kaynanam muradına erdi boşanıyoruz

aynısnını hatta aynısını kardeşim yaşadı şuan boşanma davasını açtılar eşyalara kadar alındı kardeşimin.ayrılın gitsin bundan sonraki hayatınızı mahfetmeyin yaşayan biri olarak söylüyorum
 
bir süresi varmdır arkadaşım bilgin varmı varsa ne zmana kadar

Şu an kanun değişikliğii var mı bilmiyorum ama eskiden evi terk eden eşe ihtarname çekilirdi eve dön diye, süresini de hatırlamıyorum. Avuka arkadaşlar bulunuyor burda onlardan yardım alsana, ve çok sakin davran kendini haklı iken haksız duruma düşürme
 
evet böyle kaynanalar var ne yazikki hic degilse seninki yüzüne karsi yapmis demis sölemis hrneyse bide arkadan is cevirenler var ne yazikkiiii.....
 
çok sakinim annem burda zaten
kendisi evi terkedip anasının yanına giti yüzü yokki gelsin
prosedür neyi gerektiriosa sakin ve yavaş hareket edicem
su akar yolunu bulur
 
doğru su akar yolunu bulur.
sevindim ama annenleri görünce güven oluşmuş sende sanki...
 
canım önce ALLah yardımcın olsun.
ben bir sosyolog olarak şöyle diyorum iletişim yok değer yok çocukta yoksa boşan. yk seviyorum dersen katlan.
boşanmazsan bu adam sana hakaretde eder döverde...
 
devletin mahkemesi büyüyle sihirle mi ilgilenecek leda güldürdün beni ya

eger buyu işi ile uğrastıgına dair delil bulursa video kaydı felan bu tabikide mahkemede kullanılır.
siz sanırım bilmiyorsunuz ama gülünecek birşey yok.
yurtdışında sırf bu işi çözmek için ayrı bir polis birimi oluyor. trkiyede bu iş ciddiye alnmasada bayagı uğraşan var!
üzücü. cok buyuk bir günah.
sihir değil büyü farklı birşeydir.
sihir filmlerde gordugunuzun otesi değildir göz yanılmasıdır ama büyü vardır.
neyse arkadaşım SES KAYDI DELİL OLARAK GEÇMEYEBİLİR.
mümkünse video yazı vs delillerini topla.
 
belki ben çok katı düşünüyorum ama böyle bir durumda sorum "ne yapacağım" değil, " en hızlı nasıl boşanırım" olmalıydı..
 
neden kadın evi terk edince suçlu oluyor kanun önünde??
ee evi terk etmeden aynı evdeyken mi boşanılcak anlamadım hiç?
nasıl oluyor bu sistem bileniniz var mı kızlar?
 
Kızlar bugün derste geçen konuşmayı aktarıyorum size.Kızlardan biri kpss kursunu bıraktı sebep aşk acısı.

Hocamızdan (erkek)gelen cevap su ancak bunu bir kadın yapar aşk acısıdamı varmış.Biz niye ne alaka falan derken adam şunu anlattı.6 yıl beraber olduğu ve evliliğine 4 gün kala kızdan ayrılıyor.

Sebep şu;Kızın babası adamın annesine saygısızlık etmiş kızda haklısın baba demiş.Bizim hoca orda babaya kızınıda al git diyor ve olay o raddede son buluyor.Adam şuan evli çocuklu ve mutlu kız hala evlenememiş.

Dediği şuydu aşktan önemli şeylerde var kimse benim annemi üzemez..Nolur akıllı olun artık.Erkekleri annesi ve sizin aranızda seçim yapmaya zorlamayın.Bu şekilde hep kaybeden siz olursunuz.Neden politik olamıyorsunuz?Neden annesini kötülemeden onu yanınıza çekemiyorsunuz?Hep aynı konular burda..Eğer evlendiğinde mutlu olmak istiyorsan kaynana faktörünü göze alıcaksın.Ne yazıkki bu böyle..

Size gelince hala evliliğini sürdür,kurtar diyenlere inanmıyorum.Eşinizin kendisinden,kayınvalidenizden,kaynınızdan duyduğunuz küfürleri yiyip yüzyüze bakabilecekseniz o arakadaşların dediği gibi fevri karar vermeyin kurtarın evliliğinizi..

Ne mutluki boşanmaya karar vermiş gibisiniz.Ben bayan olarak gurur duydum sizle bu kadar lafı yiyip o adamı seviyorum demediğiniz için.Çünkü sevgi bu değil....
 

hocan doğru söylemiyor hep kaynana kazanmaz seven erkek hanımından vazgeçmez,hocanız yaşlı ve gerikafalı ona inanırsanız ömür boyu ezilirsiniz
 
Ben yine eş bulurum ama tekrar anne bulamam .Ve ne olursa olsun anneye laf söylenmez.Bugün benim büyüttüğüm gecelerce uykusuz kaldığım çocuk bir kız getirecek oda geniş geniş davranacak elbette benim ona küfretme, kötü davranma hakkım yoktur.Ama fikir beyan etme bazen de büyük olmanın ayrıcalıklarını kullanma gibi haklar görüyorum...Bazı şeyler karşılıklıdır .Siz kötüyseniz karşınızdaki de öyle oluyor.
 
Boşanmakta kararlıysan dava açmasını bekleme, kendin aç davanı.

Avukat için de adli yardımı araştır, şartları sana uyuyorsa mutlaka adli yardım al. Hakimler adli yardım alanlara ayrıca ihtimam gösteriyorlar.

Biz annemin davasında sırf babam ortak mülkü terk ettiği için 6bin aldık tazminat olarak. 3.5 sene önce. Adli yardımın etkisi büyüktü.

Sakın evi terk etme. Anlaşmalı boşanmaya yanaşma. Kanunda açık var, boşanma şartlarından birinin iptali mi, reddi mi her neyse olursa 3 sene dava açma hakkın olmuyor. Çekişmeli boşan ve nafaka talep et. (Nafakayı ödemezse hapis cezası var.)

Ne kadar süreceği fikrini aklından çıkar, bir an önce olsun bitsin kurtulayım deme sakın. Hele bir de adli yardım alırsan zaten çok sürmez.

O fotoğrafmış, büyüymüş onları da hiç karıştırma. Bi' kere insana güven veren şeyler değil. Muhtemelen haklıyken haksız duruma düşersin.

Sen evin içine giren, iki tarafı da tanıyan eden ama senin yanında olabilecek şahit ayarla kendine. Mümkünse işi gücü iyi biri olsun. İtibar sahibi işte. Annen, baban, kardeşin falan olmaz.

Yapacaklarından ve yapabileceklerinden asla eşine hatta kimseye bahsetme, seni sürüm sürüm süründürürüm bile deme. Önlem alamasın.
 

bu sözü burada okuduğum kaç tane konu doğruladı.eğer evliliklerde gelin kaynanayla sorun yaşıyorsa mutlaka karı kocada bir şekilde ayrılma aşamasına geliyor.bazı evlilikler kurtuluyor bazısıysa boşanmayla sonuçlanıyor,ama mutlaka sorun yaşanıyor.

gelin kaynana sorun yaşıyor,gelin kocasına gidip sürekli annesini kötülüyor.adam bir susuyor iki susuyor sonunda bir şekilde patlıyor.o nedenle bence de politik olmak gerekiyor.düşünüyorumda benim eşimde ne olursa olsun sürekli anneme laf söylese bende kaldıramam.
 



güzelim videoda kayıt değil izinli çekmen lazım bir polis eşi ve polis adayı olarak söylüyorum.
 
ya arkadaşlar yapmayın lütfen.

ben birazda farklı bakmak isterim. veeee herzaman söylerim. ölene kadar da söyleyeceğim.

arsız, edepsiz oturmasını bilmeyen kaynanalar var, oğlunu kıskanan kaynalar var tamam hem fikirim ama.

öle de gelinler var. ya neden erkekleri YA ANNEM, YA BEN diye bir ikilemde bırakırsınız. (elzem durumlar dışında)

ben her zaman eşime söylerim senin hayatta iyiliğini çıkarsız şartsız, teline zarar gelse kanayacak, üç insan var
1. sırada annen
2. sırada kızın
3. sırada ben

ben hiç bir zaman sıranın başına oynamam, et tırnaktan ayrılırmı. yapmayın çuvaldızı birazda kendimize batıralım. ama tekrar diyorum. istisnalar hariç.

benimde oğlum var, kızım da var,
ne kızıma, ne de oğluma evliliiği boyunca Allah bu ikilemde bırakmasın, zor zor çok zor. ben de geleceğin iki taraflı kaynanasıyım. gidecek, sevecek, alacak, saygı duymamız gerekir.
 

daha öncede yazdım,eşim bana sürekli annemi kötülese,laf söylese annem suçlu olsa da eşime tepki verirdim
 
daha öncede yazdım,eşim bana sürekli annemi kötülese,laf söylese annem suçlu olsa da eşime tepki verirdim

işin özü bu işte.hiç bir erkek sevdiği kadın için anasından vazgeçemez.allah kötü niyetli anneleri ıslah etsin o ayrı konu ama biraz idare etmeye çalışmak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…