O kadar gözüme çarpan detay var ki hiç unutmuyorum görümcemin eşi burnundan ameliyat olmuştu nişanlıydım o zaman kaynatam daha lahmacun pide kalmamış hastaneye taşımış damadı ve kızı için kaynanamın ameliyat olduğu gün ben oruçtum kaynanam bana kal dediğinde bunu biliyordu hastanede yemek veriyorlar refakatçiye çokta iyi değil ama yersin artık dedi ben demiyorum ki gitsin çarşıdan yaptırsın ama kafeteryadan alınacak bir tost kadar kıymetimi yok bunu görmem için kör olmam lazım.
Sanıyormusun ki çoğumuzda farklı bu durumlar?
İlk çocuğumda hastaneye gittik,kayınvalidem de bizimle.Kendi annemi çağırmamıştım,heyecanlanınca bayılıyor diye. Yakın oturan bir arkadaşta duyunca hastaneye koştu.Biz kv ile altlı üstlü oturuyorduk,sofrasını önüne koyup önünden alıyordum.Çok seviyordu beni sözde.
Eşim kağıtlar için koştururken,hemşire birşey istemiş,5 10 tllik.Eşim olmayınca annesine söylemişler.Demiş ki bende para yok(evinin hesabını o yönetir)
Arkadaşım gidip almış,hemşireye vermiş.Zaten beklemiyorduk bir şey,biz hesabımızı yapmıştık,baştan beri hevesliydi gelmeye.Fakat insan doğumu bırak,aniden çıkarken bile 10 tl almaz mı yanına?
Sorun ettim mi,hayır,torunlarını uzak mı tuttum,hayır,bayram seyranda güler konuşuruz,fakat kendi koyduğu mesafe hep kaldı arada,kırmak istiyor,kıramıyor.Gereğini yapıyorum,geçiyorum..Şunu bil ki kızıyla asla bir tutulmazsın,bunu anla önce...