kaynanam muradına erdi boşanıyoruz

Tam olarak konuya hakim olamadım ama çekişmeli boşanacaksanız evi terk etmeniz sizi suçlu duruma düşürebilir, aklınızda bulunsun.

zaten şu an onun için uğraşıolar evi terk etmem için kardeşi arayıp akşam s..ol git seni evde görmüycem dedi seni öldürürüm dedi bende seni savcılığa şikayet edicem sen kimi öldürüosun dedim
evet kaynanam bana o....u dedi
bende işte annemin gelmesini bekliorum bakalım

hmmmmmmm gittikçe çirkinleşiyolar yani...
ne ayıp şey yaaaaa....
ne ister bu insanlar başkalarının yuvasından...
allah yardım etsin sana canım..
inşallah en az hasarla atlatırsın bu durumu...
eşin iş işten geçtikten sonra pişman olurdaaaaa nafile tabi..
ayrılık sonra koyar derler

ouuuu übersert ailecek manyaklar
evini basip dayak yemeden pilini pirtini topla bence

Canım allah sabır versin zor gerçekten ama baştan hatalısın bende görümcemle sorunlar yaşıyorum aynı apartmandayız bizde böyle sorunlar yaşamıştık ama görümcemin hep densiz konuşmalarından dolayı kavga etmişti eşimle ilgili değildi bir gün defol git gelem bu eve dedim kızdım bağırdım eşim arkamdaydı oda abla git şimdilik ortalık yatışsın dedi ama burda ben haklıydı haksız olsam eşim benden yana olmazdı kesin arkadaşların dediği gibi iyi bir politikacı olacaksın eşini öncelikle arkana alacaksın aileyi dişi kuş yapar ailenle o konuşmuyorsa bile baba şu anişte işleri yoğun selamı var gibi cümlelerle geçiştireceksin sonra gönlünü yapıp arattırdın ama sen çok acelecisin galiba kimsenin yanında eşinle tartışma inşallah durumunuz düzelir eğer boşanırsanız zor olur bellki sev,iyorsunuz bir birbirinizi boşandıktan barışamk istesenizde gurur meselesi yaparsınız barışmanız imkansız olur iyi düşünün eşinle otur konuş çağır bir gün eve isteklerini derdinin ne olduğunu annesiyle aranızdakileri tatlı dilli anlat bunla boşanınca sanki başkasında yüzün gülevekmi sanıyorun bişey olduğunda allah göstermesin ama 2. Eşin sen zaten hayırlı bişey olsaydın adam seni boşamazdı gibi cümleler sarf etcek yolun zor bir yol ama gururu birak ve evliliği kurtarmak için biraz çaba göster

iş çığrından çıkmış ya sen niye gıdıyosun evden gıt savcılıga ver esını uzaklastırma alsın bosanana kadar evını terketme kadın adalet karsısında herzaman haklıdır ne kadar da suclu olsa da evden gıtme o gıtsın boşver

zaten sevdiğine eminim ama işte bu sebeplerden biticek
eşiyle boşanma sebepleride zaten adama dediğini yaptırma

vallahi soyle bakınca bosan kendini kurtarırsın diye geciyor icimden boyle anne ve boyle ana kuzusuz bir adamla hayatmı gecer oda gitsin annesiyle naparsa yapsın sonra pisman olur ama is isden gecer bu kdr anneciyse evlenmesin otursun anasıyla baskalarının hayatını mahfetmeye hakları varmı ne cirkin laflar oyle kayınvaliden gelcek sana o... diycek tam dayaklık

zaten sevdiğine eminim ama işte bu sebeplerden biticek
eşiyle boşanma sebepleride zaten adama dediğini yaptırma

kim? kocan mi? hic sanmiyorumsence sevseydi, bütün ailesinin senin üzerine yürümesine izin verirmiydi
kusura bakma ama kendini kandirma

haklısın sana katılıyorum,benımkısıde haftalarca annesının yüzünü görmezmıs eve uğramazmış,annesıne muhalefetmış şimdi tam tersi,evlendi anasına bağlandı,neden böyle oluyorlar bilen var mı acaba

senın durumuna üzüldüm,böyle k.valıdelerı A llah bıldıgı gıbı yapsın,yuva bozuyorlar,oğlu mutsuz olunca kendı mutlu olacak

Kötü niyetli kaynanaya politika uygulanması başarı getirmez ,mutsuzsan mutsuzsun , evlilik mutluluk üzerine kurulur ve devam eder,evlilik müessesi işyeri değil orası samimiyet ve dürüstlük esastır burnunuzun dibinde 24 saat kaynana yanınızda politaka iflas eder,insanların duyguları var bunlar açığa çıkar,çıkacak

canım okadar üzüldümki içimde bişeyler koptu sanki belkide kendim geldim gözümün önüne sana boşan gitsin diyemeyeceğim ahh be tatlım evlilik kurmakta yıkmakta kolaymı ama ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin ya eşin için kendinden vazgeçip ailesine sahte davranacaksın kiii ben asla yapamadım onu yada çocuğun yokken bitireceksin bu işi çocuk olursa dahada beter olur emin ol torunu görme bahanesiyle sık sık gelirler işte ozaman iş çıkılmaz hale gelir ve çocuk olunca elin ayağın bağlanır eşinde bunu koz olarak kullanır ozaman o eve mecbur kalırsın iyi düşün nolurrr birde bazı erkekler dener eşini korkutmak için sende eşine gidiyorum tamam de ailene git ya uzaktada olsa git bir süre bakalım kıymetini anlar belki

evet arkadaş doğru söylemiş benim kuzenim boşandı evi bırakıp annesinin yanına geldi mahkemede kuzenimi suçlu buldular evi terk etti diye sakın gitme savcılığa ver donuna kadar da neyi var nesi yok al bence

Kaynı nın sana hakaretine sakın etkisiz kalma savcılığa git kanunlar zaten hep kadından yana adalete guven,eşinede maddi manevi boşanma davası aç madem anneci bu kadar ana oğul mutlu olsunlar.Ankara damı yasıyosunuz?

erkeklerin bekarlıkta ve nişanlıyken söylediklerine itimat etmeyin.o zaman böyle söyleyen evlenince tam tersi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…