Kaynanam gerçekten problem

Çocuğunuz olmasaydı veya çocuğunuza bakmasaydı da eşiniz evladı olarak annesine bakmayacak mıydı zaten?

Mesleği/işi/ maaşı olmayan anneye evlatları bakar.

Ayrıca bakıcı imiş gibi konuşuyorsunuz kv hakkında ki hiç hoş değil. Gerçekten bakıcı tutsanız size ne kadara malolacak haberiniz var mı? Sadece bakıcımın sigortası için 435₺ ödüyorum her ay. Maaşı hariç. Asgari ücret kaç tl oldu haberiniz vardır umarım bu arada. Kadına profesyonel bakıcı gibi davranacaksanız maaşını da ona göre verin. Haaa bu arada bakıcılar haftasonu çalışmıyor, çalışanı da ona göre ücret alıyor.

Kadının kendi hayatı. İster rakı kadehi ister şarap kadehi tokuşturur. Haksızsınız.

Bana az para veriyolar derken de OLDUKÇA HAKLI. Yazık kadına.

Size ne? Herkesin 60 yaş hedefi ölmeye yakın 5 vakit namaz olmayabilir değil mi .siz kv niz gibi yaşamayın o yaşları görürseniz eve kapanin

2 cocugum var,
essek yukuyle para oduyorum kreslerine etutlerine,
siz de odeyin, kayinvalide ile gorusmeyin madem hayat tarzina saygilisiniz.

Kadin zaten, ya sigortami odeyin, ya da beni azad edin calisayim demis,
siz bana her sekilde bakin dememis ki.

Ya kadını bırakacaksınız iş bulacak kendine. Yada bakıcı maaşlarını araştırıp ona göre aylık vereceksiniz. O zaman nereye nasıl harcayacaksa karışamazsınız.siz eline maaş vermeyip elektriğini, suyunu yatırıyorum bana muhtaçsın moduna girmişsiniz

Haklisiniz eşiniz taş kovugundan çıktı o kadın doğurmadi büyütmedi

Esimin sırtından geçiniyor ne demek? Bunu bir anneye söylüyorsun farkında mısın? Anne diye gezip tozamaz mı? Saçını süpürge etmek zorunda mı
Oğlu yapmak istemiyorum deseydi yapmazdı zaten.
Çok zoruna gidiyorsa sen de her ay bir miktar para ayır annene gönder. Sonuçta seni de kaynanan ve eşin okutmadı.

Kira vermiyorsunuz, bakici parasi vermiyorsunuz, 2 kisi calisiyorsunuz ve cocugunun gelecegi rızkı icin kenara hic para atamiyorsunuz oyle mi?
O zaman az yeyin de birikim yapin
Kv çocuğu için birikim yapmamış diye onu yargılıyor ama kendi de çocuğu için birikim yapmıyor, ayrıca kadın gayet de birikim yapıp ev almış oğluna vermiş, daha ne yapsın. Konu sahibinin de sesi çıkmıyor bu arada

Kendi ailesinden hicbir sekilde bahsetmiyor. Ne dugun surecinde ne simdi. Kendi annesi baksa ona verdigi harclik gozunde buyur muydu acaba

Ben bu çocuklar için kenara bir şey koyma kısmını da anlamıyorum. Rizki veren Allah. Önceden kimse birikim yapmıyormuş ama her işleri de halloluyormuş. Şimdi birikim yapanlar bile borç içinde.

Kendi ailesinden hicbir sekilde bahsetmiyor. Ne dugun surecinde ne simdi. Kendi annesi baksa ona verdigi harclik gozunde buyur muydu acaba
Evet ailesinden biri baksın madem kv den memnun değilse, ama yok olur mu kendi annesini köle gibi kullanamaz ki, konu sahibi düşman başına gerçekten

ben de kayınvalideyim.üç aylık bir torunum var.hastalık,arada bir gezme haricinde bakmam torun falan.57 yaşındayım.şimdiye kadar doğru düzgün hiç gezmedim.daha uçağa binmedim.maddi imkanım varken.

gelinimse 35 yaşında gitmediği yer,kalmamış.şimdi otursun ,çocuğuna baksın ben gezeceğim artık.kocasını büyüttüm,okuttum,evlendirdim,evlerini aldım.yeter.kaynanan istanbul daysa arkadaşa ihtiyacı varsa telefonumu vereyim,beni de çağırsın valla çok sevdim,tanımadan.

İyi ki alıntılamişsıniz silmiş konu sahibi.

Ay Allah razı olsun lütfetmişsiniz be

Size çok da muhtaç değil. Çocuğunuza bakıyor. Bu forumdaki yazıları iyi okuyun. Oğluna düğün yapmayan, üstüne düğünde takılanları çalan, bir gram faydası olmadığı halde oğlunu sömüren, torunu sevmeyen o kadar çok kayınvalide var ki?
Bütçeni ayır o zaman, sadece kocan karşılaşın kayınvalidenin masraflarını , sen hiç karışma.
BIR EVLAT ANNESINE BAKMAK ZORUNDA. o kısmına da bir şey deme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…