vakit kaybetmeden al eşyaları.
Hadi hadi çabuk olun.
Hayırlı olsun, Allah güle güle güzel günlerde oturmayı nasip etsin.
evet kesinlikle o fiştekliyor zaten evde iki kadın tek birbirlerini dolduruşa getiriyorlar sonra bana patlıyorlar diğer eltime gıkları çıkmıyor bir bana patlıyorlar ailem meselesine gelince yada hiç gelmeyelim herşeyle tek başımayım o yüzden buraya yazdım sizlerden fiikir almak daha mantıklı geldi
işin zor desene benden sana tavsıye cogunluk nederse en dogrusu o dur ve senın bu topacını ozellıkle takıp edıyorum herkesde benle aynı fıkırde yanı bız sana yanlıs bı yol sunmuyoruz bunun ustesınden gelebılırsın sonucda esın yanında sana destek cok sukurkı
ha bundan sonra senın yapacagın tek bısey var alacaksın esyalarını yenı yenı misler gıbı gule gule kullanacaksın ama aynı zamanda kaynana ve gorumcendede mumkun mertebe uzak duracan canım bak kendın dıyosun eltıme gıkları cıkmıyor dıye demekkı ne ezebıldıklerını ezıyorlar sende uzak dur elınden geldıgınce
çok sağol iyi ve güzel dileklerin için..ayy canım okuken bile içim kıpır kıpır oldu yazını valla... evet ben o duyguları yaşamak istiyorum arkadaşlarımı görüyorum şimdi iki arkadaşım evlenmek üzere herşeyi kendileri beğenip alıyorlar ya öyle bir imreniyorum ne güzel ben o zevki heyecanı yaşamak istiyorum eşyalarım en adi en pis en rezil olsunhiç farketmez yeter ki eşimle ben alalım başkasının zevkini yada eskisini görmek istemiyorum evimde..şimdi eşimi arada bırakmak istemiyorum o da düşünüyor aslında benim içimde kalanları bana söz vermişti çünkü artık kimse bize müdahale etmeyecek ama işte ortada
işde bu işde bu kım naparsa yapsın kı nederse desın sen içindekı şevkini asla kaybetme sen elbettekı her seyın enguzelıne layıksın bu kadar zaman sabretmıssın ne demek... ama benım senden özellıkle rıcam kendın begendıgın dayayıp döşedıgının evını bızden mahrum bırakma resımlerınıde ıns en kısa zamandagorebılmek dılegıyle ıns en kısa zamanda MOBİLYALARIMI GİTTİM ALDIM GELDİM dıye yazarsın bu cumlelerını özellıkle beklıycem...
çok sağol iyi ve güzel dileklerin için..ayy canım okuken bile içim kıpır kıpır oldu yazını valla... evet ben o duyguları yaşamak istiyorum arkadaşlarımı görüyorum şimdi iki arkadaşım evlenmek üzere herşeyi kendileri beğenip alıyorlar ya öyle bir imreniyorum ne güzel ben o zevki heyecanı yaşamak istiyorum eşyalarım en adi en pis en rezil olsunhiç farketmez yeter ki eşimle ben alalım başkasının zevkini yada eskisini görmek istemiyorum evimde..şimdi eşimi arada bırakmak istemiyorum o da düşünüyor aslında benim içimde kalanları bana söz vermişti çünkü artık kimse bize müdahale etmeyecek ama işte ortada
işde bu işde bu kım naparsa yapsın kı nederse desın sen içindekı şevkini asla kaybetme sen elbettekı her seyın enguzelıne layıksın bu kadar zaman sabretmıssın ne demek... ama benım senden özellıkle rıcam kendın begendıgın dayayıp döşedıgının evını bızden mahrum bırakma resımlerınıde ıns en kısa zamandagorebılmek dılegıyle ıns en kısa zamanda MOBİLYALARIMI GİTTİM ALDIM GELDİM dıye yazarsın bu cumlelerını özellıkle beklıycem...
kızlarrr eşimle az evvel konuştum gidip perde beğeniyoruz hiç annesiyle ablasıyla konuştuğumu söylemedim sağolsun hemen kabul etti ayyyy ne güzel bir duyguymuş yaaaaa şimdi çıkıyorum akşama girer haber veririm sizler çok sağolun iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?