- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
Kadın gunduz cocuga baksin gece taksiye cıksin bence haklisin.
Çalışan emekli olan kv bulsaydinizYa gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımıza
Size ne? Herkesin 60 yaş hedefi ölmeye yakın 5 vakit namaz olmayabilir değil mi .siz kv niz gibi yaşamayın o yaşları görürseniz eve kapanin60 yaş değil çalışma yaşı ununu eleyip eleğini serme yaşı oğlunun gelininin parasıyla ortamlarda rakı kadehi tokuşturma yaşı hiç değil. Ayrıca bana az para veriyorlar diye sağda solda konuşan kendisi ben konuşmam
Haklisiniz eşiniz taş kovugundan çıktı o kadın doğurmadi büyütmediNe harcaması hanımefendi iyi okumadınız herhalde kayınvalidem geleceğini düşünmeden yaşamış evlenene kadar eşim evi geçindirmiş.Kendisi hayatını yaşamış eşimin sırtından. Biz flört ederken eşimin cebinde 5 lirası vardı ama kaynanam tatil yapıyordu o sırada. Şimdide faturalarını biz ödüyoruz geçimini biz sağlıyoruz.
Esimin sırtından geçiniyor ne demek? Bunu bir anneye söylüyorsun farkında mısın? Anne diye gezip tozamaz mı? Saçını süpürge etmek zorunda mıNe harcaması hanımefendi iyi okumadınız herhalde kayınvalidem geleceğini düşünmeden yaşamış evlenene kadar eşim evi geçindirmiş.Kendisi hayatını yaşamış eşimin sırtından. Biz flört ederken eşimin cebinde 5 lirası vardı ama kaynanam tatil yapıyordu o sırada. Şimdide faturalarını biz ödüyoruz geçimini biz sağlıyoruz.
Kv çocuğu için birikim yapmamış diye onu yargılıyor ama kendi de çocuğu için birikim yapmıyor, ayrıca kadın gayet de birikim yapıp ev almış oğluna vermiş, daha ne yapsın. Konu sahibinin de sesi çıkmıyor bu aradaKira vermiyorsunuz, bakici parasi vermiyorsunuz, 2 kisi calisiyorsunuz ve cocugunun gelecegi rızkı icin kenara hic para atamiyorsunuz oyle mi?
O zaman az yeyin de birikim yapin
Kendi ailesinden hicbir sekilde bahsetmiyor. Ne dugun surecinde ne simdi. Kendi annesi baksa ona verdigi harclik gozunde buyur muydu acabaKv çocuğu için birikim yapmamış diye onu yargılıyor ama kendi de çocuğu için birikim yapmıyor, ayrıca kadın gayet de birikim yapıp ev almış oğluna vermiş, daha ne yapsın. Konu sahibinin de sesi çıkmıyor bu arada
Ben bu çocuklar için kenara bir şey koyma kısmını da anlamıyorum. Rizki veren Allah. Önceden kimse birikim yapmıyormuş ama her işleri de halloluyormuş. Şimdi birikim yapanlar bile borç içinde.2 cocugum var,
essek yukuyle para oduyorum kreslerine etutlerine,
siz de odeyin, kayinvalide ile gorusmeyin madem hayat tarzina saygilisiniz.
Kadin zaten, ya sigortami odeyin, ya da beni azad edin calisayim demis,
siz bana her sekilde bakin dememis ki.
Evet ailesinden biri baksın madem kv den memnun değilse, ama yok olur mu kendi annesini köle gibi kullanamaz ki, konu sahibi düşman başına gerçektenKendi ailesinden hicbir sekilde bahsetmiyor. Ne dugun surecinde ne simdi. Kendi annesi baksa ona verdigi harclik gozunde buyur muydu acaba
İyi ki alıntılamişsıniz silmiş konu sahibi.Pes...haftaici de haftasonu da sizin çocuğunuza baksın öyle mi? Vakti zamanında sigortalı bir işte çalışmamasinin bedeli 7/24 sizin çocuğunuza bakmak mi? Çocuğunuzun rızkını bakıcıya verince anlarsınız hem paranız gider hem içiniz gider acaba bakıcı nasıl davranıyor çocuğuma diye.kv yi sevmeyebilirsiniz ama işinize yarıyor ve size maddi yükü yok emin olun.ikna olmak isterseniz en aşağı 2500-3000 TL ye bir bakıcı tutun
Ay Allah razı olsun lütfetmişsiniz beNe harcaması hanımefendi iyi okumadınız herhalde kayınvalidem geleceğini düşünmeden yaşamış evlenene kadar eşim evi geçindirmiş.Kendisi hayatını yaşamış eşimin sırtından. Biz flört ederken eşimin cebinde 5 lirası vardı ama kaynanam tatil yapıyordu o sırada. Şimdide faturalarını biz ödüyoruz geçimini biz sağlıyoruz.
Size çok da muhtaç değil. Çocuğunuza bakıyor. Bu forumdaki yazıları iyi okuyun. Oğluna düğün yapmayan, üstüne düğünde takılanları çalan, bir gram faydası olmadığı halde oğlunu sömüren, torunu sevmeyen o kadar çok kayınvalide var ki?Hyr 60 yaşına kadar sadece kendi için yaşadı. Başkaları 40 günlük bebeğini bırakıp ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışırken benimki nolurum diye düşünmeden film artisleri gibi hayat yaşadı. Sizin aileniz ömür boyu sizin için uğramıştır. Minnet duyarsınız dimi şimdide emeklidir kendi yağında kavruluyo kimseye muhtaç diildir büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?