Kaynanam ile dul olarak yasamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuza inanasim gelmedi üzgünüm.

Bu arada çocuk içinde Hollanda'ya gitmeniz daha iyi olur. Hem daha iyi şartlarda büyür çocuk hem bu kadından kurtulursunuz. Tepenize çökmüş çünkü.

Neden bu kadar pasifsiniz?
Gönderin gitsin evine, ben yalnız.kalmak istiyorum, bu şekilde olmuyorsa diyeceksiniz.
Hatta alın çocuğunuzu, satın evi ,ailenizin yanına gidin, neden gitmiyorsunuz?

Hakaret harici sadece şu kısımda haklı kadın. Neyse gönderin gitsin bu ne baya arsızmış.
Gurbetçi sayilirmis, ailesi Hollanda'da. Onlar Euro gonderiyor, konu sahibi paşa gibi yasiyor. Ondan hak verdim
Konu sahibi bu kadın sümük gibi yapışmış. Bence sen de Hollanda'da git çocuklarınla. Hem yeni bir hayat kurarsın,hem çocukların hayatı kurtulur. Ver evini eşyalı kiralık, orada sıfırdan başla.
Kaynanaya da "annem çok ısrar ediyor, babam da rahatsız" falan der acitasyon yaparsın
Tek çare bu bence

Yapma yanarız cici kıs. Bu arada dedemin Hollanda'ya gitmesine anneannem engel olmuş hala lafını yaparız.

Çok ağır konuşmalar,,,, ama haklı ülkeden haberiniz yok, sizde gidin hollanda ya. Bizi bitirmeyin.
Baba oradan çocuklara verecek kadar harçlık gonderiyor, 1 gulden 10 lira..konu sahibi bu kurla rahat rahat yaşıyor. Dövizle geçinen kim ister ki ekonomi düzelsin?

eşinizin ailesi başka bir ilde mi evi normalde
eğer öyleyse havamız değişsin biraz sizin eve x şehrine gidelim diyin. gidin bi kaç gün sonrada onları bırakıp geri gelin.
sonrasında anahtar vs onlarda varsa kilidi değiştirin . ben biraz kafa dinleyim anne olmadı ben çocuğu göstermeye gelirim yine yanınıza dersiniz bir sonraki gelmeye kalkmalarında.
çekilecek dert değil.
eğer aynı şehirdeyseniz açık açık söyleyin yani zaten benden memnun değilsiniz en iyisi arada görüşelim diyin.

Cok guzel bir yorum yazdım ama sildim hapse giremem, bebem daha 3 aylik. Basinizdakinden kurtulmanız gerek, nasıl anlarsan. Gonder gitsin, sana söz hakkı bile tanımayanı (!)

bu mesaj bana geçti
ama konu sahibine sanmam ki geçsin
alt metinleri okumada beceriksiz
görüldüğü gibi

kocam yaklasik 4 yil once oldu

bi tane oglum var allaha sukur 3 yasinda

Allah tüm ölenlere rahmet eylesin.

4 yıl önce ölen eşinizden, nasıl 3 yaşında çocuğunuz var ?

kayınvalideyi kov istemiyorum artık gelmeyin de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…