kaynanam evde oturamıyor! hergün suratını görmekten bıktım!

konu sahibide 3 yıldır yalnızlığa doymadınız herhalde.zaten kaynananız 2 haftadır böyleymiş.sanki evlendiğinizden beri gözünüzü açtırmamış gibi.bence ortada kıskançlıkta yok sizin hüsnü kuruntunuz öyle olsa en başından kaynananız eşinizle aranızda olurdu.bence siz epey rahatlığa alışmışsınız kayınvalide gelincede rahatınız bozuluyor.nete felan takılamıyorsunuz.siz yakında eşinizede hergün eve gelme seni hergün görünce sıkılıyorum ben yalnızlığı seviyorum dersiniz.

eşimin her zaman başımın üstünde yeri var onu nerden çıkardınız anlamadım rahatıma düşkünüm evet yalnızlığı da doymuyorum bu beni ilgilendirir benim rahatımda beni ilgilendirir burası benim özelim neticede zırt bırt dip dibe olmak zorunda deilim kimseyi oyalamak zorunda da deilim ister nette takılırım ister yatar uyurum ben kimseyi hergün rahatsız etmem adetim değildir kimsenin de beni etmesini istemiyorum

eşimin her zaman başımın üstünde yeri var onu nerden çıkardınız anlamadım rahatıma düşkünüm evet yalnızlığı da doymuyorum bu beni ilgilendirir benim rahatımda beni ilgilendirir burası benim özelim neticede zırt bırt dip dibe olmak zorunda deilim kimseyi oyalamak zorunda da deilim ister nette takılırım ister yatar uyurum ben kimseyi hergün rahatsız etmem adetim değildir kimsenin de beni etmesini istemiyorum

ben size hak veriyorum ,kimse kimsiyeyi rahatsiz etmeye hakı yok.kv gitsin başka şeylerle meşgül olsun

ben onu çocuk gıbı oyalamak zorunda deılımkı herşeyın bı sınırı var ınsan sıkılıyor bı yerden sonra

ah minniecim aynı beni anlatmışsın. Tabi benim kv her gün gelemiyor çünkü çok yakın değiliz ama istisnasız her gün ya eşimi ya beni arar.Ben çok yüz göstermiyorum son zamanlarda o yüzden eşimi daha çok arar. Ve haftada 2 kez gelmeye çalışır. Artık bıktım..Her gün aramasıda çok bıktırıcı seni çok iyi anlıyorum. Allah kurtarsın senide benide ne diyim.. Kv gezenti bir tip olunca çok zor oluyor..

walla ben telefon olsa razı olurum konuşsa konuşsa en fazla 5 dakka konuşur ama gelmesi ayrı sıkıntı.bazı şeyler birazda meraktan kaynaklanıyor aramalar gelmeler v.s allah sanada kolaylık versin

aslında gitmek istemiyor k.pederim olmasa gitmez zaten k.pederimden korkusuna gidiyor yoksa yatıya kalır

Oğlun kıskanıyor ben yokken geliyor diyor, Dersinn.. E kayınpederinden dolayı akşamları sürekli gelemezmiş zaten.. Böylesi daha mantıklı olur

ben anlamıyorum kendi anneniz gelince kapıyı sonuna kadar acarsınız anahtarı bile cebine koyabilirsiniz ama niyeyse bu kayınvalide olunca batıyor oda annee sen nasıl ona deger verirsen esinde öle senin ailede deger verir senin annene gelini böle dese hoşuna gider mi.demek kayınvaliden seni seviyorda geliyor bence kalbini kırma oda hevesini alsın gelmez artık

Bi gün, iki gün değil hergün geliyormuş.. İnsan bi zaman sonra sıkılır.. He dersen sizin düşünceniz yanlış ben kayınvalidemi çok seviyorum aynı evde yaşamak istiyorum tabi o da sizin düşüncenizdir saygı duyarım Ha hergün gelmiş, ha aynı evde yaşanmış ne farkeder ki..

nebilim canım ya ben basda cok sorunlar yasadım kayınvalidemle simdi gelse kalsa valla hosuma gidiyor aynı aptmdyz hep bi yerdeyiz ama seviyorum ben benimde annem var gelinimiz böle dese ben coook uzulurdum

nebilim canım ya ben basda cok sorunlar yasadım kayınvalidemle simdi gelse kalsa valla hosuma gidiyor aynı aptmdyz hep bi yerdeyiz ama seviyorum ben benimde annem var gelinimiz böle dese ben coook uzulurdum

Demek kadın gerçekten samimi davranıyor ve gerçekten kızı yerine koyuyor seni çok şanslısınnn.. Malesef herkeste aynı şans olmuyor işte.. Bi insanın kendisini sevdirmesi de sevdirmemesi de kendi elinde.. Sen iyi insanlara düşmüşsün. İnşallah hep böyle giderler

inş kuzum inş.cok haklısın hersey insanın kendi elinde

inş kuzum inş.cok haklısın hersey insanın kendi elinde

Kayınvalidesi haftada bi kere gitse daha çok ilgi görecek. Ama hergün hergün olunca komşu kapısı gibi.. Bir de oğlu da yokken.. Bence haklı yani.. Ben zaten çabuk sıkılan bi insanım ondn heralde böyle düşünüyorum

yok be olsun yazıkk kadına anlar oda elbet bi yere kadar sonra oda bıkar elini ceker sabır her kapıyı acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…