KAYNANAM GELİYOR :(

Neden dul biriyle kıyaslanmayı hakaret görüyorsun?

altına kaçırma kısmı bır hastalık benım annemde de var evın kapısına gelınce psıkolojık tuvaletı gelır ve kapı acılana kadar salar gıder ama bız laıskınız ve tıkısnmıyoruz cunku bılıyoruzkı ısteyerek yapmıyor ama hemen gırer dusunu alır ustunden cıkanı yıkar asar...
ama sıfonu cekmemesı demek pıslık demek ....
hem kanlı carsaf mı kalmıs, bırcok ınsan zaten evlenmeden bakırelıgını yıtırıyor kı bu kısının kendı vucudu kendı kararı kımseye bırsey ıspatlamak zorunda da degıl, eltılerın ıcınde evlenmek ve ayrılmak suc yada gunah degıl , bırı bekar bırı dul degıl ıkısıde bekar ınsanlar oldukları ıcın eslerıyle evlenebılmısler, sanırım kv bırazda cahıl ve gerı kafalı bır kadın...
bence ılk ıs hasta kulotlarından alın esınızde annesı ıle konussun onlardan gıymesını soylesın, sıfon konusunda tuvalete yazı asın kı gorsun hep gozunun onunde olsun unutmasın yada cekmemezlık yapmasın, bırde gelıp yayılma moduna gecıyorsa esınızle konusun kı annesını bılıyormus zaten adam 1 hafta dolunca taksın sepetı koluna alsın bıletını hadı anne gule gule desın

Evlenip bosanmis ve dullar hakkinda yazdiklarini gordukten sonra bu korkunç zihniyetine boyle kaynana mustahak diye düşündüm. Kaynananin zihniyetinetine hayran kaldim hepiniz birsiniz gozumde demiş helal olsun

bende yazlık ev almıyorum gelip aylarca yıkılıp kalacaklar diye ,gerçi bizimkiler arka sokaktan yatılı gelip bir hafta kalan tarzdalar ama ben kalmak artık çok zor ,
çünkü düşman başına bir surat yapıyorum akla zarar , yedi mahalle ötemden geçersiniz öyle böyle değil ,

Evliliğin değeri de kadının değeri de 2 damla kanla olmaz.
Namus dediğin şey de kızlık zarı denen şeyle ölçülmez.
Kayınvalideni yaşadığın şey yüzünden istememen normal fakat eşin için idare etmek zorundasın başka çaren yok çünkü.

ettiğimi sıvamadım çünkü kötü düşünmedim yanlış konuştum defalarca özür diledim dilerimde ama asla kastettiğiniz şekilde düşünmedim ben kimimki bu sebebten kendimi üstün göreyim gerçekten üzgünüm böyle söylemek istemedim dolmuşluğun etkisiyle saçmaladım tekrar özür dilerim

Önemli değil de sinirlendim sende kusura bakma
Ama sende kız annesisin
Böyle şeyler söyleme. İnsan kınadığını yaşat derlet :)

Önemli değil de sinirlendim sende kusura bakma
Ama sende kız annesisin
Böyle şeyler söyleme. İnsan kınadığını yaşat derlet :)

yok asla kınamıyorum kınanacak birşey değil bu benim ablamda boşandı ve bekardı eniştem evlendiler gayet mutlular 3 çocukları var sonradan dank ediyor eyvah ben ne dedim diye ... kimse boşanmak için evlenmiyor Allah herkesin huzurunu versin önce din kardeşime isterim sonra bana isterim güzellikler şifalar böyle biriyim ben konuyu nerden nereye taşıdım şaşkınım

en azından hatanı anladın ya da düşüncelerini yanlış olduğunu fark ettin bu da bir adım.

en azından hatanı anladın ya da düşüncelerini yanlış olduğunu fark ettin bu da bir adım.

adım değil bende sizin gibi düşünüyorum gerçekten bana noldu anlamadım
saçmaladım resmen peki kv nasıl davranmalıyım elimden geleni yapıcam az öncede eşimi aradım küvete yetişemez basamak al gelirken diye böyle büyük hasta bezleride varmı kv epey kiloludur

Bir rahat vermemisler. Obur yazdigin mesele de kayinvalidenin ortaya attigi bir cirkinlik, yoksa ben senin ilk mesajinda silinecek bir sey gormedim... Sen durup dururken ortaya atmamişsin ki, kv mesele etmiş, cahillik işte.

hasta bezi var da kendisi kullanmak ister mi peki?

Bir rahat vermemisler. Obur yazdigin mesele de kayinvalidenin ortaya attigi bir cirkinlik, yoksa ben senin ilk mesajinda silinecek bir sey gormedim... Sen durup dururken ortaya atmamişsin ki, kv mesele etmiş, cahillik işte.

olsun ben yinede yanlış anlattım yanlış anlaşıldım çok üzüldüm böyle söylemek istemedim tutulacak bi yanı yok dediğimin benim konum neyken nereleri anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…