her akşam yemeğe size mi geliyorlar..
daha neler. eşine söyle her akşam gelmesinler.
siz uygun olduğunuzda hazırlığınızı yapar davet edersiniz. ara sıra...
bir de memnun olmuyorlar. gelmesinler ya ne saçma.
böyle giderse bu işin suyu çıkar. bak benden söylemesi.
herkes kendi evini düzenini kendi hayatını bilmeli, yaşamalı.
olmaz öyle içli dışlı.
her akşam yemeğe size mi geliyorlar..
daha neler. eşine söyle her akşam gelmesinler.
siz uygun olduğunuzda hazırlığınızı yapar davet edersiniz. ara sıra...
bir de memnun olmuyorlar. gelmesinler ya ne saçma.
böyle giderse bu işin suyu çıkar. bak benden söylemesi.
herkes kendi evini düzenini kendi hayatını bilmeli, yaşamalı.
olmaz öyle içli dışlı.
canım yemek ekşimemişse dökme....4 günlükte olsa ısıt ısıt önlerine koy...eski yaptığının yanına yeni yemek yaparsan önce eskisini sofraya koy..o bitmeden yenisini servis etme...canım aşçı başı aç kalmaz derler..yemek pişiren sen olduğun için senin için sorun olmaz...bakalım onlar ne yapacak :)
canım bak daha yeni evliymişsin baştan nasıl yaparsan hep öyle gider nasıl bi yapıya sahip oldugunu belli ettir .. pasif durma ama kırıcıda olma .. onların kötü tavırlarına sende ktüü tavır verme .. eşin bu durumu görsün senin üzüldügünü fark etsin .. bırak onların dilinden tek eşin anlaar ve o konuşsun .. daha yeni evli oldugun için eşin senin üzülmeni istemicektir.. onlar konuşsun dursun .. böyle ufak tefek şeyler yüzünden evliligini yıpratma canı boşş veer.. bende 8 yıllık evliyim ve neler gördüm neler geçirdim .. tecrübeli olarak söylüyorum bunları.. sen iyi niyetli ol canım benim eşinin sadece bu durumuu fark etmesini sagla yeetr ve üzüntünü de belli et..
evet cnm beğenmiolar bide bekarken eşim anlatıo yemek bile yapmazmış annesi orda burda yerlermiş hatda bu yüzden eşi yle ayrılar çok rahat bi kadın ne yapsam yaranamam cvp versem ertesi gün yemeğe gelmez eşimde yine ne oldu die bana sorar sonra gider annesini arar kaprislewr tavırlar görseniz bide bunu yapanı bi görün şok geçririsiz evini temzilemez üsütüne bakmaz paçozun teki bide beni beğenmio kıskanç
canım sorun bundan kaynaklanıyo olabilir senin onlara gebe oldugunu düşünüyo olabilirler.. onlar yaptıklarında haklı demiyorum ama senin evliligini de böyle yıpratırlar diyorum bende sen gbiydim.. sabırsız hemen konuşan içinde bşiyi saklayamayan ve sinirlii onlardan çıkaramazsam eşimden çıkarırdım :) ama yanlış... eşinin bu durumu fark etmesi lazım .. hem sen de çalış sana nedne onlara gebe olasın kii.. siz yapın herşeyinzii .. onlara fırsat vermeyin .. bziede bişi yapmadılar dı eşimle beraber yaptık herşeyii ama eşimin ailsi var hepsi bir arada dügün salonun dan servise kadar bütün para bizden çıktı:)) diye biliodum biz yaptık ikimiz yaptık herşeyii siz ne yaptınız die biliodum.. bence eşine destek ol sende çalış daha güzel olur..
aynı benim kayınvalidem.bizimkinin farkı önüne ne koysan yer
Canım bu gidişle senin kaynın biraz zor evlenir evlense bile o kaynana onları ayırır. Bırak onlar ana oğul ördek ailesi gibi takılsınlar sen mutluluğuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?