- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.122
- 798
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
hayır tabiiki namussuz değil ben öyle bişeymi yazdım ? ama bekar kızla evlenmiş boşanmış çocuklu bi kadın sizin gözünüzde birmi benim ilk evliliğim.kv beni istemeye geldi herşey adetlere uygun oldu ama diğer eltilerimi istemediği için düğün olmamış nikahlarına bile gitmemiş oğulları bekar olduğu için bekar kız istemiş hep oğullarıda böyle evlilik yapmış .. sonuç olarak beni onlarla bir tutması zoruma gitti..bekar geldim de noldu kadın yapıcağını yaptı
altına kaçırma kısmı bır hastalık benım annemde de var evın kapısına gelınce psıkolojık tuvaletı gelır ve kapı acılana kadar salar gıder ama bız laıskınız ve tıkısnmıyoruz cunku bılıyoruzkı ısteyerek yapmıyor ama hemen gırer dusunu alır ustunden cıkanı yıkar asar...şimdiki gelinler böyle kaynana sevmiyolar bu kadın sana neyaptı diyen kişiler aynılarını size yapsa acaba kapınızın eşiğine yanaştırırmısınız böyle birini acaba ? gel gelelimki eşimi seviyorum ve onu doğurmuş büyütmüş bunca şeye rağmen saygım sonsuz ama bakmak istemiyorum ve hastalık biliyorum ama iğreniyorum ne yapayım( kendimden önce bebeğimi düşünüyorum ya
Evliliğin değeri de kadının değeri de 2 damla kanla olmaz.eski konumu bilenler bilir,ben kv kp birlikte oturuyordum 2 ay olmadı bile kendi evime çıktım iş dolayısıylada memleket değiştirdik 6 aylık bebeğim de var.şimdi görümcemle kaynanam biz daha evi taşımadan başladılar gelicez demelere çok gıcık oldum ben kendi evimde başbaşa kalmayı bi müddet evliliğimin yaşayamadığım cicim ayları denen şeyi yaşamayı planlarken dün haber geldi.kaynım kaynanama biletini alıyomuş ama SADECE BURAYA GELİŞ BİLETİ !eşime sordum ne zaman dönücek dedim bilmiyorum bi kaç kalır herhalde dedi gözlerim karardı başım döndüölüyorum sandım yaa aşırı titizim bebeğim olmasına rağmen her işimi yaparım mis gibi ev seviyorum;
Ancaaak kaynanamın bi hastalığı var ki benim durumuma tam zıtklozeti kullanır sifon çekmez benki her tuvalet sonrası dezenfekte eden bi insanım vede tuvaletini tutamıyo bazı oluyordu tuvalete gidene kadar her yer halılar batıyordu kaynanam tuvalete gitmeye aciz be kadın onca yolu gelip ne diye benim huzurumu kaçırıyosun otur oturduğun yerde biz yaza gelicektik ziyarete zaten
çok moralim bozuk ya ben 2 ay tuvaletini kaçıran bi kadınla ne yapıcam ?
bu kadın bana zamanında eltilerimle olduğumuz bi ortamda ben sizin ananız değilim sizin nazınız ananıza geçer bana değil diyen biri ee madem annem değilsin senin b.kunu temizlemek zorundamıyımbi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek eşim sinir olur böyle şeylere göstertmedi allahtan kadın oğluna değil bana carlıyo..ve daha neler neler neler yaşattılar bana bunlar devede kulak evinde çarşafı tek bi çarşafını bulamadı diye senmi aldın acaba deyip odamamı girmedi onun gözü önünde her yeri açtım bak yok diye,yine inanmayıp ben yokken odamımı kurcalamadı offff
çok şükür ayrıldım ama koca bavulla bu pazar geliyor ben neyapıcamhasta bezimi aldırayım eşim almaya gönüllü ... bana karşıda mahçup biliyorum annemi takma ne dese gül diyo ama dedikleri gülünecek şeyler değil beni kendi annemden vuruyo ( kadını bi kaşık suda boğcam sonunda
Eşimi çok seviyorum asla boşanmam dul kalmam diye düşünme
Allah korusun eşin vefat etse nolacak ?
Namussuz mu olacaksın ?
Bu foruma bunu kolay kolay yazmam ama
Sana koskocaman bir YUH diyorum
Önce eltilerine namussuz demişsin
Sonra özür dilemek için düzenleme yapmışsın
Orada da daha önce ettiğini sıvamışsın
Gerçekten pes
Ne demek bekar kızla boşanmış kadın bir mi?
Kusura bakma ama şu halinle kıyasladığım zaman evet onlar senden daha iyidir eminim
Ne demek bir mi? Sen kimsin ki sırf boşanmamış olduğun için kedini onlardan üstün görüyorsun?
ettiğimi sıvamadım çünkü kötü düşünmedim yanlış konuştum defalarca özür diledim dilerimde ama asla kastettiğiniz şekilde düşünmedim ben kimimki bu sebebten kendimi üstün göreyimgerçekten üzgünüm böyle söylemek istemedim dolmuşluğun etkisiyle saçmaladım tekrar özür dilerim
Önemli değil de sinirlendim sende kusura bakma
Ama sende kız annesisin
Böyle şeyler söyleme. İnsan kınadığını yaşat derlet :)
yok asla kınamıyorum kınanacak birşey değil bu benim ablamda boşandı ve bekardı eniştem evlendiler gayet mutlular 3 çocukları var sonradan dank ediyor eyvah ben ne dedim diye ... kimse boşanmak için evlenmiyor Allah herkesin huzurunu versin önce din kardeşime isterim sonra bana isterim güzellikler şifalar böyle biriyim ben konuyu nerden nereye taşıdım şaşkınım
en azından hatanı anladın ya da düşüncelerini yanlış olduğunu fark ettin bu da bir adım.
yok asla kınamıyorum kınanacak birşey değil bu benim ablamda boşandı ve bekardı eniştem evlendiler gayet mutlular 3 çocukları var sonradan dank ediyor eyvah ben ne dedim diye ... kimse boşanmak için evlenmiyor Allah herkesin huzurunu versin önce din kardeşime isterim sonra bana isterim güzellikler şifalar böyle biriyim ben konuyu nerden nereye taşıdım şaşkınım
hasta bezi var da kendisi kullanmak ister mi peki?adım değil bende sizin gibi düşünüyorum gerçekten bana noldu anlamadım
saçmaladım resmen peki kv nasıl davranmalıyım elimden geleni yapıcam az öncede eşimi aradım küvete yetişemez basamak al gelirken diye böyle büyük hasta bezleride varmı kv epey kiloludur
Bir rahat vermemisler. Obur yazdigin mesele de kayinvalidenin ortaya attigi bir cirkinlik, yoksa ben senin ilk mesajinda silinecek bir sey gormedim... Sen durup dururken ortaya atmamişsin ki, kv mesele etmiş, cahillik işte.
hasta bezi var da kendisi kullanmak ister mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?