KAYNANAM GELİYOR :(

arkadasim sen kendini böyle eltilerinden üstün görüyosan saten senin icinde maelsef fesatlik var
onlar evlendi ayrildi diye senden alta degiler
benimde kizim var diosun allah korusun senin kizininda basina gelse eltileri böyle asaglasa hosuna mi gider....

Aynen. Okuduğum andan beri hala sinirliyim. Onlar dul ben bekar kızdım, onlar kıymetsiz ben kıymetliyim diyor ya.
Neredeyse madalya takın diyecek.

Konu sahibi ,umarım kınadıkların başına gelmez! Umarım

peki ilk evliliğinizde iken evlenmiş boşanmış bi eltiniz olsaydı ve kayınvalideniz sizin için aynısınız deseydi üzülmezmiydiniz ? ben şimdiki durumunuzdan bahsetmiyorum bende kız annesiyim...ben üzüldüm bu durumda kıyas olmaktan durduk yerde denilecek şey değildi,boşanmış olabilirler ama beni neden yem diye öne atıp onları sevindireyim derken beni yıkıyosun gerek varmıydı ?

Aynen. Okuduğum andan beri hala sinirliyim. Onlar dul ben bekar kızdım, onlar kıymetsiz ben kıymetliyim diyor ya.
Neredeyse madalya takın diyecek.

Konu sahibi ,umarım kınadıkların başına gelmez! Umarım

yaaa siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten !!! elimi ayağımı titrettiniz ufacık bi bölüm kesip ali kıran baş kesen kesiliyosunuz ben buraya dertleşmeye geldim dahada sinir küpü yapıyosunuz !

istediğini söyleyen istemediğini işitir konu sahibi.. demek ki "baba evinden namusunla" çıkman bir şey ifade etmiyormuş, kadın sana geliyor.. kim bilir, belki de "namusunla" evlendiğin için en çok seni seviyordur..

bu kadar insana nasıl okuyorsunuz diye çemkireceğine, ben ne yazmışım acaba diye yazdıklarını bir daha oku..

uyusundabuyusunboncuum
Arkadaşım...
Anlatım tarzından herkes oraya odaklanmış ki bunu sen üstüne basa basa gözümüze sokmuşsun..
Tamam her şeyi yazıp etmişsin bir de yetmezmiş gibi
NOT:.......... diye eklemişsin..
O not kısmında bahsettiğin tek şey bu dul bekar kıyası...

nott: beni yanlış anlamayın lütfen eltilerime namussuzmu dedim tövbe ben öyle bişeymi yazdım ? bende kız bebek annesiyim allahtan korkarım insanız başımıza ne geliceğini bilemeyiz ama bekar kızla evlenmiş boşanmış çocuklu bi kadın sizin gözünüzde birmi? benim ilk evliliğim.kv beni istemeye geldi herşey adetlere uygun oldu ama diğer eltilerimi istemediği için düğün olmamış nikahlarına bile gitmemiş oğulları bekar olduğu için bekar kız istemiş hep oğullarıda böyle evlilik yapmış .. sonuç olarak beni onlarla bir tutması zoruma gitti..bekar geldim de noldu kadın yapıcağını yaptı

yahu yıkılacak ne var? dul, bakire, boşanmış, evlenmiş diye bir kavram yok konu sahibi.. o kavramları ortaya çıkaran cehalet.. iyi insanlar ve kötü insanlar var sadece.. bak senin de kızın var, 10000000 kere düşün öyle yaz ne yazacaksan..

bence aranızda denge olsun diye konuşulmuş belliki sizin bu konuda eltilere tavrınız kv ye yansımış,belki eltilerde bu konudan hislenmiş.....neyse cnm ben iyiniyetli düşüncelerimi söyledim kendiyle kıyası birçoğumuz eltiyle yapıyordur ama kriter çarşaftaki kan olmalı mı o gözlükle bakamıyorum çünkü ilk evliliğimde eltilerim de dul değildi......yinede bakış açısı çok masumca gelmiyor......ben olsam bu durumda aynı kefeye konmaktan asla gocunmaz ama eltimin adına sevinirdim......

Saygısızlık ettiniz demiyorum. Ama gördüğünüz gibi geliyor.
Belki en rahat sizde kalabileceğini düşünüyordur.
Çok ilerlerse uyarırsınız. Bunu kafanıza takarak çözemezsiniz.
Büyütmek asla ve asla fayda sağlamaz. Anlatmaya çalıştığım bu.

Be
annem beni hırsızlıkla suçlayıp evden kovmadı dikkatli okuyun annem benim her daim yanımdadır
Beni evden böyle kovan birine ne temizlik nr bir şey yapardım. Yuzune de bakmazdim. Al bebeğini onunla ilgilen ne halleri varsa görsünler. Iftira atmak ne demek ya? Kizi yapsın temizliğini.

bana ne kaynanandan? senin boşanmış tekrar evlenmiş kardınlarla ilgili güzel(!) düşüncelerinden bahsediyorum ben. gelin-kaynana tencere-kapak kapak gibisiniz maaşallah.

yaaa siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten !!! elimi ayağımı titrettiniz ufacık bi bölüm kesip ali kıran baş kesen kesiliyosunuz ben buraya dertleşmeye geldim dahada sinir küpü yapıyosunuz !

yanlış yere geldin.burası senin dul eltilerini aşağılayıp kendini ben bikir kızdım çık nımıslıydım bla bla diye yücelteceğin dedikodu yapacağın bir yer değil.

şükür ki kadınlar kulübünde senin gibi düşünen kadınlara prim verilmiyor.

haklısınız

Normalde tanımadığım insanlarla tartışmayı hiç sevmem ama sizin düşünce yapınız gerçekten korkunç. Aklım almıyor. Yaşlandığınızda da kv nin aynısı olacaksınız. Dediğim gibi umarım kınadıklarınızı yaşamazsınız. Keşke eltiler de bu yazdıklarınızı okusaydı. Aslında onlar için ne kadar çirkin şeyler düşündüğünüzü bilselerdi.

bana ne kaynanandan? senin boşanmış tekrar evlenmiş kardınlarla ilgili güzel(!) düşüncelerinden bahsediyorum ben. gelin-kaynana tencere-kapak kapak gibisiniz maaşallah.

gerçekten haklısınız gerçekten saçmaladım ve abuk subuk konuşmuşum niyetim asla kıyas değildi asla keşke hayatımı beni tanıyıp öyle yorum yapabilseydiniz özür dilerim

bak konu sahibi sana kendi hayatımdan örnek vereyim de belki çirkin düşünce tarzın bir kadın ve kız çocuğu olarak normale döner.

benim eltim evlenmeden önce kaynım ile birlikte olmuş ve hamile kalmış o sebeple de evlenmek zorunda kaldılar..k.validem sadece bir kez ikinize de aynı şeyleri yaptım o öyle evlendi sen normal evlendin ama umrumda değil ikiniz de gelinimsiniz ikiniz de insan evladısınız dedi ve o gündür kadın gözümde yüceldi.üstelik bu kadın ilkokula bile gitmemiş cahil,oldukça muhufazakar bir ailede yetişmiş bir kadın.

Bu foruma bunu kolay kolay yazmam ama
Sana koskocaman bir YUH diyorum
Önce eltilerine namussuz demişsin
Sonra özür dilemek için düzenleme yapmışsın
Orada da daha önce ettiğini sıvamışsın
Gerçekten pes
Ne demek bekar kızla boşanmış kadın bir mi?
Kusura bakma ama şu halinle kıyasladığım zaman evet onlar senden daha iyidir eminim
Ne demek bir mi? Sen kimsin ki sırf boşanmamış olduğun için kedini onlardan üstün görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…