Kaynanam hastanede tek kaldı...

en doğru şekilde evlenmek means:

nişan çerezi (badem, antep fıstığı ve fındık)

imam nikahında damadın teyzesi tarafından istenmemek

karşılıklı beddualar

her türlü nefret edilen kv ve kp evinde oturmak

en en en önemlisi işsiz koca

Ah sassy ,o teyzesi degil,annesinin teyzesiymis,gecen gün ben de teyzesi yazım diye bana 'tüm konularimi tekrar oku' ödevi verdi, size de aynı ödevi vermeden düzeltin bu tamiri zor hatayı.

Ben önümdeki boşanma dosyasını bitirince konuları baştan okuyup ,ödevimi layıkıyla yapmayı planlıyorum bakalım becerebilecek miyim...

Ah sassy ,o teyzesi degil,annesinin teyzesiymis,gecen gün ben de teyzesi yazım diye bana 'tüm konularimi tekrar oku' ödevi verdi, size de aynı ödevi vermeden düzeltin bu tamiri zor hatayı.

Ben önümdeki boşanma dosyasını bitirince konuları baştan okuyup ,ödevimi layıkıyla yapmayı planlıyorum bakalım becerebilecek miyim...

ben çok çalışamamıştım zaten ya dersime, zaten tereliye takmıyor beni, bir şey demez umarım yoksa kabak çekirdeğime sarılıp sabaha kadar okurum ne yapayım...

:deli: owww kaynana hastaneden cikmis... simdi nisana gidiyoruz xD bende diyorum kac gündür bu konu niye yukarlarda kv ye mi bisi oldu:KK12:

ben çok çalışamamıştım zaten ya dersime, zaten tereliye takmıyor beni, bir şey demez umarım yoksa kabak çekirdeğime sarılıp sabaha kadar okurum ne yapayım...

Ben de bugun yuvalarına aycekirdegi götüren karıncalardan bir adet aycekirdegi çaldım, onu yastigimin altina koyup kokusuyla uyuyacagim.

Kabak çekirdeği mi? Offf lütfen badem, fındık neden değil neden?

kaynanama söyledim nişanda alcak, o almazsa da en alasından babişkom alcak ben de yıllarca bunu konuşucam :deli:

o zamana kadar perhiz yapıyorum ben. alamıyor da olabilirim. :deli:

kaynanama söyledim nişanda alcak, o almazsa da en alasından babişkom alcak ben de yıllarca bunu konuşucam :deli:

o zamana kadar perhiz yapıyorum ben. alamıyor da olabilirim. :deli:
Nişana beni de çağırın lütfen ünlü bir üyenin dediği gibi " Hayatımda öyle bir çerez yememiş" olabilirim.:KK14:

banabenigeriver banabenigeriver sen eşinle görücü usulü evlendin.Etrafinizda eşini,ailesini tanıyan lafına -sozune güvenilir bir aile büyüğü yok muydu? Zaman geçtikçe eşinle ilgili bilmediğin yeni yönleri ortaya çıkıyor ve sen de ondan çok onun ailesine sardiriyorsun...Ofkeni enerjini üçüncü kişilere yönlendirmenin sebebi bu evliliği yürütmek istemen ve problemlerin eşinden kaynaklı değil ailesi kaynaklı olduğu umut etmen ..umarım çocuğunuz olana kadar bu meseleleri cozumlersin .

Sassy'cim.. Biraz elit olabilir miyiz lütfen? Kabak çekirdeği ne? Tereliye hanım çok kızar sonra lütfen ordan 20 kilo antep fındık badem alır mısın? :KK48:

Aynen canım katılıyorum sana ama napabilirsin soyle bana. Bu insanların hamuru değişmez napabilirsin. Merhaba nasılsın diyip günü kurtarmaya bak artık. Sevmek zorunda değilsin zaten istediğin kadar söv arkalarından. Ciddiyim kanser yapar bu düşünceler seni
Tereliye, bacım, bak patates doğru söylüyor, artık kendini yıpratmayı bırak inanki hiç birşey için değmiyor, giden senden gidiyor, gerekiyorsa git bir piskokoğa anlat herşeyi rahatla, kendini doldurup durma yazık gençliğine

Katiliyorum Sanki bana kaju antep fıstığı badem dağıttı saru leblebiyle fistiktirr olsa olsa
ya oraya sizin kendi misafirleriniz de gelmedi mi? yani çerezi aldın da sanki millete havadan "alın yiyin köpeklerrrr" diye helikopterden dağıtmışsın gibi anlatıyorsun. çerez lan bu nişanda en fazla ne dağıtabilirsin ki en alasından olacak? kendi nişanına gelen misafirlere vermişsin yani alıp da kaynananın evine koymamışsın. yazık millete iki lokma şey verip şokunu yıllardır atlatamamışsın sanki türkiyeyi doyurdun iki kuruşluk kabak çekirdeği olduğuna da eminim.

Aaay ne iyi kaplisiniz bugün ki alkışlar size...Siz kaçarak evlenip herşeyi boşvermişsiniz bende bunu seçebilirdim ama yapmadım en doğru şekilde evlenmek istedim.Verilen sözler tutulmadı,eşimin ailesi tarafından defalarca enayi yerine kondum,tüm bunları yaşayıp eşimi sevmeye çalışırken onun çarşı pazardan anlamaz hesabını bilmez biri olduğunu farkettim ve sonuç eşim üç ay önce işten çıktı iki ay yattı son bir aydır iş arıyor görünümünde ortalarda geziyor ama gram samimiyetine inanmıyorum çünkü hep yaptığı şey buymuş birkaç yıl çalışıp birkaç ay kafa dinlemiş ve ailesi böyle bir adamı evlendirdi severek değil görücü usulü oldu.İnsan yaptığı şeylerin karşılığını görmek ister ama ben bir nebze görmedim ve onlara karşı artık hiçbirşey içimden gelmiyor.
daha geçen yazında diyordun ki şimdiye kadar diktatörlük yapmışlar adam kaç yaşından beri çalışıyor diye söylediklerin hep birbiriyle çelişiyor.? Herşeyin para olmuş senin sen bir dön huzuruna bak hanene bak huzur bulmak için bişeyler aramak varken sen neden hep olmayan şeyleri düşünüyorsun....

Ben bu evde evlenmeden oturmayı istemedim zaten çünkü eşimin ailesini anlamıştım kim ister bir çivi çakmaya hükmü olmadığı altta kaynanasının bekçisi olduğu ve ona huzur vermeyen bir evde oturmayı?Eşimle defalarca tartıştım bir göz bir oda sobalı bir ev bulabilirdik çünkü ne yaptıysam ikna edemedim onlara muhtaç olan eşim ben değilim bu sebepten.

Eşin onlara muhtaç , sen eşine muhtaç.
Al birini, ötekine.

daha geçen yazında diyordun ki şimdiye kadar diktatörlük yapmışlar adam kaç yaşından beri çalışıyor diye söylediklerin hep birbiriyle çelişiyor.? Herşeyin para olmuş senin sen bir dön huzuruna bak hanene bak huzur bulmak için bişeyler aramak varken sen neden hep olmayan şeyleri düşünüyorsun....

Eşin onlara muhtaç , sen eşine muhtaç.
Al birini, ötekine.
Evet diktatörlük yapıp herşeyi elinden alıp hiçbirşeyden anlamaz hale getirmişler söylediğim hiçbirşeyin çeliştiği yok.Evin geçimini biz parayla karşılıyoruz sizin başka bir seçeneğiniz var galiba.Eşim biliyorum ki parası bittiği an benden istemeyip ailesinden isteyecek bakalım o zaman ailesi fatura mı ödeyecek çarşı pazar mı yapacak evladına göreceğim yine ne olduklarını anlayacak yine...

Aaay ne iyi kaplisiniz bugün ki alkışlar size...Siz kaçarak evlenip herşeyi boşvermişsiniz bende bunu seçebilirdim ama yapmadım en doğru şekilde evlenmek istedim.Verilen sözler tutulmadı,eşimin ailesi tarafından defalarca enayi yerine kondum,tüm bunları yaşayıp eşimi sevmeye çalışırken onun çarşı pazardan anlamaz hesabını bilmez biri olduğunu farkettim ve sonuç eşim üç ay önce işten çıktı iki ay yattı son bir aydır iş arıyor görünümünde ortalarda geziyor ama gram samimiyetine inanmıyorum çünkü hep yaptığı şey buymuş birkaç yıl çalışıp birkaç ay kafa dinlemiş ve ailesi böyle bir adamı evlendirdi severek değil görücü usulü oldu.İnsan yaptığı şeylerin karşılığını görmek ister ama ben bir nebze görmedim ve onlara karşı artık hiçbirşey içimden gelmiyor.
Kafana silah mi dayadilar evlenmeseydin

Back
X