zaten şu an onun için uğraşıolar evi terk etmem için kardeşi arayıp akşam s..ol git seni evde görmüycem dedi seni öldürürüm dedi bende seni savcılığa şikayet edicem sen kimi öldürüosun dedim
evet kaynanam bana o....u dedi
bende işte annemin gelmesini bekliorum bakalım
evet arkadaş doğru söylemiş benim kuzenim boşandı evi bırakıp annesinin yanına geldi mahkemede kuzenimi suçlu buldular evi terk etti diye sakın gitme savcılığa ver donuna kadar da neyi var nesi yok al bence
evi terketmiorum boşanma davası açana kadar.yok öle yağma tazminat davası açıcam dilekçede belirticem olan bitenleri birde kurşun döktürme bahanesiyle oğluna atlet falan verio 3 gün giy bunu die onu da açıklasın bakalım
elimde delil var foto mahkemede delil göstericem eşine yaptırdığına dair
elimde delil var foto mahkemede delil göstericem eşine yaptırdığına dair
ne kadar cahil nelere inandığını göstermek adına kendi yuvasını kurtarıp benimkini nie mutlu olsunlar demio
okutmustur belkide canim seni bıraksin diye hersyi yapan onu da yapar savcilik tlf dinlenmesini istesin gerekirse tlfnunu onlarin yaninda ses kaydi yerini ac kanit olarak blunsun elinde
devletin mahkemesi büyüyle sihirle mi ilgilenecek leda güldürdün beni ya
her konuda neden konu sahipleriyle dalga gecip sucluyorsunuz
mutsuzluklarinizin hincini bu sekilmi cikartiyorsunuz?
erkeklein pek çoğu evlenir evlenmez "aile" olduklarını anlamaz.
öyle 5 ayda filan da idrak edemezler.
şu anda eviniz barkınız ayrı da olsa, henüz öncelikli olan siz değilsiniz
erkeklerin aile kavramında eşin öncelikli olması için zamana ihtiyaçları var.
kayınvalideniz çok karışan, oğlu üzerinde hakimiyet kuran bir anne
eşiniz de buna izin veriyor.
siz de bunun üstüne üstüne gitmiş ve çirkin şeyler yaşamış ve yaşatmışsınız.
evlilik politikadır aynı zamanda
politika da çokyüzlülük demek..
kayınvalidenin, gelinin iyisi olmaz..
malesef politik olmanız gerekiyordu, onu yapamamışsınız.
şimdi ortam ve bu ortamdaki insanlar yatışmalı
öyle bir kavgada boşanılmaz.
ha tabi ki, bütün bu fedakarlıklara eşinizi seviyorsanız katlanırsınız..
devletin mahkemesi büyüyle sihirle mi ilgilenecek leda güldürdün beni ya
bence yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi, mahkemeye öyle dediller sunmalısınızki elle tutulur olmalı.
ne yani kurşun döktürüyor diye ( en azından fotoda öyle gözüküyor) hakim sizi haklı mı bulacak.
ha bu arada mümkün se eğer size edilen hakaretlerin ses kaydını alın. bütün torun tombalak erkek tarafı size hakaret ediyor ya onların özellikle.
birde eğer CANIZINA KASTETMEYECEKLERSE( Allah korusun) evi terk etmeyin. kanunen suçlu olursunuz. evlilik birligi diye birşey var çünkü
size bir darp varsa, mutlaka ve mutlaka gidin karakola, hastaneye tutanak tutturun.
Canım ses kaydı almak suçtur.Direk suçlu durumuna düşersin.Benimde boşanma davam sürüyor.Eşim ses kayıdı almış haberim olmadan.Kabul olmuyor mahkemede ve izinsiz ses kayıdı almak kişilik haklarına saldırı olarak görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?