Kaynanam evimden çıkmıyor.

Artık zaten kavgayla geçiyor her günümüz

Planda yaptık bu sefer annesigil haftaicibden geldiler
Ailesine değil eşinize söyleyeceksiniz, siz bir ailesiniz artık. Haftaiçi de gelirlerse yüzlerine bakmayın yada ailenizin evine gidin kafanızı dinleyin, karşınızda son derece yüzsüz insanlar var belli ki

Artık dayanamıyorum annesi gelmese es geçse kardeşi geliyor haftasonu nedir ne yapılır unuttum artik
Çocuk yoksa bosanın ciddiyim
Söylemesi kolay diyeceksiniz zaten psikolojik rahatsızlıklarıniz oluşacak sinir hastası olacaksınız

Eşime dedim annen bu kadar seni seviyor en sonunda gideceğim bu evden dedim git dedi bana
Durma sen de madem. Düğünün ertesi günü geldiklerinde ne yaptın hay hay deyip eve mi aldın? Kavgayı o zaman verecektin şimdi çok zor. Kocan çağırıyor bile olabilir onları

Carsaf fotosu istemişler bir de, sen nereden buldun bunları ya? Nasıl olay çıkartmadin anlamıyorum. Ne yaptı kardeşi eve gelip onu merak ettim

Eşime dedim annen bu kadar seni seviyor en sonunda gideceğim bu evden dedim git dedi bana
Yani yeni evlendiği karısına bunu diyen adam sizi zaten gözden çıkarmıştır. Konu açma sebebiniz eş ailesinin gelip gitmesi olmamalıydı. Bazı şeyleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum bu forumda. Adam böyle dedi ve siz o evde oturup onu ve ailesini mi çekiyorsunuz? Çalışan insanmışsınız bi de.

Eşiniz alsın karşısına konuşsun tabiki. Laftan anlamıyorsa azarlasın.
Kardeşi eşiyle nasıl geldi ertesi gün yahu ayıp denen birşey var. Eşinizde sorun

Evlilgimin ilk senesini halen daha daha kabus olarak hatırlıyorum.kp 2.yilmda vefat etti.esime derim baban olmese idi bizim yuvamız yoktu şimdi bosanmistik.10 günlük düğün iznimde tam 4 kez misafir olark geldiler.hstta iznim bitti ise gideceğim annemgil yarın gelecekmiş dedi eşim.yarin ise başlıyorum ya dedim rapor alırım dedi gitti rapor aldı.sonra her hafta sonu geldiler.Allahim kabus gibiydi.beni hiç aramaz lardi hep eşimi.ben kapıdaki paspas.yeni gelinimya banyoya girince korkuyorum TV sesi açtım ses olsun diye.esimde işte.banyodan çıktım eşim aramış babam gelmiş kapıyı açmadi TV sesi gelyirodu demiş.esime ilk ozaman patlamistim sanırım.beni hiç aramış bile.cok şey var da uzun olur.kp öldü 3 yıl görüşmedim kv ile
Araya olaylar girdi.babamin cenazesinde görüşmeye başladık.gecen yine aramışlar size geleceğiz diye eşim geceyi arayın sorun demiş.beni aradılar ama soğuklar çünkü eşim artık akilllandi öğrendi ailesinin ben oldugumu

Eşim olacak kişi annem sana yardıma geliyor diyip kestirip atıyor. Yardıma geliyorsa haftaici gelsin haftasonumu niye bana zehir ediyor dedim. Daha evin yedek anahtarını soruyordu almayı unutmuş onuda alayım diyordu.
Sorun kayınvalideniz değil, eşiniz. Eşinizin sizinle vakit geçirip , evliliğin tadını çıkarmak gibi bir isteği düşüncesi yok. Cumartesi sabahı, yatakta karımla miskin miskin yatayım, sevişeyim demiyor, ya da karımla gezeyim başbaşa vakit geçirelim demiyor.

Eşiniz bir şey demiyorsa siz diyeceksiniz artık bir yıl olmuş. Ben kimseden yardım istemiyorum, evimde kendi başıma vakit geçirmek istiyorum, artık bu durum benim tahammül seviyemi eaşti diyeceksiniz.
1 yıl böyle bir saçmalığa nasıl dayanıyorsunuz cidden aklım almıyor.

Eee adam hem suçlu hem güçlü, kovmuş sizi? Kayın, elti, kayınvalide, eş ailece istenmediğiniz değer görmediğiniz yerde akıl hastası olmak mı istiyorsunuz? Hepsinden ağırı eşinizin gidersen git demesi. Bu adama nasıl güvenip hayatınızı emanet edeceksiniz? Adam gidersen git o benim annem diyor ama siz eşim de eşim yapıyorsunuz. Eşim ses çıkaramıyor bir şey diyemiyor ayrı, gidersen git demek ayrı yalnız.

Çarşaf olayını yeni gördüm de siz baştan yapmışsınız hatayı. Anne babanız yok mu sizin? Nasıl izin verdiler bu karanlık beyinlerle beraber yaşamanıza? Size bin kişi çocuk yapma diyecek ama arka arkaya yapacaksınız değil mi?

Kapı pencere indirmeli sağlam bir sinir krizi olayı çözer diye düşünüyorum, eşimin ailesi de sizinkilerin lacivertiydi yüz versem sizinkilerin beş katı olurlardı eminim.
Sağlam bir sinir krizi geçirip sonrasında deli taklidi yapmaya başladım, oooo ona dokunmayın amaaann ona bir şey demeyin'e döndük şimdi o kadar rahatım ki ahahahahah
bazıları güzellikten kibarlıktan tatlı dilden anlamıyor, illa yılan gibi sokacaksın ki hadlerini bilsinler, sizinkiler de o tayfadan işte.

Sizin eşiniz de gidersen git o benim annem dedi mi size? Bu cinnet minnet kavga vs eş arkanızda durursa yapılacak çözümler. Adam ailesine ses çıkaramıyordur, karısı dellenince karışmaz olay çözülür ama bu konudaki koca öyle değil. Ailesi kanlı çarşaf fotoğrafı bile isteyebiliyor bu kocadan.

Carsaf fotosu mu istemisler :O Gormedim ben o mesaji. Yollamis mi konu sahibi de?

Deli ile deli olacaksin. Kibarliktan anlamiyor bazilari. Ben de izin versem esimin annesi benim de carkima tukururdu (gerci bu kadar yapmazlardi). Carsafi falan tikardim bir yerlerine ilk gunden. Herkesi evden kovduktan sonra kimse sesini cikaramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…