kendi mi aradı seni?
sen mi onu arayıp sordun?
boşan gitsin yaa, benim ömrüm kıymetli odun mu yontucam ömrüm boyunca uğurlar ola
Tam olarak konuya hakim olamadım ama çekişmeli boşanacaksanız evi terk etmeniz sizi suçlu duruma düşürebilir, aklınızda bulunsun.
o aradı ve eve gelmiycem dedi
zaten şu an onun için uğraşıolar evi terk etmem için kardeşi arayıp akşam s..ol git seni evde görmüycem dedi seni öldürürüm dedi bende seni savcılığa şikayet edicem sen kimi öldürüosun dedim
evet kaynanam bana o....u dedi
bende işte annemin gelmesini bekliorum bakalım
zaten şu an onun için uğraşıolar evi terk etmem için kardeşi arayıp akşam s..ol git seni evde görmüycem dedi seni öldürürüm dedi bende seni savcılığa şikayet edicem sen kimi öldürüosun dedim
evet kaynanam bana o....u dedi
bende işte annemin gelmesini bekliorum bakalım
zaten sevdiğine eminim ama işte bu sebeplerden biticek
eşiyle boşanma sebepleride zaten adama dediğini yaptırma
Erkekler maalesef evlenince daha önce hiç kale almadıkları annelerine sarılırlar anneci olurlar.. bence aileniz yapıcı olsun uymasın kayınvalidenize böyle bir olayda bir tarafın aklı başında ve duygularıyla değil mantığıyla hareket etmesi lazım..
iş çığrından çıkmış ya sen niye gıdıyosun evden gıt savcılıga ver esını uzaklastırma alsın bosanana kadar evını terketme kadın adalet karsısında herzaman haklıdır ne kadar da suclu olsa da evden gıtme o gıtsın boşver
haklısın sana katılıyorum,benımkısıde haftalarca annesının yüzünü görmezmıs eve uğramazmış,annesıne muhalefetmış şimdi tam tersi,evlendi anasına bağlandı,neden böyle oluyorlar bilen var mı acaba
senın durumuna üzüldüm,böyle k.valıdelerı A llah bıldıgı gıbı yapsın,yuva bozuyorlar,oğlu mutsuz olunca kendı mutlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?