kaynanam ne demek istiyo

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
kızlar ıkı yıllık evliyim sewmesemde yuzne karsı en ufak bı saygısızlık yapmadıgım bı kaynanam war bıde benım yaşıtım bi kaynım war kaynımla arkadas gıbıyız cok iyi anlaşıyoruz şimdi bı sewgilisi war ve ben kızın bıras kıskandıgını hıssettım dırek kaynımla arama mesafe koydum kızlada çok ii anlşıyoruz. ılk ewlendıgım zamanlar kaynanam benı bı kuafore gturdu dewamlı burya gel akrabamız dedı we bende orya gtmeye bassladım bı kaç hafta sonra kuafrde karı koca calısıyolar ben kadınla baya arkadas olmaya basladım faceden falan konusuyoduk hep o yazardı bana bı gun ben yazdm nasılsın dıye ıyyım sen dedı ıyyım dedm daha snra ben esıyım esım gazete okuyo dedı bnde slm soyeyn deyıp kestm yazısmayı bı kaç dk snra karısı yazdı esm senı baskası snmıs cvp wermıs cnm kusra bakma dedı ama bn rahatsız oldum bnım baskası oldugumu sanamaz fotolar war ısım war hrneyse bı daha o kuafore gtmedım kaynanamıda dost bılıp bunu anlattım. dun akşam kaynanamla esım tartısmaya basladı ama tartısmanın bnmle hıc bı alakası yok eltim olucak kızı esım sewmıyo konu bu kaynanam nıye sewmıyosun falan dedı esımde kardesımden esmı kıskanan bırını sewemem dedı bide kız ılk tanıstıgı hafta kaynımla yattı bunuda aılecek herkes bılır cunku saç tellerini kynanam kendı topladı kız orda kalıyo her dk gelıyo saat fark etmıyo bunları soleydı eşim yanı kız saglam degıl demek ıstedı kaynanamda bu kuafr olaynı esıme hıc anlatmadıgımı bıldıgı halde bunu soledı herkeste senın karnı kıskanıyo nedense dedı bnde ben war bı halt ondan kıskanıyolar dedım esmde benı sewundu orda cktı gelldık ewmıze sızce bu kadın ne demek ıstıyo napmaya calısıyo yanı anlamadıgım ben nişanlı oldugum halde gelıp ewlerınde bı kez kalmadım hep efendı dawranmaya calıştım yanı en ufak yanlış bı hareketım olmadı bu lafı ne demek ıcın soledıkı

saygılı davrandıkça ınsanın ustune gıder bolesı cnm bence hıc bulaşma arana mesafeyı koy esınede sole bu durumu bılsın cok ayıp

Son düzenleme:

Türkçede "w" diye bir harf yok.

Eltinizi yererek kendinizi yüceltmeye calısmanızdan baska birsey göremedim ben. Okurken w lerden daraldım zaten.

kuaför olayı kadının dediği gibi olabilir sonuçta karısından saklamamış.
hemen yanlış anlama derim.
hatta sen gitmediğin için yanlış anlaşılacaktır.
adam art niyetli olsa zaten karısına çaktırmaz ki.
fotoğraflarına da dikkat etmemiş olabilir.

elti ile ilgili olayı da ben bir anlam veremedim.
hem kız şöyle yaptı böyle yaptı yok yattı demişsin madem bu kadar dikkat ediyorsunuz ailecek o zaman kızın aaraya mesafe koymak istemesine de saygı duymalısınız. sonuçta o da sizin gibi dikkat ediyor demek ki.

saygı duymanız gerekir.

bu tarz konuları acmamız gerektıgını yorumları okuyunca daha ıyı anlıyorum turkce tartısılmıyo yada kızın eltısı... bı sorunu varsa onu danısmıs detayları eleştırmek yerıne esas olan konuya cvp vermek gereklı dıye dusunuyorum kı yardımcı olalım

Zaten türkçeyi tartışmıyoruz. Forum kurallarını okumanızı öneririm; Konular, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

cnm açık açık senin karın çokmu namuslu demeye çalışmış anlaşılan. ben arana mesafe koy. bayramdan bayrama git. o kadın eşinide yanıltabilir. senin ona anlattığın bişeyi eşine söylemesi kabul edilir değil. muhatap olma sakın. eşine de başına gelen en ufak şeyi bile anlat. sonra koz olarak karşına çıkmasın. sevgler

Zaten türkçeyi tartışmıyoruz. Forum kurallarını okumanızı öneririm; Konular, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

gayet acıklayıcı bı yazı olmus yanı anlasılmayan bı yer yok okudum anladım "v" harfı yerıne "w" kullanılmıs hepsı bu
bı konuda yardım ıstemıs arkadas ego tatmın etmeye gelmemıs bızlerde ona yardımcı olmalıyız... sayın yonetıcım sızler bizlere gore daha enpatı kurarak yaparsınız bu ısı kanımca

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Ben de zaten önce uyardım sonra da yorum yaptım. Diğer arkadaşlarım da o şekilde yapmış. Bir sorun yok yani. Empati ise empati.

okumaya çalıştım ama bende bi şey anlamadım,hepimizde bi gariplik var anlaşılan,anladığına göre konu ile ilgili kısa bi özet geçersen çok sevinirim..

insanın ailesi de olsa arada bir seviye mesafe olmalı.

ne kadar vıcık vıcık ilişkiler.

yok eltisi kaynıyla yatmış. Afedersiniz de size ne?

EEeee siz kaynanacığınızla vakti zamanında kızın dedikodusunu yaparsanız, yok saç bulmuş, yok yatmış,

o kayınvalide gelir dolaşır,

size de tüm imalarda bulunur.

Meraba canim bende 4 senelik evliyim 1,5 yasinda bi oglum var edindigim tecrubelerden sana sunu soyleyebilirim 1 kaynanani ne olursa olsun karsina alma sakin ozelini anlatma ne kaynanana ne eltine sakin kaynanin yaninda gerek baskasi da olabilir eltinin kotuleme kotu yonleri varsa bile yorum yapma cunku disaridan kiskanc gelin olabilirsin ayrica facedeki olayi kaynana soyleyip eline koz vermissin oda esin eltini sevmedigi icin sana laf sokmus

bukadar karman çorman yazmasaydın daha kolay okunur daha net yorum yapardım
konundan tek çıkardım senin elti adayını kıskanman

okumaya çalıştım ama bende bi şey anlamadım,hepimizde bi gariplik var anlaşılan,anladığına göre konu ile ilgili kısa bi özet geçersen çok sevinirim..
anladım boyle bısey ıcın tercumanlıga gerek yok dıkkatle anlamak isterseniz anlayacaksınız yöneticim yardımcı olsun

bu yorumları bız bayanlarmı yapıyoruzz adalet bızım elımızde olsa adam asardık heralde sureklı :26:

evet ne yazık ki,

başka kadının özeli, cinselliği ile ( hatta bizim toplumumuzda namusu diye adlandırılır )

sırf elti yada gelin adayı diye yorum yapma hakkına sahip kadınlar var.

Bu kadınlar esas büyük yorumları yapıyor....

Ee biz kral çıplak diyen kadınlar da,

yani, " yahu sen elti adayının özelini kaynananla kafa kafaya verip fıs fıs dedikodusunu yaparsan, gün olur senin hakkında da imada bulunur " diyoruz..

evet HARBİ KADIN yapıyor bu yorumu.

tasalanmayınız.

okumaya çalıştım hiççç bir şey anlaşılmıyor,nokta yok,virgül yok,harfler yutulmuş,w harfine değinmeme bile gerek yok sanırım.siz anladığınız için kısa bir özet geçmenizi rica etmiştim ama sanırım hata yapmışım iyi günler

Maşallah
Gozunle gormeden,dedıkodu yaptıgını gormus gıbı yorum yapma hakkınıda kımse bız "KADINLARA" vermıyo...!
Rabbim kimsenin başına yaşanmışlıkları vermesin enpatı dedıgım olayda tamda bu noktada başlıyo kınadıgınız yada sert bır dılle elestırdıgınız kısının konumuna dusmıycegınızden bu kadar emın olmayın sız "HARBI KADIN"...
RABBIM BIZE VERMEYE KORKMUYO BU SORUNLARI

özet geçilcek bir tarafı yokki
kayınvalidesi ile arasında geçen konuyu anlatmış başlı sonlu
kayınvalidesinin kendine bir tanıdık kuaför ayarladığını ardından o noktadakarı koca çalışan kuafor sahıbının esınden huylandıgını dıle getırmıs ve gıtmemıs bır daha oraya...
Bu durumu sevgılı kaynana kullanmıs o gune kadar hıcbır saygısızlık yapmadım dıyen kız var karısıda kaynanası kocasının yanında yuzune vurmus bu durumu...
Kız eltısı kaynını kendınden kıskandı dıe araya mesafe koymus
kuafordekı beyden kıllanmıs araya mesafe koymuş
kayınvalıde de sevgili eltı adayının herşeyını kabul edıp bagrına basıp ağzını fermuarlarken toplum ıcınde kabul edılmeyen herseyı normal karsılamıs sevgili kaynana
ama esas geline donup sen kendıne bak cok mu normalsın demeye getırmıss kişilik bozuklugu bir kayınvalide manzarası başka bişi yok...
Her zaman ki hayat felsefesı seversen üzülürsün,üzersen sevilirsin... Hesabı kızın yaşadığı

devrik cümlelerim için kusura bakmayın şimdiden...

herkesin duası tutsaydı, oooooooo

siz boşyere benim durumumla ilgili duada bulunmayın

konu dışı mesajı başlatan üye üzerinden yorum yapan sizdiniz.

neyse bu günlük şeytana uymuş,

kk klişesi olan polimik yaratmadan uzak duralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…