Amin canım benim senin içinde aynı duyguları paylaşıyorum maşallah diyelim nazar değmesin
Allah bozmasınn.. ben Kayınpedierimi çok severim, çok efendi, saygılı herşeye muhalefet olayan bir adamdır..
kaynım ve eltimde biraz burnu havada gibi görünürler ama onlarda çok saygılı insanlardır. mesafelidirler ve en güzeli bu.. hala benle sizli bizli konuşurlar bu çok hoşuma gidiyor :)
eşimide es geçmeyeyim, oda diğerleri gibi çok saygılı efendi bi insandır..
kayınvalideme gelince bi tek onda karasızım ne seviyorum ne sevmiyorumsanırım pek hoşlanmıyorum
evli değilim daha ama:) eltimle çok şükür çok iiyiz aramızdan su sızmıyor 1 senedir:) sürekli irtibat içindeyiz:) kaynımda iyidir düşüncelidir:) eşine birşey alsın hemen alalımm mı sanada der:)
kayınbabam bana karsı iyi aslında yavrum kuzum diye dolanır sarılır öper hep kızları yok çünkü. ama bazen aileme kırıcı olabiliyor yapısı sert biraz işte bu anda soğuyorum:) kayınvaldemde aslında çok tatlı bir kadın kikir kikir:) saatlerce gez toz hayır demez:) elide açıktır aslında ama sen istemiceksin onun içinden gelecek:) fakat bazen öyle birşey ki sanki hiç tanımıyor gibi oluyor sana karsıozaman sevip sevmediğimi anlamıyorum:)
nişanlım ise müstkbl eşim:) önceleri çok sorun yasasakta sorumsuzlukları olsada şükür artık çok iyiyiz :) onu hepsinden çok sewiyorummmmmmm:)))
Ama tabiki kendi anneem babam kardeşim çok baskaaa
başkaları, kim olursa olsun seni el üstünde tutsalarda bir dediğini iki etmeselerde elbette kendi ailen gibi olmaz hiçbi zaman.. olamaz zaten o ayrışimdi biçok arkadaş bunu okuyunca "sen evlen o zaman göreceksin" falan dicektir eminimki ama inan bana hiç belli olmaz..belki çok daha iyi olacak aranız,belki de böyle aynı kalacak..kim bilebilir ki? temennim odur ki umarım bozmaz allah mutluluğunu da huzurunuda...
Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kendime gelince, herkesi seviyorum :) Yaradılanı seviyorum yaradandan ötürü.. Yanlız canımı yakan durumlar oldu, unutulmuyor..
Herkes şikayetlerde,sorunları olanlar hatta mahkemelik olanlar bile var..
Ama sende benim gibi sorunsuz yaşayanlardan,hepsini çok sevenlerdensen gel katıl topiğeBirazda güzellikleri,mutlulukları ve birleşen iki ailenin ne kadar birbirine uyumlu olduklarını konuşalım..
Ayrıca Allah'ıma şükürler olsun, ailemi bütünüyle çok seviyorum..Kendimide bu açıdan şanslı hissediyorum..
eee yani?
kardeş nasıl yardımcı olalım?
eltim yok2 görümcem var ve tabi anne babamız ........ne eşim ne ben birbirimizin ailelerini hiç eleştirmedik,hiç katmadık ufak tefek atışmalarımıza...... şükür ki 5 yıldır beraberiz eşimle 13 aydır da evliyiz hiç bir dönemde sorun yaşamadık maşallah ......tabiki karşılıklı herşey sevgi de saygı da...................
kesinlikle öyleeee..çok doğru cnm..
elbette fikir farklılıkları da olur,anlaşamadığın sevmediğin şeyler..kimse dört dörtlük değil..
bazı şeylerde karşılıklı..
Allah bozmasın tadınızı
rabbıme sukredıorum bı eltım yok ıkı gorumcem var ıkısıde bırbırıden tatlı kayınvalıdem ve kayınpederımn yanında yasıorum ama evımız ayrı da ben cogunlukla onlarla beraberım hep beraber yıyıp ıcıoruz kahkaha makara her aksam oyuzden cok guzel bı eşe ve eşımın aılesıde cok tatlı allaha sukur cokkkkkk mutluyumm
canımmm benimmmmm çok güzel,çok sevindim senin adına..zaten yazış tarzından bile belli güzel şeyler hissettiğin Allah daim etsin inş
öyle görünüyosa mutlu cnm bnm... ben hepsını cok sevıorum ama kayınpedrım hepsınden daha farklı tbı eşimin yerı herkezden ayrı ama ondan sonra gelen kayınpedrım =) hele 1.gorumcemle aramızdan su sızmıoo tam kafa dengıyız inş... ılekı zamanlrda görürsek cocuklarımız murvetlerını onlarda anne babalarının dustuklerı gbı bı aıleye duserler...
Allah mesut etsin
genel anlamda evlendikten sonra gerek kişinin kendi ailesiyle gerekse eşinin ailesiyle mesafeli ilişkilerden yana olması taraftarıyım.
Allah mutluluğunu daim etsin canım senin adına çok sevindim
sağolasın tatlım... çok mersiiiiii darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?