Kaynanam gerçekten problem

Bakıcı tutum hanımefendi! Bakıcı bulsanız bile sizin çocuğunuza cumartesi pazar da mı bakacak?? Valla farklı şehirlerdeyiz eşimin ve benim ailemle de. Çocuğumuz olsa ben asla çalışamam bakacak bir allahın kulu yok. Siz sahip olduğunuz şeyin değerinin farkında mısınız? Bir de nankörlük. Pes

Kesinlikle hem param dursun hem köle olsun hem kendi zevkimizde sürsün. Benimde cocugum var nereye gidersem goturuyorum. Cogu zaman alip ise goturuyorum bisey olunca dahada sizlanmadim aileler nerde diye. Kadina sadece pes diyorum.

Konu sahibi topuklarını vura vura kaçtı ardında iz bırakmamak için konu içeriğini de sildi

Ya bırakın bu işleri allah aşkına annem hayatta çalışmamış kadın kardeşimin karısı böylesi laflar söylese hadi ordan hadsiz doğurduğun çocuğu kendin bak çok zoruna gidiyorsa derim Haksızsınız

Vay be. Ne gelinler var. Ben eşime baştan diyorum yaslanirsam torun morun bakamam gelinle de işim olmaz. Takarım seni koluma gezerim. Yani kv ya da anne bakarsa minnet duyulmalı. Yeni nesil anneler bunu vazife gibi yıkıyorlar. Bir acayip ya. Valla benim oğlanı kendi kafam kaldırmıyor bazen değil kv ye bırakmak. Ha kendi bir dönem baktı dayanamayıp gitti o ayrı mevzu da. Hiç de icerlemedim gönül koymadim. Kreşe verdik. Sabah 7'de yollara düşüyoruz. Kv kabul etmiş bakıyor yatıp kalkıp sukredecegine neden haftasonu yok diye mizirdaniyor. Bak hele bak lükse bak. Vay anam vayyy. Biz ölmüşüz de gömenimiz yok ya la.

Şuan çocuklarıma yetemiyorum vallahi büyüseler de az gezsem diyorum. Kendimi 30 sene sonra çocuk bakıyor olarak hayal ettim de ayy hayali bile kaldıramadım. Herkes doğurduğu çocuğa baksın. Büyük konuşmuyorum ama bakamam torunlarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…