Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum

Bende seviyordum gorumcemi kv kaynimi ve kp yi ama insan kotu gununde goruyor gercek yuzlerini. Ben bebegimi kaybettigimde onlar piknige eglenmeye gidip beni arayarak nispet yaptiklarinda hepsnin gercek yuzunu gordum. O gune kadar hep iyi yanlarini gormusum. Simdi daha temkinliyim. Nefrette etmiyorum bayilmiyorumda kendilerine notrum :)

Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum sayfaların tamamını okumadım. Ama yeni evliyseniz geçer bu buldumcuk halleri cart diye lafı yiyince. Ailen gibi olamıyor malesef :)

İnsan yeri geliyor kendi ailesiyle bile anlaşamıyor ters düşüyor. Hiç üzülme :)

söylediklerine tamamen katılıyorum canım,bizdede aynı şey söz konusu..gerçekten şanslıyım bu konuda..etrafta öyle çok örnek var ki çünkü..

[SUB]Kizlar nazar deymezsin sİzlere! Bu durumda cok şanslısiniz! [/SUB]

bencede iki aile birleşince uyum ve ayak uydurma olması herkesin bunu yapması büyük şans gerçekten...
sende öyle değil mi durumlar,şanssızım der gibisin? :44:

açıkçası konuyu açarken bölüme de baktım tabi ama özellikle buraya açmak istedim..çünkü başlık "eşi ve ailesi" burayada uyuyo ve açılan konular pek iç açıcı değil,okuyorum genelde..
birazda farklı açıdan bakılmasını sağlamak amaçlı açmak istedim

Kayınvalidem rahmetli olmuş ben hiç tanımadım ama kayınpederim, 5 görümcem, 2 kaynım ve 1 eltim var. Hepsini çok seviyorum. Allah razı olsun beni hiç üzmediler...

Allah rahmet eylesin...umarım seninde benim gibi mutluluğun ve hepsinden memnunluğun sürer

Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum sayfaların tamamını okumadım. Ama yeni evliyseniz geçer bu buldumcuk halleri cart diye lafı yiyince. Ailen gibi olamıyor malesef :)

elbette hiç kimse kendi öz ailen kadar olamaz bunu inkar edende olmamalı bence..ama illa her kayınvalide ve her görümce kötü olcak,ters davrancak diye bişey yok bunun için bu konuyu açtım..ama düşüncelerini herkesin söylemesi elbette serbest
ben 1,5 yıllık evliyim.bu süre belki biçok insana göre az olabilir ama şu ana kadarki tecrübelerime istinaden ben ileride de sorun yaşamayacağımıza eminim kendi adıma

ben 24 senelik evliyim canım.allaha şükür göze gçrünecek bir sorunumuz olmadı.elbette ufak tefek sorunlar olabilir ama kendi ailenle de olur o kadarı.önemli olan ufak tefek sorunları uzatıp içine atmaman.o sorunları içinde büyütmemen.mutluluğunuz daim olsun inşallah

doğru..her insan için geçerlidir bu bence..dost düşman hep kötü günde belli eder yüzlerini...
bende bebeğimi kaybettim..düşük yaşadım..
ve eşimin aileside teker teker benimle kendi ailem gibi ilgilendiler,herşeyime koştular devamlı yanımda oldular..bedenen olamadıklarında da sürekli aradılar..bazen aramaktan çekindiler üzüyomuyuz acaba diye..onları tanıdığım için ailem oldukları için mutluyum..

sende haklısın tabi ki,kimden neler beklemezken neler yaşıyoruz bazen..herşey olacağına varır
teşekkür ederim

Canım ''bir derdim var'' bölümünde Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum diye bir konu açıyorsan bir derdin var diye düşünüyorum ... :)

konuyu açtığım yerin bi bakıma yanlış olduğunun farkındayım aslında ama öncedende söylediğim gibi,her insanın aynı olmadığını ve benim gibi düşünenlerin veya şansına öyle ailelerle akraba olanların varolduğunu bildiğimden biraz olsun iyi şeylerinde olduğunu göstermek istedim..hepsi bu

maşallah....
allaah bozmasın aranızı...

çok teşekkür ediyorummm..daha fazlaları senin olsun

ben kendi ailemle bile daha çok kavga eder,tartışırdım bu arada 24 sene gibi ciddi bi yıllık deneyimin var..bence çok örnek olucak cinsten hem yazdıkların,hem deneyim yılın

düşüncelerin için yürekten teşekkür ediyorum sana..gerçekten çok sağol

eğer gerçekten nispet amaçlı gören varsa bu konuyu, açıkçası çok üzülürüm.. inanılmaz saf ve pozitif düşüncelerle açtım.. tek amacım sakuura'nında dediği gibi, her insan kötü yada geçimsiz değil bakın böyleleride var demekti.. ve bu tarz düşünenleri biaraya toplamaktı.. ayrıca arkadaşımın dediği gibi,buraya gelen bu konuları okuyanların haddi hesabı yok.. yeni evlenecek olan yada o aşamada olan tüm kızlara örnek olsun birazda..

bikaç defadır söylüyorum, amacım tam tersi insanlarında olduğunu göstermek ve iyi geçinenleri biarada toplamak..kimbilir belki okuyan gören kendi hayatı içinde bişeyler uygular ya da bazılarına göre olumlu gelşen şeyler olur..belki bi nebze yardımımız dokunur..
amacım asla nispet yapmak,aşağılamak veya benzeri şeyler değil..asla böyle bir kişiliktede değilim..
açıkçası bazı kızların yanlış anlayacağınıda hiç düşünmemiştim bu konuyu açarken..
aklıma tek bi kötü yada fesat düşünce geldiyse Allah versin cezamı diyim ikna olursunuz umarım

Ya ben çok fena korkuyorum görümce elti kaynana kayınpeder terimlerinden.
Ben bu gidişle evlenemem. Burayı okudukça korkum arttı.

işte amacım buydu..bu tarz düşünen arkadaşların önyargılarını kırmak !!!
SheZofren bence korkulcak bişey yok.. elbette iyiyide kötüyüde oku bil ama karşına hangisi çıkcak ya da sonradan nasıl olcaklar bilemezsin.. o yüzden yaşayıp görmen tecrübe etmen lazım..
ama nacizane tavsiyem,önyargılı yaklaşma ve korkma..

umarım 3 -5 sene sonrada aynı sevgini korursun .

umarım.. inşallah..

Allah bozmasın canım..Çok sevindim..Umarım hep boyle devam eder ..
Ama bence sen yine de temkinli ol..Kendi ailen gibi olacagını düşünme..
Ne demişler..Çok muhabbet tez ayrılık getirir..Cok dogru bir soz bence..
Tabii seninki bu şekilde olacak diye bir kaide yok..
Ama yine de önlemini al derim ben

elbette ki canım..doğru..
hiç kimse öz annen baban kardeşinin yerini tutamaz,onlar gibi olmaz..
hatta onlar gibi üzülmez,sevinmez..
tüm bunların çok iyi farkındayım eşimin ailesi ile de umarım böyle devam eder..
Allah herkese nasip etsin inş

şimdi anlaşıldı konu sahıbının kaynanasını kayınpederını eltısını gorumcesını neden sevdıgı ....
ayrı olunca sevılır tabı aynı evde otur yada cok yakın otur aynı evın ıcınde herseyıne karısıldın yada karısılmasa bıle aynı evın ıcınde esınle bı ozelın kalmasın koy yerı gıbı esınle yalnız kalabıldıgın tek yer yatak odası olsun bak bakalım o zaman sever mısın
yada yakın yerlerde oturun zırp pırt evıne gelsınler vıcık vıcık olun bakalım sever mısın
yıne de yanlıs anlama allah mutlu etsın
bu herkes ıcın boledır uzak olan her zaman ıyı olur
herkese kaynana kayınpeder eltı ve gorumcelerden uzak akıl ve ruh saglıgı acısında mutlu ve huzurlu bır hayat dilegıyle.......

bende varım. Allaha şükür 5 senelik evliyim ve hepsini çokkkk severimmmm.:103: bizde uzakta oturuyoruz. Acaba diyorum yakınında olsaydık kavga edermiydik:18:

haklı olabilirsin hayır diyip kestirip atamam..yaşamak lazım..
ama tam terside olabilir,unutma
sonuçta milyar insan var dünyada,herkeste birbirinden farklı..huyu suyu davranışı özel anlayışı veya saygısı..
benimki sadece bi düşüncedir ki,yakın otursak bile yinede severdim..hatta o kadar ki,keşke yakın otursak diye çok dillendirmişimdir görümcem ile özellikle..ama aynı ev olayı banada ters..zorunlu bi hal olmadıkça onu bende istemem..

bende varım. Allaha şükür 5 senelik evliyim ve hepsini çokkkk severimmmm.:103: bizde uzakta oturuyoruz. Acaba diyorum yakınında olsaydık kavga edermiydik:18:

allah daha çok mutluluk versin cnm
yakın olunsa neler olacağı bilinmez ki,yaşamak görmek lazım

masallah diyelim

bende memnunum ama onlarin cokta iyi oldugundan dolayi degil.
esim yeni evliyken ailesinin bana yaptigi ufak bi kötülükten dolayi tavir almasi ve benim ondan sonra mesafeli olmamda dolayi gayet iyi anlasiyoruz.
ailelere uzak oturmamiz tabi iyi olmamazi destekliyor.

o zaman en kötü gününüz böyle olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…