- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
yok be olsun yazıkk kadına anlar oda elbet bi yere kadar sonra oda bıkar elini ceker sabır her kapıyı acar
Senden her eve lazımÇok iyi niyetlisin
annemde anahtarım yok hiç bi zamanda istemedi her zaman evimize ölçülü gelip gider.k.valide ölçülü gelse inan batmaz hatta kendim çağırırım ama bu görev halini alınca benim açımdan hiç zevkli olmuyor .zaten kalbini kıracak bişey yapmıyorum olan bana oluyor sıkılıyorumben anlamıyorum kendi anneniz gelince kapıyı sonuna kadar acarsınız anahtarı bile cebine koyabilirsiniz ama niyeyse bu kayınvalide olunca batıyor oda annee sen nasıl ona deger verirsen esinde öle senin ailede deger verir senin annene gelini böle dese hoşuna gider mi.demek kayınvaliden seni seviyorda geliyor bence kalbini kırma oda hevesini alsın gelmez artık
aynen öyle üst üste sıkıyor . yeri geliyor konuşacak mevzu bulamıyoruz ayrıca evlilik bi gün iyi gün oluyor bi gün kavgalı gü yeri geliyor canım sıkkın oluyor .yani heşey dozuna güzelKayınvalidesi haftada bi kere gitse daha çok ilgi görecek. Ama hergün hergün olunca komşu kapısı gibi.. Bir de oğlu da yokken.. Bence haklı yani.. Ben zaten çabuk sıkılan bi insanım ondn heralde böyle düşünüyorum
ben hiç bi zaman saygısızlık yapmadım büyüklerin değerinide bilirim o yüzden abartılı yazdığınızı düşünyorum.saaygısızlık yapmış olsam k.validem bu davranışından emin olun vazgeçerdi.ayrıca benim annem aynını yapsa acaba eşim ne yapardı? sonuçda hergün bu cidden bi yerde sıkılıyor insanarkadşlar büyüklerinizi sevmeyebilirsiniz ama muhakkak saygılı olmak zorundasınız.yoksa evinizde bereket denen şey kalmaz.bizler yaşlılarımız sayesinde rızıklanıyoruz bunu sakın unutmayın.yarın birgün sıkıçtığınızda kapısını çalacaklarınız büyükleriniz bunuda unutmayın.saygı göstermeyen gelinleride rabbim hanemizden uzak tutsun
tabi dönecek bende evlat sahibi olursam çocuğumun evine gitcem ama bunu onları sıkarak yapmambalta döner sap döner gün gelir hesap döner.
aynen öyle üst üste sıkıyor . yeri geliyor konuşacak mevzu bulamıyoruz ayrıca evlilik bi gün iyi gün oluyor bi gün kavgalı gü yeri geliyor canım sıkkın oluyor .yani heşey dozuna güzel
burda bazı arkadaşlar tepki göstermiş ama herkesin yapısı farklı ben evime gelen insana saygısızlık yapmam güler yüz gösteririm ama sıkılan ben oluyorum burdaKesinlikle öyle.. Herşey dozunda güzel.. Fazlası sıkar..
burda bazı arkadaşlar tepki göstermiş ama herkesin yapısı farklı ben evime gelen insana saygısızlık yapmam güler yüz gösteririm ama sıkılan ben oluyorum burda
gerçekten de öyle bazen arkadaşlarıma kahvaltıya yada kahve içmeye falan gidiyorum ertesi gün soruyor nerdeydin v.s diye söyleyince bozuluyor rengi atıyor sadece onunla görüşeyim istiyor eşimide bu konuda dolduruyor sanırımSeninle aynı fikirdeyim.. Aynı durumda olsalar onlarında fikirleri değişir buna eminim.. Ama her zaman davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte.. Yorum yapması kolay nasılsa
gerçekten de öyle bazen arkadaşlarıma kahvaltıya yada kahve içmeye falan gidiyorum ertesi gün soruyor nerdeydin v.s diye söyleyince bozuluyor rengi atıyor sadece onunla görüşeyim istiyor eşimide bu konuda dolduruyor sanırım
gerçekten de zorla soğuttu.normalde çok gezen biri deilim ama arada insan ihtiyaç duyuyor normalde eşimin tanıdığı ve de sevdiği arkadaşlarım hakkında eşim sonra her nedense!! kötü yorumlar yaptıO kadar evin içinde olursa öyle olur.. Onun hayatı var çıkıp çıkıp sana geliyor.. Sen arkadaşlarına gitmişsin, görüşmüşsün çok mu canım.. O yaşta evinde durmuyor, Sen neden bütün gün oturasın ?
Bari çenelerini tutup otursalar ya, zorla soğutuyolar kendilerinden
gerçekten de zorla soğuttu.normalde çok gezen biri deilim ama arada insan ihtiyaç duyuyor normalde eşimin tanıdığı ve de sevdiği arkadaşlarım hakkında eşim sonra her nedense!! kötü yorumlar yaptı
bugüne kadar bu konuda bişey söylemedim ama durum devam ederse ne olur bilememTakma kafana canım ya, eşine de söyle bütün gün evde oturup anneni mi karşılıcam, benimde ara sıra arkadaşlarımı görmeye stres atmaya ihtiyacım var de..
bugüne kadar bu konuda bişey söylemedim ama durum devam ederse ne olur bilemem
zaten eşime söylerim çıkacağım zaman ama anladığım kadarıyla arkadaşımı kötülemiş bende eşime senin sevmene gerek yok sen görüşmüyorsun zaten bana karışma yeter dedim sustuZaten arada bir çıkıyormuşsun.. Ne var hemen yetiştiricek.. Uff herşeye karışmasalar olmaz yani.. İki kişi arasına girilmez bunu öğrenemediler.. Ara bozmayı marifet biliyorlar!
zaten eşime söylerim çıkacağım zaman ama anladığım kadarıyla arkadaşımı kötülemiş bende eşime senin sevmene gerek yok sen görüşmüyorsun zaten bana karışma yeter dedim sustu
büyük ihtimal canım.çünkü suratı düşüyor gittiğim zaman bi çözüm bulup bu durumu azaltmam lazımSenin tek hesap vermen gereken kişi eşin.. Kayınvalideni uzak tutman şart oldu artık..Belki de kendi gelebilmek için yapıyordur? Sen arkadaşlarınla çıkınca gelememiştir.. :26:
büyük ihtimal canım.çünkü suratı düşüyor gittiğim zaman bi çözüm bulup bu durumu azaltmam lazım
denerim canım bakalım ne yapcak bahane üretmekten başka çare yok zatenHergün bi bahaneyle atlatmaya çalış.. Aramadan gelmemesini söyle, aradığında markette işin oldugunu, yorgun oldugunu, başının ağrıdığını fln söyler geçiştirirsin.. Bi kaç gün snra bıkar hergün aramaz heralde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?