Kesinlikle hem param dursun hem köle olsun hem kendi zevkimizde sürsün. Benimde cocugum var nereye gidersem goturuyorum. Cogu zaman alip ise goturuyorum bisey olunca dahada sizlanmadim aileler nerde diye. Kadina sadece pes diyorum.Dürüst olsun canımı yesin.kv si gerçekten farklı mevzularda çekilmez bir insan da olabilir.ama şikayet ettiği bir tane mevzuda haklı göremedim.sezarin hakkını sezara veririm.adi kv diye üstüne bas mi diyelim
İcerigi silecek konuyu kapatacak ama izi kalacak...Bence konu kapanmamali. Kesin mune den kapatmasini istedi
Konu sahibi topuklarını vura vura kaçtı ardında iz bırakmamak için konu içeriğini de sildiBakıcı tutum hanımefendi! Bakıcı bulsanız bile sizin çocuğunuza cumartesi pazar da mı bakacak?? Valla farklı şehirlerdeyiz eşimin ve benim ailemle de. Çocuğumuz olsa ben asla çalışamam bakacak bir allahın kulu yok. Siz sahip olduğunuz şeyin değerinin farkında mısınız? Bir de nankörlük. Pes
Ya bırakın bu işleri allah aşkına annem hayatta çalışmamış kadın kardeşimin karısı böylesi laflar söylese hadi ordan hadsiz doğurduğun çocuğu kendin bak çok zoruna gidiyorsa derim HaksızsınızHyr 60 yaşına kadar sadece kendi için yaşadı. Başkaları 40 günlük bebeğini bırakıp ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışırken benimki nolurum diye düşünmeden film artisleri gibi hayat yaşadı. Sizin aileniz ömür boyu sizin için uğramıştır. Minnet duyarsınız dimi şimdide emeklidir kendi yağında kavruluyo kimseye muhtaç diildir büyük ihtimal.
zaten konu silmesinden+ haksiz oldugi belliSilsin istedigi kadar adını ezberledik bir kere
Ben alıntılanmıştım 4. Sayfada var galibaSilsin istedigi kadar adını ezberledik bir kere
Ya bırakın bu işleri allah aşkına annem hayatta çalışmamış kadın kardeşimin karısı böylesi laflar söylese hadi ordan hadsiz doğurduğun çocuğu kendin bak çok zoruna gidiyorsa derim Haksızsınız
Hiç sanmıyorum umarım farkederAcaba yorumları okuyunca haksız olduğunu farketti mi
O ettirmiyor biz ettirdik evlenirken g@Mune konu içeriği silinmiş.
Ama okumuştum kusura bakmayın da kv’niz sizin yanınızda barınmıyor resmen o yaşından sonra bakıcılık yapıyor. Kadın evini tadilat ettiriyormuş sizde edin.
Oturduğunuz ev de kayınvalidenizin değil mi?O ettirmiyor biz ettirdik evlenirken g
Ben unutmam, unutamam. Biz gerçekten bir işimiz olduğunda rica minnet, ezile büzüle bırakıyoruz çocuğumuzu kvye. Bu kadın bulmuş bulanıyor. Nankörlüğün nirvanası.İcerigi silecek konuyu kapatacak ama izi kalacak...
unutursak kalbimiz kurusun
Erkek annesi olursam bir gün, gelinimin çocuğuna parayla bakacam
Hic sanmıyorumAcaba yorumları okuyunca haksız olduğunu farketti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?