bir süresi varmdır arkadaşım bilgin varmı varsa ne zmana kadar
evet böyle kaynanalar var ne yazikki hic degilse seninki yüzüne karsi yapmis demis sölemis hrneyse bide arkadan is cevirenler var ne yazikkiiii.....
devletin mahkemesi büyüyle sihirle mi ilgilenecek leda güldürdün beni ya
Kızlar bugün derste geçen konuşmayı aktarıyorum size.Kızlardan biri kpss kursunu bıraktı sebep aşk acısı.
Hocamızdan (erkek)gelen cevap su ancak bunu bir kadın yapar aşk acısıdamı varmış.Biz niye ne alaka falan derken adam şunu anlattı.6 yıl beraber olduğu ve evliliğine 4 gün kala kızdan ayrılıyor.
Sebep şu;Kızın babası adamın annesine saygısızlık etmiş kızda haklısın baba demiş.Bizim hoca orda babaya kızınıda al git diyor ve olay o raddede son buluyor.Adam şuan evli çocuklu ve mutlu kız hala evlenememiş.
Dediği şuydu aşktan önemli şeylerde var kimse benim annemi üzemez..Nolur akıllı olun artık.Erkekleri annesi ve sizin aranızda seçim yapmaya zorlamayın.Bu şekilde hep kaybeden siz olursunuz.Neden politik olamıyorsunuz?Neden annesini kötülemeden onu yanınıza çekemiyorsunuz?Hep aynı konular burda..Eğer evlendiğinde mutlu olmak istiyorsan kaynana faktörünü göze alıcaksın.Ne yazıkki bu böyle..
Size gelince hala evliliğini sürdür,kurtar diyenlere inanmıyorum.Eşinizin kendisinden,kayınvalidenizden,kaynınızdan duyduğunuz küfürleri yiyip yüzyüze bakabilecekseniz o arakadaşların dediği gibi fevri karar vermeyin kurtarın evliliğinizi..
Ne mutluki boşanmaya karar vermiş gibisiniz.Ben bayan olarak gurur duydum sizle bu kadar lafı yiyip o adamı seviyorum demediğiniz için.Çünkü sevgi bu değil....
Kızlar bugün derste geçen konuşmayı aktarıyorum size.Kızlardan biri kpss kursunu bıraktı sebep aşk acısı.
Hocamızdan (erkek)gelen cevap su ancak bunu bir kadın yapar aşk acısıdamı varmış.Biz niye ne alaka falan derken adam şunu anlattı.6 yıl beraber olduğu ve evliliğine 4 gün kala kızdan ayrılıyor.
Sebep şu;Kızın babası adamın annesine saygısızlık etmiş kızda haklısın baba demiş.Bizim hoca orda babaya kızınıda al git diyor ve olay o raddede son buluyor.Adam şuan evli çocuklu ve mutlu kız hala evlenememiş.
Dediği şuydu aşktan önemli şeylerde var kimse benim annemi üzemez..Nolur akıllı olun artık.Erkekleri annesi ve sizin aranızda seçim yapmaya zorlamayın.Bu şekilde hep kaybeden siz olursunuz.Neden politik olamıyorsunuz?Neden annesini kötülemeden onu yanınıza çekemiyorsunuz?Hep aynı konular burda..Eğer evlendiğinde mutlu olmak istiyorsan kaynana faktörünü göze alıcaksın.Ne yazıkki bu böyle..
Size gelince hala evliliğini sürdür,kurtar diyenlere inanmıyorum.Eşinizin kendisinden,kayınvalidenizden,kaynınızdan duyduğunuz küfürleri yiyip yüzyüze bakabilecekseniz o arakadaşların dediği gibi fevri karar vermeyin kurtarın evliliğinizi..
Ne mutluki boşanmaya karar vermiş gibisiniz.Ben bayan olarak gurur duydum sizle bu kadar lafı yiyip o adamı seviyorum demediğiniz için.Çünkü sevgi bu değil....
eger buyu işi ile uğrastıgına dair delil bulursa video kaydı felan bu tabikide mahkemede kullanılır.
siz sanırım bilmiyorsunuz ama gülünecek birşey yok.
yurtdışında sırf bu işi çözmek için ayrı bir polis birimi oluyor. trkiyede bu iş ciddiye alnmasada bayagı uğraşan var!
üzücü. cok buyuk bir günah.
sihir değil büyü farklı birşeydir.
sihir filmlerde gordugunuzun otesi değildir göz yanılmasıdır ama büyü vardır.
neyse arkadaşım SES KAYDI DELİL OLARAK GEÇMEYEBİLİR.
mümkünse video yazı vs delillerini topla.
ya arkadaşlar yapmayın lütfen.
ben birazda farklı bakmak isterim. veeee herzaman söylerim. ölene kadar da söyleyeceğim.
arsız, edepsiz oturmasını bilmeyen kaynanalar var, oğlunu kıskanan kaynalar var tamam hem fikirim ama.
öle de gelinler var. ya neden erkekleri YA ANNEM, YA BEN diye bir ikilemde bırakırsınız. (elzem durumlar dışında)
ben her zaman eşime söylerim senin hayatta iyiliğini çıkarsız şartsız, teline zarar gelse kanayacak, üç insan var
1. sırada annen
2. sırada kızın
3. sırada ben
ben hiç bir zaman sıranın başına oynamam, et tırnaktan ayrılırmı. yapmayın çuvaldızı birazda kendimize batıralım. ama tekrar diyorum. istisnalar hariç.
benimde oğlum var, kızım da var,
ne kızıma, ne de oğluma evliliiği boyunca Allah bu ikilemde bırakmasın, zor zor çok zor. ben de geleceğin iki taraflı kaynanasıyım. gidecek, sevecek, alacak, saygı duymamız gerekir.
daha öncede yazdım,eşim bana sürekli annemi kötülese,laf söylese annem suçlu olsa da eşime tepki verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?