ben de kayınvalideyim.üç aylık bir torunum var.hastalık,arada bir gezme haricinde bakmam torun falan.57 yaşındayım.şimdiye kadar doğru düzgün hiç gezmedim.daha uçağa binmedim.maddi imkanım varken.
gelinimse 35 yaşında gitmediği yer,kalmamış.şimdi otursun ,çocuğuna baksın ben gezeceğim artık.kocasını büyüttüm,okuttum,evlendirdim,evlerini aldım.yeter.kaynanan istanbul daysa arkadaşa ihtiyacı varsa telefonumu vereyim,beni de çağırsın valla çok sevdim,tanımadan.
Oh helal.. Sefan olsun ayolben de kayınvalideyim.üç aylık bir torunum var.hastalık,arada bir gezme haricinde bakmam torun falan.57 yaşındayım.şimdiye kadar doğru düzgün hiç gezmedim.daha uçağa binmedim.maddi imkanım varken.
gelinimse 35 yaşında gitmediği yer,kalmamış.şimdi otursun ,çocuğuna baksın ben gezeceğim artık.kocasını büyüttüm,okuttum,evlendirdim,evlerini aldım.yeter.kaynanan istanbul daysa arkadaşa ihtiyacı varsa telefonumu vereyim,beni de çağırsın valla çok sevdim,tanımadan.
ıyıkı konuyu alıntılamıssınız konu sahıbı konusunu ne kadar sılse de 3. sayfada alıntınızla okuyabıldımPes...haftaici de haftasonu da sizin çocuğunuza baksın öyle mi? Vakti zamanında sigortalı bir işte çalışmamasinin bedeli 7/24 sizin çocuğunuza bakmak mi? Çocuğunuzun rızkını bakıcıya verince anlarsınız hem paranız gider hem içiniz gider acaba bakıcı nasıl davranıyor çocuğuma diye.kv yi sevmeyebilirsiniz ama işinize yarıyor ve size maddi yükü yok emin olun.ikna olmak isterseniz en aşağı 2500-3000 TL ye bir bakıcı tutun
3.sayfada alintilamisim3. Sayfada alinti var
Ben alintilamayi unutuyorum hep neyseki sizin gibi alintilayanlar var da sorun kalmıyor :))) teşekkürler3.sayfada alintilamisim
3.sayfada alintilamisim
Rica ederim benim için zevktiay sağolun alıntı için.hakikaten pes...
Bakin benim iki tarafta var ama simdi bakicida cocugum 10 dakika gec kalsam hemen arar nerdesin diye. Kendi cocugu degil diye aklim hep oglumda. Her ay sizin kaynananiza verdiginizden daha fazlasini veriyorum. Sunu dusunun cocuk sizin kadin bakiyorsa karsiliginida alsin. Size kole degil ki ben ailemize hep bunu dedim. Ben dogurduysam sorumlulugu bana aittir. Baktiracaksaniz parasini vereceksiniz laf etmeyeceksiniz. Begenmiyorsaniz bakici bulacaksiniz. Bu kadar basit. Sahsen ben ilerde kendi torunuma bakmak istemem kimsenin beklentisi olmasin yaniHyr 60 yaşına kadar sadece kendi için yaşadı. Başkaları 40 günlük bebeğini bırakıp ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışırken benimki nolurum diye düşünmeden film artisleri gibi hayat yaşadı. Sizin aileniz ömür boyu sizin için uğramıştır. Minnet duyarsınız dimi şimdide emeklidir kendi yağında kavruluyo kimseye muhtaç diildir büyük ihtimal.
Alintilama icin saolun. Haksiz olunxa siliveriyorlar hemen.Pes...haftaici de haftasonu da sizin çocuğunuza baksın öyle mi? Vakti zamanında sigortalı bir işte çalışmamasinin bedeli 7/24 sizin çocuğunuza bakmak mi? Çocuğunuzun rızkını bakıcıya verince anlarsınız hem paranız gider hem içiniz gider acaba bakıcı nasıl davranıyor çocuğuma diye.kv yi sevmeyebilirsiniz ama işinize yarıyor ve size maddi yükü yok emin olun.ikna olmak isterseniz en aşağı 2500-3000 TL ye bir bakıcı tutun
Dürüst olsun canımı yesin.kv si gerçekten farklı mevzularda çekilmez bir insan da olabilir.ama şikayet ettiği bir tane mevzuda haklı göremedim.sezarin hakkını sezara veririm.adi kv diye üstüne bas mi diyelimAlintilama icin saolun. Haksiz olunxa siliveriyorlar hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?