Kaynanam hastanede tek kaldı...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?

Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.

Ziyarete gittim 5-10 dakika gördüm hatta kaynanam benimle sen kal bile dedi kızı çocuğundan dolayı kalamayacağı için kalırsan çok iyi olur bile dedi o çirkef görümcem yere bakarak ama kaynanam aynen şunu dedi "x teyzemin(bu teyze düğün öncesi bizi ayırmaya çalışan teyze)gelini gelecekti benimle kalmaya ben sen kalırsın dedim.Bu sözünü üstüne ben yarın düğüne gidiyorum o gelsin dedim benim alttakinin misafiri varmış ondan gelememiş ben çok kötü gelinim ya hani hala yüzleri var peees...

Son düzenleme:
Siz insanlik görevinizi yapin ona karsi, elinizden geldigi kadar güleryüzünüzü yardiminizi gösterin.
Kaynanami hic sevemem cok cektirmistir bana ama böyle durumlarda yardim ederdim yine de.
Siz bu konuda iyilik yapin dneize atin firsatiniz varsa.
Muhabbet kismina o da dahil olur hem, olmaz mi?

Bakacak kimse yoksa ve sadece bir iki gece ise Gitmeniz lazım. Siz o ailenin üyesisiniz artık. Yarın bir gün çocuğunuz olunca kayınvalideme bırakayım da bir işimi göreyim diyeceğiniz zamanlar olacak... karşılık olarak bakmayın aile olmanın gerektirdiği bir şey. Sohbet etmenize gerek yok. İhtiyaçlarını giderin yeter bence.

Bakacak kimse yoksa ve sadece bir iki gece ise Gitmeniz lazım. Siz o ailenin üyesisiniz artık. Yarın bir gün çocuğunuz olunca kayınvalideme bırakayım da bir işimi göreyim diyeceğiniz zamanlar olacak... karşılık olarak bakmayın aile olmanın gerektirdiği bir şey. Sohbet etmenize gerek yok. İhtiyaçlarını giderin yeter bence.
Hiç sanmıyorum çocuğumu kendisine bırakacağımı açıkçası karşılığı gelir diyede çekinmiyor değilim ben istemem yani.

Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?
Tabiki de gidin. Hastalik bu. Insanlar akrabalar aileler bugunler icin var.

İyi de kadın doğum servisinde yatacak kadının yanında (özel oda değilse ) zaten kadın refakatçi olması gerektiği dusunulemedi mi?
Doğum yapanlarla aynı odaya verileceği kimsenin aklına gelmemiş demek ki kendi kızı özel hastanede doğum yaptı normalde kaynatam kalacaktı ama onu eve yollamışlar.

Doğum yapanlarla aynı odaya verileceği kimsenin aklına gelmemiş demek ki kendi kızı özel hastanede doğum yaptı normalde kaynatam kalacaktı ama onu eve yollamışlar.
Keşke önden konuşup sorsalarmis ...e sen zaten düğüne gideceksin , senin alt katında kiracısı ve yakın arkadaşı oturuyordu diye hatırlıyorum artık o kalır.

Tereliye,
Konularına yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama uzaktan takip ettim seni. Eşinin ailesini gram sevmiyorsun, çok hırslısın, çok enteresan ve garip düşüncelerin/isteklerin var, anlattığın konuların neredeyse hepsinde haksız olan taraf sensin. Eşinin ailesine gereksiz yere çektiriyorsun. Ama içimden geçen ne biliyor musun? Sen bu aileye muhtaç olacaksın (düşkün anlamında demiyorum, işin düşecek yani) ve aile sana o kadar iyi davranacak ki yaptıklarından utanacaksın. Benim içimden geçen bu. Umarım olur, hem sen hem de kayınvaliden pişman olur, diyelim.
Hadi bunu geçtim, olmasa da olur da kayınvaliden değilmiş de alelade bir kadınmış gibi düşün. Ciddi bir ameliyat olacak, yardım eder miydin etmez miydin? Ona göre karar ver bence.

Boynuna sarılıp annecim annecim diyemem samimiyetsiz şekilde ben bir saat görmek istemezken koca gün gece nasıl geçer...
Bu kadar kin bünyene zarar. Gerçekten.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Eşinle evli kaldıkça bu insanlar hayatının parçası olacak.
Bunu bir türlü anlamıyorsun.
Hayatı kendine de onlara da zehir ediyorsun. Bir şey yapacaksan hakkıyla yap. Yok ben o kadını sevmiyorum diyerek onun başına kakacaksan ya da üzeceksen yapma zaten o iyilikten hayır gelmez.
Onun da sana meraklı olduğunu sanmam zaten.

Gitme tereliye gitme emin ol sendende öyle bir beklentileri yoktur zaten .

Aynen
Konu sahibesinin konulari gayet sabit: esimin ailesinden nefret ediyorum

Bu konunun amacini da anlayamadim zaten konu sahibesi nefret ettigin bir insanin ameliyatina zaten gitmeyeceksin belli buraya ne amacla konu actin?

Back
X