Kaynanam gerçekten problem

Bir "1" kişi bile sana ayyy cnmm yaa dememiş herkes senin haksız olduğunu yüzüne vurmuş hâlâ ben hata yapıyorum diyeceğine onu kotuluyorsun... ki biz sana hak verelim diye önce kadını bi gomdun. 12 saat senin çocuğuna bakıyor 50 kerre torun olsun 12 saat 60 yas için zor hala oğlunu yiyor diyorsun yazıklar olsun!!! Ablam yarım gün 1000 tl veriyordu 2 yıl önce. Yarim gün....

Oh helal.. Sefan olsun ayol

Yorumlar hosuna gitmeyince silmişsiniz ama neyse ki okuyabildim.
Cooook bencil ve ac gözlüsünüz.

ıyıkı konuyu alıntılamıssınız konu sahıbı konusunu ne kadar sılse de 3. sayfada alıntınızla okuyabıldım

konu sahıbı
az yıyınde kendınıze hızmetcı tutun ?
kadın haklı tabıkı sıgortasını yatıracaksınız
gıdın bakıcı tutun ozaman

Bakin benim iki tarafta var ama simdi bakicida cocugum 10 dakika gec kalsam hemen arar nerdesin diye. Kendi cocugu degil diye aklim hep oglumda. Her ay sizin kaynananiza verdiginizden daha fazlasini veriyorum. Sunu dusunun cocuk sizin kadin bakiyorsa karsiliginida alsin. Size kole degil ki ben ailemize hep bunu dedim. Ben dogurduysam sorumlulugu bana aittir. Baktiracaksaniz parasini vereceksiniz laf etmeyeceksiniz. Begenmiyorsaniz bakici bulacaksiniz. Bu kadar basit. Sahsen ben ilerde kendi torunuma bakmak istemem kimsenin beklentisi olmasin yani

Alintilama icin saolun. Haksiz olunxa siliveriyorlar hemen.

Alintilama icin saolun. Haksiz olunxa siliveriyorlar hemen.
Dürüst olsun canımı yesin.kv si gerçekten farklı mevzularda çekilmez bir insan da olabilir.ama şikayet ettiği bir tane mevzuda haklı göremedim.sezarin hakkını sezara veririm.adi kv diye üstüne bas mi diyelim

Bir kaynanaya hak vereceğimi düşünmezdim ama yüzde yüz haklı.Madem yaptığınız harcama gözünüze batıyor kadın çalışmak istiyormuş bırakın çalışsın.Sizde harcamayı bakıcıya yapın görün dünya kaç bucak.Kimse kimsenin hizmetçisi değil.Siz 60 yaşına gelince torununuza bakıp gezmelerinizden feragat edecekmisiniz bi düşünün isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…