Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum

[SUB]Kizlar nazar deymezsin sİzlere! Bu durumda cok şanslısiniz! [/SUB]

sevgini haykır, bölümüne uygun bir konu olmuş daha çok.

iyi geçinen herkese maşallah. mutluluğunuz hep böyle sürsün.

insanın umudunu kaybetmemesi ve önyargıların oluşmasını biraz da olsa önleyebilme açısından iyi olmuş konuyu açtığınız.

Kayınvalidem rahmetli olmuş ben hiç tanımadım ama kayınpederim, 5 görümcem, 2 kaynım ve 1 eltim var. Hepsini çok seviyorum. Allah razı olsun beni hiç üzmediler...

Hiç birinden zerre kadar bir fayda görmedim
Fayda istemezdim bari zararları olmayaydı..
Sevmiyorum, sevmiyorum işte..
Ohhhh be rahatladım.

Allah sizin sevginizi daim etsin..
Benim gibilere de sevelim diye sebepler yaşatsın inşallah

kayınpederimi seviyorum,kaynanamı da severdim 2,5 sene önce kaybettik.görümcem olmasını çok istedim maalesef yok.kayınlarımı da severim.eltim de kendine münhasır bir kişiliktir.bir araya geldikçe idare ederiz

Ya ben çok fena korkuyorum görümce elti kaynana kayınpeder terimlerinden.
Ben bu gidişle evlenemem. Burayı okudukça korkum arttı.

kayınvalidem,kayınpederimi çok severim,görümcemi orta derecede severim (bana bi kötülüğü yok aksine iyidir,ama çok konuşur) :))))

eltimi iseeee bi düşüniyimm hımmmm yok ya çıkmıyo walla sewgi sözcükleri,gıcık oluyorum ona :)))

iyi sevin tabi ne güzel de. bu biraz nispet olmuş. hoş değil bu yaptığınız. insanlar sonuçta derli oldukları konularda fikir almak için yazıyorlar, siz de eleştirmişsiniz. inşallah sıkıntı yaşamazsınız, ama ne demişler büyük konuşmayın. boşa değil yani.

fazla önemseme kaynananla eltinle aran iyi diye çok da sevinme. zaten olması gereken budur. insanların birbiriyle anlaşabilmesi gerekir. anlaşamasa da saygı duyması birbirini incitmemesi gerekir.

ama sana da nereden üzüntü anlaşmazlık geleceği belli olmaz.

önemli olan kaynana elti kayınpederle anlaşmak değildir. eşinle huzurlu ol yeter.

ben açıkçası senin ne yapmak istediğini anlayamadım.

aranız iyiyse biz ne yapalım? bir de arası iyi olanları topluyorsun yani... amacın ne ki? bizim aramız kötü ve yardım istemek için içimizi dökmek için konu açmışız...

sen ne yapmak istiyorsun?

ben itiraf edeyim üzüldüm. anlaşanlar da varmış keşke ben de kötü şeyler yaşamasam diye iç geçirdim...

Bu kadar kötü düşünceli olmayın..

Buraya yeni evlenen evlenecek nişanlı bir sürü insan geliyor.
Düşünsenize burda ki hep olumsuz konuları okuduklarını.
Kendi adıma söyleyeyim resmen gözüm korkuyo benim.
Ya benim kaynanamda böyle olursa ya görümcem bunu kötü niyetle söylediyse diye kendimi yokluyorum bazen ister istemez.
Konu sahibinin nispet olsun ddiye açtığını sanmıyorum.
Kötü düşünmeyin iyi de olabilir demek istemiş. Göstermek istemiş.
Kim bilir okuyan kaç kişinin umudu olacak belli mi olur?

Üzüntü paylaştıkça azalır sevinç paylaştıkça çoğalır demişler.
Siz nasıl ki aramız kötü diye üzülüyorsanız, İyi anlaşanlar da sevinirler niye sevinmesinler ki?
Bunu da paylaşmak istemiş bundan daha doğal ne olabilir.

Bunu duyan bizlere düşen ise Allah muhabbetinizi arttırsın. Aranız bozulmaz inşallah demek düşer..
Yok çok sevinme, başına ne geleceği belli olmaz gibi laflar edip insanın neşesini kırmak neden..

Herkesin imtihanı farklıdır demişsiniz birde. Biz kadınlarda ki bu çekememezlik nedir anlamadım ki.
Başkalarının mutluluğuna hasetlenmenin manası nedir? Karşında ki adına sevinmek varken..

Son düzenleme:
Canım ''bir derdim var'' bölümünde Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum diye bir konu açıyorsan bir derdin var diye düşünüyorum ... :)

Hım bir düşüneyim. Kayınpeder, görümce, kayınbiraderler vs. seviyorum. Kayınvalidemi sevmiyorum :) Ama gün olur sevdiklerim düşman, sevmediklerim dost olabilir. Nice dost denilen kişilerin, tanıdıkların, akrabaların yaptıklarına şahit olunca insan kesin konuşamıyor. Umarım hep iyi geçinirsiniz. Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…