- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
evde kimse olmayınca sizinki evi beninsemiş :) komşu bile yapmıştır :)
Aynen. Okuduğum andan beri hala sinirliyim. Onlar dul ben bekar kızdım, onlar kıymetsiz ben kıymetliyim diyor ya.bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek
tam konYA AH VAH DİYE YORUM YAPACAKTIM AMA ŞU CÜMLELERİNİ GÖRDÜKTEN SONRA PES DEDİM.
SENİN NASIL BERBAT BİR ZİHNİYETİN VAR KONU SAHİBİ.BİR DE KADINSIN SEN BİR DE ÇOCUK YETİŞTİRECEKSİN ÖYLE Mİ?
DOĞRU ONLAR DUL OLDUĞU İÇİN 2. EL OLUYOR AMA SEN TEMİZSİN DEĞİL Mİ
kefe değilde kafa aynı malesef ....bende dul bir kadınken, bekar eşimle evlendim, eltim konu sahibinin anlattığı gibi namusuyla gelmiş,aramızda kıyas yapılacak olursa ona daha çok değer verilir ama bunu oluşturan zihniyet yine ne yazıkki kadınımız.........bu durumda kv deyle değilde umarım bununla sınanmazsınız...........niyetim polemik değil ama bazen düşüncelerinizi dile getiriş şekliniz başkalarını incitebilir buna konu sahiplerininde ,yorum yapanlarında duyarlılığı olsa keşke.......
Aynen. Okuduğum andan beri hala sinirliyim. Onlar dul ben bekar kızdım, onlar kıymetsiz ben kıymetliyim diyor ya.
Neredeyse madalya takın diyecek.
Konu sahibi ,umarım kınadıkların başına gelmez! Umarım
peki ilk evliliğinizde iken evlenmiş boşanmış bi eltiniz olsaydı ve kayınvalideniz sizin için aynısınız deseydi üzülmezmiydiniz ? ben şimdiki durumunuzdan bahsetmiyorum bende kız annesiyim...ben üzüldüm bu durumda kıyas olmaktan durduk yerde denilecek şey değildi,boşanmış olabilirler ama beni neden yem diye öne atıp onları sevindireyim derken beni yıkıyosun gerek varmıydı ?
bence aranızda denge olsun diye konuşulmuş belliki sizin bu konuda eltilere tavrınız kv ye yansımış,belki eltilerde bu konudan hislenmiş.....neyse cnm ben iyiniyetli düşüncelerimi söyledim kendiyle kıyası birçoğumuz eltiyle yapıyordur ama kriter çarşaftaki kan olmalı mı o gözlükle bakamıyorum çünkü ilk evliliğimde eltilerim de dul değildi......yinede bakış açısı çok masumca gelmiyor......ben olsam bu durumda aynı kefeye konmaktan asla gocunmaz ama eltimin adına sevinirdim......peki ilk evliliğinizde iken evlenmiş boşanmış bi eltiniz olsaydı ve kayınvalideniz sizin için aynısınız deseydi üzülmezmiydiniz ? ben şimdiki durumunuzdan bahsetmiyorum bende kız annesiyim...ben üzüldüm bu durumda kıyas olmaktan durduk yerde denilecek şey değildi,boşanmış olabilirler ama beni neden yem diye öne atıp onları sevindireyim derken beni yıkıyosun gerek varmıydı ?
kızları oğullarıyla aynı şehirde dakika uzaklıkta oturuyor,okadar çağırırlar anne gel diye tuvalet sorunum var diye gitmez hiçbirine bilirim severlerde,ama bana gelene kadar şehir değiştirecek ve tuvaleti demiyo bile kızım ben rahatsızım rahatsızlık vermek istemem filan.yemin ederim böyle iyi niyetle yaklaşsa eşime ben derdim anneni getirelim askım değişiklik olsun bakarım derdim bunu allah biliyor kalbimi ama sorun şu kv sıkışıyo sıkışıyo artık iş kapıya dayanıyo gidene kadar şırrrr her yer batıyo kayın pederim çok kızmıştı kızıyo ona bukadar bekleyene kadar git yarım saatte bir tuvalete diyor ama afedersiniz üşeniyo gitmeyebiraz benim yerime kendinizi koyun saygısızlık etmedim hiçbizaman ama bukadar anlayışsızlık olurmu yeni geçtim evime bırakta tadını çıkarayım
Bekızları oğullarıyla aynı şehirde dakika uzaklıkta oturuyor,okadar çağırırlar anne gel diye tuvalet sorunum var diye gitmez hiçbirine bilirim severlerde,ama bana gelene kadar şehir değiştirecek ve tuvaleti demiyo bile kızım ben rahatsızım rahatsızlık vermek istemem filan.yemin ederim böyle iyi niyetle yaklaşsa eşime ben derdim anneni getirelim askım değişiklik olsun bakarım derdim bunu allah biliyor kalbimi ama sorun şu kv sıkışıyo sıkışıyo artık iş kapıya dayanıyo gidene kadar şırrrr her yer batıyo kayın pederim çok kızmıştı kızıyo ona bukadar bekleyene kadar git yarım saatte bir tuvalete diyor ama afedersiniz üşeniyo gitmeyebiraz benim yerime kendinizi koyun saygısızlık etmedim hiçbizaman ama bukadar anlayışsızlık olurmu yeni geçtim evime bırakta tadını çıkarayım
Beni evden böyle kovan birine ne temizlik nr bir şey yapardım. Yuzune de bakmazdim. Al bebeğini onunla ilgilen ne halleri varsa görsünler. Iftira atmak ne demek ya? Kizi yapsın temizliğini.annem beni hırsızlıkla suçlayıp evden kovmadı dikkatli okuyun annem benim her daim yanımdadır
zihniyetimde ne var pardon ?yarım yamalak okuyup yazmak için yazıyosunuz kadına karşı cevapmı vermişim kötü sözmü söylemişim ! başıma gelenleri yazıp içimi döktüm,kendinizi benim yerime koyun biraz allah aşkına tatli dilli kaynanam güler yüzlü kaynanam benmi istemiyorum !
yaaa siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten !!! elimi ayağımı titrettiniz ufacık bi bölüm kesip ali kıran baş kesen kesiliyosunuz ben buraya dertleşmeye geldim dahada sinir küpü yapıyosunuz !
haklısınızbence aranızda denge olsun diye konuşulmuş belliki sizin bu konuda eltilere tavrınız kv ye yansımış,belki eltilerde bu konudan hislenmiş.....neyse cnm ben iyiniyetli düşüncelerimi söyledim kendiyle kıyası birçoğumuz eltiyle yapıyordur ama kriter çarşaftaki kan olmalı mı o gözlükle bakamıyorum çünkü ilk evliliğimde eltilerim de dul değildi......yinede bakış açısı çok masumca gelmiyor......ben olsam bu durumda aynı kefeye konmaktan asla gocunmaz ama eltimin adına sevinirdim......
Normalde tanımadığım insanlarla tartışmayı hiç sevmem ama sizin düşünce yapınız gerçekten korkunç. Aklım almıyor. Yaşlandığınızda da kv nin aynısı olacaksınız. Dediğim gibi umarım kınadıklarınızı yaşamazsınız. Keşke eltiler de bu yazdıklarınızı okusaydı. Aslında onlar için ne kadar çirkin şeyler düşündüğünüzü bilselerdi.yaaa siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten !!! elimi ayağımı titrettiniz ufacık bi bölüm kesip ali kıran baş kesen kesiliyosunuz ben buraya dertleşmeye geldim dahada sinir küpü yapıyosunuz !
bana ne kaynanandan? senin boşanmış tekrar evlenmiş kardınlarla ilgili güzel(!) düşüncelerinden bahsediyorum ben. gelin-kaynana tencere-kapak kapak gibisiniz maaşallah.
herkesten özür diliyorum haklısınız ben sinirden ne dediğimi bilemeden cahilce aptalca konuştum tekrar özür diliyorum.şu yaşıma kadar kimseyi kırmadım kimseyi kimseden ne üstün gördüm ne alçakbenim derdim farklıyken dolmuşluğun etkisiyle zıvanadan çıkacak şeyler yazmışım tekrar özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?