Kaynanam geliyor

aciz1978

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
78
75
8
47
Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı okuyanlar bilir, kaynanam ve görümcem yüzünden eşimle evleri ayırmıştık. Kurban bayramından önce arife günü kaynanam adım attı ve özür dileyerek geçmişi kapatalım artık eşin gelsin sizi alsın bayramı beraber geçirelim dedi. Sonrasında bayramı beraber geçirdik ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı, aynı ortamdaydık ama samimiyet yoktu. Bugün kaynanam bize geliyor. 1- 2 hafta çocuğa bakacak. Ben çok gerginim, ters bişey yaparım diye korkuyorum. Aslında kaynanam iyi biri onu dolduran benim kıskanç görümcem. Allahtan o gelmiyor. Sizce bu 2 hafta nasıl davranmalıyım.

Eski konunuzu bilmiyorum
Madem kaynanan iyi biri ve ilk adımı onlar atmış
Sende iyi davran

Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı okuyanlar bilir, kaynanam ve görümcem yüzünden eşimle evleri ayırmıştık. Kurban bayramından önce arife günü kaynanam adım attı ve özür dileyerek geçmişi kapatalım artık eşin gelsin sizi alsın bayramı beraber geçirelim dedi. Sonrasında bayramı beraber geçirdik ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı, aynı ortamdaydık ama samimiyet yoktu. Bugün kaynanam bize geliyor. 1- 2 hafta çocuğa bakacak. Ben çok gerginim, ters bişey yaparım diye korkuyorum. Aslında kaynanam iyi biri onu dolduran benim kıskanç görümcem. Allahtan o gelmiyor. Sizce bu 2 hafta nasıl davranmalıyım.

kaynanan aslında iyi biriyse bu iki haftayı arayı düzeltmek, bi sıcaklık yaratmak için kullanabilirsin, emin ol bunu yaparsan kızının sözüne bakmaz, bence sadece kendi ailenden biri gibi davransan yeter, ve hoşgörü, bazı batan şeylerini duymazdan görmezden gelmek faydalı olabilir

çocuğuna bakmak için geliyor..sana faydası olacak yani..sende sana şuan faydası dokunan insana nasıl davranıyorsan öyle davran..
vıcık vıcık olmak zorunda değilsin..saygı çerçevesi içinde ol yeter..

Daha Bayram'dan önce yeni barıştığınız birine 1-2 hafta çocuk baktırmak uygun mu

Bir de çocuk onu tanıyor mu ki

Onunla Nasıl duracak

Eskiye sünger çekip güler yüzlü olmaya çalışın:) anne yerine anneciğin diye hitap edin, ters bir şey derse ya da laf sokarsa anlamamazlığa vurun... 2 kv den sonra taktikletim bunlar. Hepsi işe yarıyor

Teşhisi koymuşsun zaten.Görumcede sorun var.Kayinvaliden ile otur konuş.Görümcen ile araya mesafe koy.Ozel günler dışında görüşme bayram, düğün, doğumgünü falan.Eee ne demişler kaynana, elti ,görümce görmeyeyim onları ömrümce :kusmuk:

Çocuğa bakma amacı ne çalışıyor musun veya bir yere mi gidiyorsun eski konunu bilmiyorum ama eğer öylesine geliyorsa bence o da seninle samimiyet kurmaya geliyor gibi geldi bana. Bu fırsatı değerlendir güler yüz göster ama mıç mıç olma çok samimiyet tez ayrılık getirir.

Eskiye sünger çekip güler yüzlü olmaya çalışın:) anne yerine anneciğin diye hitap edin, ters bir şey derse ya da laf sokarsa anlamamazlığa vurun... 2 kv den sonra taktikletim bunlar. Hepsi işe yarıyor
İşe yariyorsa ne ala canım.Gozlemlerime göre kaynanadan geline yar olmuyor.Anne kız gibi olan var tabi.Ama kıskanç bir görümce varsa o iş zor.

gelmesin, benim evime asla gelemez kocamla beni ayirma noktasina getiren biri.

kaynanan madem iyi mesafenı görümceye koy ozaman

gerekitği kadar samımıyet göster , madem özür dilemiş buda hatasını anlamış oluyor

madem kaynanan tarafından bi adım atılmış biraz şans ver... kendisinin böyle davranması demek ki bazı şeylerin farkına vardı

Yorumlar için teşekkürler canlar. KV geldi. Çok aşırı olmamak kaydıyla güler yüzlü davrandım. Elimden geldiğince yemek hazırladım. İyi gitti bugün. Önümüzdeki günleri de yazarım

Back
X