Bence kreşe verin. Aylık 100(yüz) TL kreş ücretleri hafta sonunda bakıyorlar hatta ihtiyaç halinde anne babanın dışarıda programı olduğunda eve gece bakmaya birini de gönderiyorlar. Bence böyle yapın.
Pes...haftaici de haftasonu da sizin çocuğunuza baksın öyle mi? Vakti zamanında sigortalı bir işte çalışmamasinin bedeli 7/24 sizin çocuğunuza bakmak mi? Çocuğunuzun rızkını bakıcıya verince anlarsınız hem paranız gider hem içiniz gider acaba bakıcı nasıl davranıyor çocuğuma diye.kv yi sevmeyebilirsiniz ama işinize yarıyor ve size maddi yükü yok emin olun.ikna olmak isterseniz en aşağı 2500-3000 TL ye bir bakıcı tutun
anelia
aylık 900 tl size çok geliyor ama şunu bilin kv değil de bakıcı tutsanız en az iki katı prayı gözden çıkarmanız gerek hiç bu açıdan düşündünüz mü hem de nasıl bi insan bilemeyeceksiniz
İlk kızıma haftada 2 gün annem baktı ve sırf bu yüzden haftasonu veya ekstra bişey olduğunda anneme bırakmamaya çalışırdım kızımı çünkü zaten yoruluyor kalan günlerde keyfine baksın derdim
Sizdeki rahatlığı şaşkınlıkla okudum
Hem haftaiçi 12 saat baksın hem de siz gezeceksiniz diye haftasonunu da size heba etsin olduuuuu niye çocuk yaptınız o zaman
Bırakın kadını boş zamanını nasıl geçirirse geçirir bildiğiniz kölenizş gibi konuşuyorsunuz
Artı eşiniz bekarken annesinin nasıl yaşadığı da ne kadar birikim yapıp yapmadığı da sizi zerre ilgilendirmez, cingen falan demişsiniz de hatırlatayım o eşinizin annesi ne terbiyesi bi tavır sizinki
Şuan çocuklarıma yetemiyorum vallahi büyüseler de az gezsem diyorum. Kendimi 30 sene sonra çocuk bakıyor olarak hayal ettim de ayy hayali bile kaldıramadım. Herkes doğurduğu çocuğa baksın. Büyük konuşmuyorum ama bakamam torunlarıma.
Allah bağışlarsa iki kızım var
Ve bizdeki düzen toruna anneanne bakar
Allah o günlerini göstersin inşallah ama torunum olursa ben bakamam valla dedim geçen gün arkadaşıma
Her türlü maddi yardıma varım ama şimdi zor yetişiyorum iki kızıma ve yoruluyorum bi 30 sene sonra bu enerjimde olmayacak daha da yorulacağım ve evet bu sebepten bakmam istemem
Şuan çocuklarıma yetemiyorum vallahi büyüseler de az gezsem diyorum. Kendimi 30 sene sonra çocuk bakıyor olarak hayal ettim de ayy hayali bile kaldıramadım. Herkes doğurduğu çocuğa baksın. Büyük konuşmuyorum ama bakamam torunlarıma.