Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum

Amin canım benim senin içinde aynı duyguları paylaşıyorum maşallah diyelim nazar değmesin

heheheheh deeli,güldürdün beni saygısızlık boyutuna varmadıkça sorun yok bence.. mesafeyi koruyun,saygılı olun sevmek şart değil öyle değil mi

başkaları, kim olursa olsun seni el üstünde tutsalarda bir dediğini iki etmeselerde elbette kendi ailen gibi olmaz hiçbi zaman.. olamaz zaten o ayrı şimdi biçok arkadaş bunu okuyunca "sen evlen o zaman göreceksin" falan dicektir eminimki ama inan bana hiç belli olmaz..belki çok daha iyi olacak aranız,belki de böyle aynı kalacak..kim bilebilir ki? temennim odur ki umarım bozmaz allah mutluluğunu da huzurunuda...

heheheheh deeli,güldürdün beni saygısızlık boyutuna varmadıkça sorun yok bence.. mesafeyi koruyun,saygılı olun sevmek şart değil öyle değil mi [/QUOTE]

aynen öyle sevgi olmasada olur, saygı dünyada ki en büyük bir güzellik bence :) eltim, kaynım dedikoducu, herşeye muhalefet, ara bozan biri olmasındansa mesafeli olması çok büyük şans benim için.. umarım herkezin böyle oluuur

amiiin canım inşallah bozmazz:) hepimiiz iyii olalımmm evet bunu diyenler çok oluoyor evlende gör kızımmm diyee evlenelimde görelim bakalım

Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kendime gelince, herkesi seviyorum :) Yaradılanı seviyorum yaradandan ötürü.. Yanlız canımı yakan durumlar oldu, unutulmuyor..

Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kendime gelince, herkesi seviyorum :) Yaradılanı seviyorum yaradandan ötürü.. Yanlız canımı yakan durumlar oldu, unutulmuyor..

teşekkür ederim...
seninde yaşadığın, unutulmuyor dediğin konuların önem derecesini bilmiyorum ama senin için öenmli olduğu belli.. daha kötü, daha olumsuz şeyler yaşamazsın inş

eee yani?

kardeş nasıl yardımcı olalım?

eee yani?

kardeş nasıl yardımcı olalım?

yardımcı olucak bi durum yok...

beğendiysen aynı duyguları paylaşıyosan ister oku geç, ister yorum yaz..
beğenmediysen ve sende nispet,hava atmak vs gibi yorumluyorsan saygım var lafım yok

eltim yok 2 görümcem var ve tabi anne babamız ........ne eşim ne ben birbirimizin ailelerini hiç eleştirmedik,hiç katmadık ufak tefek atışmalarımıza...... şükür ki 5 yıldır beraberiz eşimle 13 aydır da evliyiz hiç bir dönemde sorun yaşamadık maşallah ......tabiki karşılıklı herşey sevgi de saygı da...................

kesinlikle öyleeee..çok doğru cnm..
elbette fikir farklılıkları da olur,anlaşamadığın sevmediğin şeyler..kimse dört dörtlük değil..
bazı şeylerde karşılıklı..
Allah bozmasın tadınızı

amin canım hepimizin inşallah..........insan bazen kendini tanıyamıyor bırak etrafındakileri =) o yüzden saygı ve sevgi en önemliside hoşgörü olduğu sürece karşılıklı herşey aşılır.............

rabbıme sukredıorum bı eltım yok ıkı gorumcem var ıkısıde bırbırıden tatlı kayınvalıdem ve kayınpederımn yanında yasıorum ama evımız ayrı da ben cogunlukla onlarla beraberım hep beraber yıyıp ıcıoruz kahkaha makara her aksam oyuzden cok guzel bı eşe ve eşımın aılesıde cok tatlı allaha sukur cokkkkkk mutluyumm

canımmm benimmmmm çok güzel,çok sevindim senin adına..zaten yazış tarzından bile belli güzel şeyler hissettiğin Allah daim etsin inş

canımmm benimmmmm çok güzel,çok sevindim senin adına..zaten yazış tarzından bile belli güzel şeyler hissettiğin Allah daim etsin inş

öyle görünüyosa mutlu cnm bnm... ben hepsını cok sevıorum ama kayınpedrım hepsınden daha farklı tbı eşimin yerı herkezden ayrı ama ondan sonra gelen kayınpedrım =) hele 1.gorumcemle aramızdan su sızmıoo tam kafa dengıyız inş... ılekı zamanlrda görürsek cocuklarımız murvetlerını onlarda anne babalarının dustuklerı gbı bı aıleye duserler...

amin..inş tatlım..
benimde görümcemle aram çok iyi,herşeyi en ince detayına dek konuşabiliyoruz..iyi anlaşıyoruz ve tam kafa dengim..böyle bi aileye denk geldiğim için çok mutluyum..

Allah mesut etsin
genel anlamda evlendikten sonra gerek kişinin kendi ailesiyle gerekse eşinin ailesiyle mesafeli ilişkilerden yana olması taraftarıyım.

Allah mesut etsin
genel anlamda evlendikten sonra gerek kişinin kendi ailesiyle gerekse eşinin ailesiyle mesafeli ilişkilerden yana olması taraftarıyım.

Sağolllll çok mersiiiii
evet mesafe biraz iyidir genel anlamda..ve her açıdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…