kaynanam muradına erdi boşanıyoruz

adama bak ne hakla der bunu size insanliktan cikmişlar onlar canim sen hiç uzulme bu ole bi dunyaki gun gelecek ayni laflari o duycak onu diyen agzi olurken dua bile edemiycek boyle insanlar elbet bigun seni gonderdikleri yolda ecelini bulurlar deymez canim cok seviyorsundur eşini tabiki ne kadar zor gelsede yapmlisin bunu annen gelince kesinlikle özur dileme dilettirmeyinde annenize sizin anneniz o kadar ii bir cocuk yetiştirmişki onlara karsi saygisizlik etmemişsiniz hep alttan almişsiniz hiç bir sekilde helal etme hakkini evine geldier senin yaptiğini yediler senin supurdgun yerde oturdular karşiliği bumu

evet arkadaş doğru söylemiş benim kuzenim boşandı evi bırakıp annesinin yanına geldi mahkemede kuzenimi suçlu buldular evi terk etti diye sakın gitme savcılığa ver donuna kadar da neyi var nesi yok al bence

evi terketmiorum boşanma davası açana kadar.yok öle yağma tazminat davası açıcam dilekçede belirticem olan bitenleri birde kurşun döktürme bahanesiyle oğluna atlet falan verio 3 gün giy bunu die onu da açıklasın bakalım

okutmustur belkide canim seni bıraksin diye hersyi yapan onu da yapar savcilik tlf dinlenmesini istesin gerekirse tlfnunu onlarin yaninda ses kaydi yerini ac kanit olarak blunsun elinde

evet uğraşıor öle şeylerle zaten atleti çıkardı bu olay başladı ne diyim şeytanından bulsun

elimde delil var foto mahkemede delil göstericem eşine yaptırdığına dair

anladim herseyi sunabilirsin ama kimseye bahsetme delil var diye bu doneminde kim dost kim dusman bilemessin dost yaklasir hersiyi öğrenir sende yinede aklinda ses kaydida olsun allah yardimcin olsun canim eşinide islah etsin allah

ne kadar cahil nelere inandığını göstermek adına kendi yuvasını kurtarıp benimkini nie mutlu olsunlar demio

bence eşinizin annesi ne kadar suçluysa sizin babanızda o kadar suçlu...

damat bizi aramıyo diye bu kadar sert çıkmak sizin huzurunuzu hiç düşünmemek bence...

tabi siz arayıp kaynanam hergün bizde diye dert yanıp ailenize ezildiğinizi hissettirdiyseniz
onlarda dolmuş olabilir...

ama ne olursa olsun erkek tarafında kızı biz aldık biz daha önceliğiz psikolojisi oluyo,
eşiniz dengeyi kuramadıysa bile sizde çok fevri davranmışsınız kayınvalidenizin yanında eşinizi
keşke kötülemeseydiniz, resmen ailem oğlundan memnun diil durumu olmuş...

benim yengem dayımın eşi kendi ailesine arabayla 5 dk lık mesafede oturmasına rağmen
bi sene boyunca hiç yanlarına gidemediği zamanlar oldu, ananem hastaydı vs...
dayımında işleri yoğundu stresli zamanlardı eminim aylarca arayıp soramadıkları olmuştur,
ama hiç bi tepki gelmedi yengemin ailesinden aman kızım evinde mutlu olsun dediler arada kendileri geldi ziyarete vs...

yeni evlisiniz anladığım kadarıyla aile tartışmasına dönüşmesi kötü olmuş malesef erkeklerin çoğu kendi ailesini bi adım öne koyar gibi görünür ama durumu zamanla dengeleyebilirdiniz, bu noktaya gelmeseydi keşke...

okutmustur belkide canim seni bıraksin diye hersyi yapan onu da yapar savcilik tlf dinlenmesini istesin gerekirse tlfnunu onlarin yaninda ses kaydi yerini ac kanit olarak blunsun elinde

Canım ses kaydı almak suçtur.Direk suçlu durumuna düşersin.Benimde boşanma davam sürüyor.Eşim ses kayıdı almış haberim olmadan.Kabul olmuyor mahkemede ve izinsiz ses kayıdı almak kişilik haklarına saldırı olarak görülüyor.

TEBRİK ediyorum sizi bu konuyu öyle güzel özetlemişsinizki gerçekten evlilik bir politika iki yüzlü olacak ve çok iyi bir oyuncu olacaksın yoksa kazanamassın bence yuvanı yıkma şimdilik kaybeden sen ol ama iyi bir oyunculukla herşeyi ele geçirebilirsin

devletin mahkemesi büyüyle sihirle mi ilgilenecek leda güldürdün beni ya

bence yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi, mahkemeye öyle dediller sunmalısınızki elle tutulur olmalı.
ne yani kurşun döktürüyor diye ( en azından fotoda öyle gözüküyor) hakim sizi haklı mı bulacak.

ha bu arada mümkün se eğer size edilen hakaretlerin ses kaydını alın. bütün torun tombalak erkek tarafı size hakaret ediyor ya onların özellikle.
birde eğer CANIZINA KASTETMEYECEKLERSE( Allah korusun) evi terk etmeyin. kanunen suçlu olursunuz. evlilik birligi diye birşey var çünkü

size bir darp varsa, mutlaka ve mutlaka gidin karakola, hastaneye tutanak tutturun.

o yazdıklarım en son düşündüklerim şuan çok sinirliym nasıl ne yapıcağımı bilemz durumdayım
evi terk etmiorum bende aynı kanıdayım

peki eşim gelmezse aynı derecede suçlumu olur

hmmm bilmiyordum ben bunu tşk ederim arkadasa soylemiştim ama bilmeyerek soyledim bilgilendirdiginiz için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…