Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.412
448
37
Herkes şikayetlerde,sorunları olanlar hatta mahkemelik olanlar bile var..

Ama sende benim gibi sorunsuz yaşayanlardan,hepsini çok sevenlerdensen gel katıl topiğe Birazda güzellikleri,mutlulukları ve birleşen iki ailenin ne kadar birbirine uyumlu olduklarını konuşalım..

Ayrıca Allah'ıma şükürler olsun, ailemi bütünüyle çok seviyorum..Kendimide bu açıdan şanslı hissediyorum..

ben de burayı okuya okuya antikaynana sendromuna yakalanmaktan korkmaya başladım şaka bir yana kaynananın kötüsü tam kötü iyisi de tam iyi oluyor. Allaha şükür bana 2.si rast gelmiş

eltim yok bir görümcem ve kayınvalidem kayınpederim var hepsini çok severim onlarda bana çok düşkündürler

ben de burayı okuya okuya antikaynana sendromuna yakalanmaktan korkmaya başladım şaka bir yana kaynananın kötüsü tam kötü iyisi de tam iyi oluyor. Allaha şükür bana 2.si rast gelmiş

sende bendensin öyleyse gel bacım hoşgeldin
dediğin gibi hep olumsuzluk okuya okuya dedim bide ters bi topik şart
memnun olanların,sevenlerin olmasıda güzel

Allah daha mutlu etsin
Ama dert bölümü diye hep öyle konular olması çok normal
Yoksa herkes mutsuz herkes eşinin ailesiyle problemli diye bir şey yok yani

konu sahibi arkadasım ne olur kusura bakma söylesem mi söylemesem mi kararsız kalmıstım ama söylemeye karar verdim

ne kadar iyi olurlarsa olsun ne kadar cok seversenız sevın bırbırınızı sonuc ıtıbarıyle kayınvalıde kayınpeder sen yinede aranda bır mesafe bırak derim .

Allah daha mutlu etsin
Ama dert bölümü diye hep öyle konular olması çok normal
Yoksa herkes mutsuz herkes eşinin ailesiyle problemli diye bir şey yok yani

bu açıdan bakarsan o da doğru aslında ama ben birazda mutlu mesut yaşayanlar yazsın diye şey ettiydim bu arada teşekkürler

Karakter çatışmaları yaşasakta genelde, ben ona kızsamda (belki oda bana kızıyor dur bilmiyorum) bende seviyorum hem görümcemi hem kayınvalidemi hem kayınpederimi.Çok şükür daha ne çok ters bir lafını duydum ne de çok ters bir hareketini gördüm hep idare edilebilecek çerçevede kaldı. Ben onun gönlünü kırmamaya o da beni hoş etmeye çalışıyor çok şükür.
Allah çekenlere sabır, çektirenlerede biraz merhamet versin ne diyeyim.

rica ederim ne demek.. eleştiriyede her daim açığım elbette, dilediğin düşünceni paylaşabilirsin
haklısın da bi yönden..bende öyle düşünüyordum ama iki tarafta birbirinden çok memnun,bide zaten birbirimize uzak oturuyoruz..o yüzden sorun olcak bi yön yok bizim ilişkide..

söylediklerine çok içtenlikle katılıyorum canım... amin...

Henüz nişanlıyım ama bende kayınvalidemi kayınbabamı görümcelerimi çok seviyorum. Eminim onlarda beni seviyolardır.
Hele görümcelerim kardeşim gibiler.. Biri benden 4 yaş büyük yeni evli sayılır. Bana nasihat verir dinler. Sağlığımı sıhhatimi sorar sürekli. Çok iyi niyetli bi insan.
Küçük görümcemm lise çağında henüz. Ablam der hep. Kendi ablasına nasıl sesleniyosa banada öyle.. Temiz bir kız onuda çok severim.
Kayınvalidem biraz despot bir kadındır. Ama nerde durması gerektiğini de bilir. Kendi fikrini söyler ama siz bilirsiniz der. Başta korkmuştum acaba sonradan arkamdan laf eder mi diye. Ama öğrendim ki nişanlıma aferim başını eğmiyo karşımda. Dinliyo saygısızlık etmiyo ama hayat onun hayatı kırmadan kendi fikrini söylüyo demiş. Gelinimi iyi seçmişsin demiş...
Kayınbabama nişanlımın anlattıklarından dolayı pek ısınamıyorum sıcak davranamıyorum. Ama kızlarından ayırmıyo beni. Kızına eşine kontür yüklese belki yoktur diye banada gönderiyo sağolsun..
Hepsini geçtim dedelerine beni nasıl anlattılarsa artık dede gelinim gelinim diye seviyo beni her gördüğü yerde.. Hastaneye yattığında doktorlara anlatıyomuş beni gelinim şöyle böyle. Düğününü görmeden öldürmeyin beni diye

Rabbim muhabbetimizi bozmaz inşallah Ben onlara karşı her daim saygılı olmaya özen gösteriyorum.. Onlarda bana karşı öyleler.. Kendi içlerinde de çok hoş muhabbetli insanlar zaten. Beni de içlerine aldıkları için çok mutluyum gerçekten..

çok güzelmiş..anlattıklarını yüzümde bi gülümseme ile okudum ve senin adına sevindim..dediğin gibi allah bozmasın muhabbetinizi ve heeeeeep böyle devam etsin inş zaten karşılıklı anlayış,saygı ve fedakarlık oldu mu her türlü ilişki sağlıklı ve sağlam gider..birazda kişilik meselesi tabi

Allah bozmasın inşallah hep böyle mutlu olursun. Yazmışsın ya "uzaktayız sorun olacak bir yön yok ilişkimizde" diye, bazen ortada büyük bir konu yokken küçük küçük olaylardan birikme yapıp tartışmalar olabiliyor. Yakın zamanda yaşadığım için diyorum yoksa herkes yaşayacak diye birşey yok. Yine de her zaman için az da olsa mesafeli olmak iyidir diye düşünüyorum.

Bir de kaç senelik evlisiniz canım?

1,5 sene oldu canım benim evliliğim...
bazen onlar geliyo,bazen biz gidiyoruz..fırsat buldukça görüşülüyo..onun dışında hep telefon internet üzerinde..
belki daha 1,5 yıl ufak bi zaman dilimi ama bu zamana dek hiç bi sorun olmadı ufacık bile..bu yüzden içim çok rahat sanırım

bende çok seviyorum görümcem yok eltim var.saolsun oda çok iyidir.
tabi herşey karşılıklı sen sevgiyle yaklaşınca onlarda sana sevgiyle kucak açıyorlar.güler yüz tatlı dil olursa karşıda sende ister istemez somurtmuyorsa ortama göre mutlu oluyorsun.Allah hepsinden razı olsun ben onların gelinleri değil kızlarıyım eltimlede rakip değil arkadaşız.
ama tabi eminim arada istisnalar vardır ne yapsam da bunları bunalsam mutsum etsem diye.Rabbim onları uzak etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…