Kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem.Ben hepsini çok seviyorum

Ne güzel bir topik olmuş

Bende çok şanslı olanlardanım.Henüz eltim yok ama kayınvalidem kayınpederim görümcem kayınbiraderim hepsini çok seviyorum onlarda beni.
Allah bozmasın inşallahh

heheh sağol valla..mutlu olanların fazlalığını görmek benide mutlu ediyo gerçekten allah bozmasın aranızı,huzurunuzu canım..sonsuza dek sürsün hatta artsın inş

Bende şanslı bir gelinim. Kayınvalide ve görümcemle ilgili hiçbi sıkıntım yok Allaha a şükür. Benden çok beni düşünüyorlar. Bende kayınvalide değil kayınpeder problemi var. tavsiye ederim çok ilginç oluyor.

vaaaaav bu da yeni bişey desene :44: çok fazla sıkıntı yaratcak bişey yoktur umarım aranızda?

Bende Herkesi Çok Seviyorum..
Kendimi Bu Topiğe Uygun Gördüm..

Ben ise sadece kayinbabami cok severim
Ona hizmet ederim konusurum dertlesirim cok iyi bir insan cok sakin yapisi var onun da beni sevdigini dusunuyorum kizimsin der bana
digerlerini sormayin

Ben ise sadece kayinbabami cok severim
Ona hizmet ederim konusurum dertlesirim cok iyi bir insan cok sakin yapisi var onun da beni sevdigini dusunuyorum kizimsin der bana
digerlerini sormayin

herkesin hayatı,yaşayışı ve şansı farklı tabi..
en azından kayınpederini seviyosun,allah bozmasın

Çok şükür benide oğlumu da çok seven bi kaynana,kayınbaba ve kayınbiradere sahibim ayrıca eltimle de çok iyi anlaşırız maaşallah diyeyim.
Allahım hep böyle devam ettirsin inşallah...

Çok şükür benide oğlumu da çok seven bi kaynana,kayınbaba ve kayınbiradere sahibim ayrıca eltimle de çok iyi anlaşırız maaşallah diyeyim.
Allahım hep böyle devam ettirsin inşallah...

ooh ohhhh maaşallah inş bi ömür sürer canım

Benim kayınvalidem de kayınpederim de yok.ama eltîlerimle ve görümcelerimle iyi anlaşırım.kızları yaşındayım birde.çok şükür bende mutluyum.ailemide çookk seviyorum

Benim kayınvalidem de kayınpederim de yok.ama eltîlerimle ve görümcelerimle iyi anlaşırım.kızları yaşındayım birde.çok şükür bende mutluyum.ailemide çookk seviyorum

allah daha mutlu etsin inş.. sonsuza dek

Konu teorik olarak yanlış yerde açılmış gibi görünüyor ama bence tam yerinde açılmış. İyi de olmuş, sayfanın kasvetine bir renk gelmiş.

Evet, iyisi de var kötüsü de... Konu sahibi 1 buçuk yıllık evliymiş, bence bişeyleri görebilmek için yeterli bir süre. Zira ben 1 ay olmadan farkettim bazı şeyleri :)

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.

Buraya niye geldim? Ben de kayınpederimi çok seviyorum bunu söylemek için geldim. Gerçekten çok içten seviyorum onu, aklıma geldikçe tebessüm etmeme sebep olan varlık Allah senden razı olsun.

Bir süredir buraya uğrayamamıştım.Görünce çok şaşırdım.
Bu konunun açılışını inat olsun diye düşünenler mi ararsın yoksa kıskandırmaya mı çalışıyorsun,Uzaktasın o yüzden iyisin diyenler mi? Sadece ''şunu seviyorum Allah sizinkini daim etsin'' demek yeterli halbuki...

Bizler herşeyin altında birşey ararsak bu kadar arkadaşlar bu sadece kayınvalide-kayınpder-görümce ilişkilerimize değil insanlarla ilgili tüm ilişkilerimize yansır.Bu kadar art niyetli olmayalım.

Bu forumda yeni evlenecek arkadaşlarda var en azından onların içini biraz rahatlatır bu konu belki...

Yanlış anlaşılmasın dört dörtlük bir kayınvalidem yok ama onunda dört dörtlük bir gelini yok zaten... ikimizde farklı tarzda insanlarda olsak birbirimizi idare edebiliyoruz.Şimdilik sınırı hiç aşmadık çok şükür.
Eşimi seviyorum o da beni...Anneside bunu biliyor ve bu yüzden saygı duyuyor ondan bağımsız davranışlarıma,düşüncelerime.
Bende eşim üzülmesin diye olabildiğince kırmamaya çalışıyorum zaten. ikimizinde önemli bir ortak noktası olduğuna göre elimizden geldiğince iyi anlaşmak zorundayız...
Bu arada kayınvalidemden uzak oturmuyorum aramızda neredeyse 1-2 apartmanlık mesafe var.

zaten böyle bi konuda neden nispete gerek duyayım anlamış değilim, sanki burdaki herkesle tanışıyorum herkes beni yakınen tanıyor da kıskandırcam milleti,işim gücüm yok neyse... kızlar konuyla ilgili düşünceleriniz için teşekkürler, gerçi herkes istediği gibi düşünebilir sonuçta özgür düşünce haklarına sahibiz hepimiz ama bikez daha belirtiyorum ki,sizinde dediğiniz gibi bazı arkadaşlara örnek olsun dihye açtım bu konuyu.. ve bence başarılı da oldum bu bana yetiyo Allah sizinde huzurunuzu bozmasın umarım ki

canım topik süper inanki herey karşılıklı oluyor benim kayınavalidem kayınpederim kaynım eltim bana eşimle berabaer gelen hayatımın en büyük şansı diyebilirim birçok zaman annemle konuşamadığım şeyleri kayınvalidemle konuşuyorum hemde çok rahatlıkla onlar beni baş tacı eder bende onları dediğim gibi herşey karşılıklı...

tabiki herşey karşlıklı canım, durduk yere kötülük yapanlarda var elbet ama genel olarak herşey karşılıklı bu arada senin adına çoooook sevindim..allah bozmasın

Allah bozmasınn.. ben Kayınpedierimi çok severim, çok efendi, saygılı herşeye muhalefet olayan bir adamdır..

kaynım ve eltimde biraz burnu havada gibi görünürler ama onlarda çok saygılı insanlardır. mesafelidirler ve en güzeli bu.. hala benle sizli bizli konuşurlar bu çok hoşuma gidiyor :)

eşimide es geçmeyeyim, oda diğerleri gibi çok saygılı efendi bi insandır..

kayınvalideme gelince bi tek onda karasızım ne seviyorum ne sevmiyorum sanırım pek hoşlanmıyorum

tabiki herşey karşlıklı canım, durduk yere kötülük yapanlarda var elbet ama genel olarak herşey karşılıklı bu arada senin adına çoooook sevindim..allah bozmasın

Amin canım benim senin içinde aynı duyguları paylaşıyorum maşallah diyelim nazar değmesin

evli değilim daha ama:) eltimle çok şükür çok iiyiz aramızdan su sızmıyor 1 senedir:) sürekli irtibat içindeyiz:) kaynımda iyidir düşüncelidir:) eşine birşey alsın hemen alalımm mı sanada der:)
kayınbabam bana karsı iyi aslında yavrum kuzum diye dolanır sarılır öper hep kızları yok çünkü. ama bazen aileme kırıcı olabiliyor yapısı sert biraz işte bu anda soğuyorum:) kayınvaldemde aslında çok tatlı bir kadın kikir kikir:) saatlerce gez toz hayır demez:) elide açıktır aslında ama sen istemiceksin onun içinden gelecek:) fakat bazen öyle birşey ki sanki hiç tanımıyor gibi oluyor sana karsı ozaman sevip sevmediğimi anlamıyorum:)
nişanlım ise müstkbl eşim:) önceleri çok sorun yasasakta sorumsuzlukları olsada şükür artık çok iyiyiz :) onu hepsinden çok sewiyorummmmmmm:)))
Ama tabiki kendi anneem babam kardeşim çok baskaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…