kaynanam ne demek istiyo

adamın karısı kıskanmamış insan gibi eşim seni karıştırmış demiş sen rahatsız olmuşsun slm verdi diye ilginç...(foto minicik görünüyo yazarken adam kötü niyetli değil ki açmamış profilini)
öteki kısmı içinse eşin arkanda durmuş ne güzel kayınvaliden ne laf sokacağını şaşırmış öyle demiş konuşursunuz ne demek istemiş 1. ağızdan öğrenirsiniz tavrınızı koyarsınız.
ben çok büyük bir sıkıntı göremedim en büyük derdiniz bu olsun inşallah

yok kuafor olayında hakketen bı sıkıntı yok kızda zaten benı rahatsız olur sanarak soledı baskası sanmıs dıyee ama ben kıllandım o yuzden bıdaha gtmedım ben laftan korktugum için gtmedım ama yıne laf bnı buldu

kuafor olayini e$ine soylemeliydin
halada geç kalmi$ sayilmazsin .. e$ine demedigin bi$eyi kv ye niye dersinki
eltiyin kayininla beraber olmu$ olmasi kv ni rahatsiz etmiyor demekki savunuyor
e kayininda memnun durumdan
bu durumda e$ine kari$mak du$mez , sende e$ine bunu diyebilirsin guzel bir dille ..

burda herkes kendi özelini ve ailesinin özelini yazıyor
burası zaten bu yüzden var
ayrıca eltisi zaten saklamamış ki kv bile biliyormuş

aileye kötü biri gelirse
yada ailede kötü biri varsa herkes etkileniyor
abi bu nedenle tepki vermiş olabilir
benim eşim olsa o da tepki verirdi

hem abinin söylediği şey sebebi ile geline saldırmak olmaz
kaynana fesatlık etmiş
demekki yeni gelinle arası daha iyi

boşver çok üzülme
biz neler yaşadık oluyor böyle edepsizlikler saçmalıklar
sen kocanla aranı iyi tut
bu ilk vukuatı ise kaynananın aç telefonunu konuş
derdini kısaca sinirlenmeden anlat
konu kapansın kaynanaları kışkırtmaya gelmez
biraz politik ol bundan sonra

Son düzenleme:

Demek ki "yatmak" kelimesini hepimiz doğru anlamisiz.

Kayınvalidenizle aranıza mesafe koymaktan başka bir çareniz yok gibi görünüyor.

Son düzenleme:

soyledım cnm soylemezmıyımm dedım anlayıslı bı abı ol degılsen bıle ters bısey soleme bız kotu oluruz dye kac kere dedım eşimede soledım kuafor olayını faceden msjları zaten okumuş boşuna kuruntu ypmışsın tkma onda bsey yok dıyo

ilk değil cnm daha neler var kaynanamı aradım özr falan dılemıyo hıç bişey olmamış gıbı konuşuyo gülüyo

kuaför olayından nem kapmışsın bence. hemen gitmeyi kesmişsin falan, yani karısının hesabından neden yazsın ki adam birşey yapacaksa da? tepkini abartılı buldum

onun dışında müstakbel eltin ve kayınbiraderin arasında geçenleri tüm sülale biliyorsa demek ki ağızlarında bakla ıslanmıyor. sen dikkat et onlara dedikodu malzemesi olma. iki kişi arasında geçen bir şeyin böyle millete malzeme olması çok kötü

aferin size doğru anlamışşsınız ayakta alkışlıyorum sizi

İki gündür konuyu saptırmaya çalıştınız, üyelerle güya alıntı yapmadan af dalaşına girdiniz, evirdiniz cevirdiniz olmadı simdi de beni ayakta mı alkışlıyorsunuz?

Sizin gibi üyelerin tavırları yüzünden konu sahipleri kaç kez gaza geldi biliyor musunuz? Kaç konu sonucuna erişemeden kapandı?

Bakın uyarılarımız sonuc verdi ve konu sahibi akıcı bir dille anlatmaya başladı.

Beni alkışlamaya devam edin siz, örneklendirmeye ve sizi aydınlatmaya devam edeceğim cünkü.

hıhhııı
sonunda benı gaza getırıp engelliyceksınız sonunda da dımı nasılsa hersey sızın elınızde amacınıza ulaştırmıycam sızı admın gorsun yorumlarınızı ben degıl konuyu kım saptırmaya calısıyosa artık cozemedım...

Benim engelleme/banlama yetkim yok, ben sadece içerik düzenlerim, nizama uymaya/yönlendirmeye çalışırım, açılan konuların içeriklerini kontrol ederim(Türkçeye uygun mu değil mi)... gibi...

Sizi gaza getirmek gibi bir amacım asla olamaz cünkü sizin banlanmanız veya forumda kalmanız bana bir cıkar sağlamaz. Konuların selameti ve forumun huzuru icin uyarmayı görev bilirim.

Son düzenleme:
konu sahibi çıksa meydana da konuda kayınvalidesi ne demiş bi açıklayıverse
ben hiçbişey anlamadım konu sahibinin yazdıklarınan

aynen katlıyorum. birde bir cümle rahatsız etti beni.
sağlam değil demek istedi.
sağlam yada bozuk.
bahsedilen insanmı yoksa bir eşyamı.
bu kız sağlam değil.
neden.
sevgilisdiyle yattıda ondan.
neden o zaman o kayınbirader için bu laf edilmez. bu iş tek taraflımı oluyor.
öyleyse neden kız sadece yaftalanıyor. kelime feci ama dendi peki,o eve kızı getirip beraber olan oğlan ne peki.
o erkek tabi. o her zaman sağlamdır.

eyvallah... teşekkürler...
konu sahıbıne yardımcı oldugumu dusunuyorum yorumumu yaptım konu bıtmıstır benım ıcın amaçlarına yonelık kullanmaya çalışıyorum burayı aradan sıvrılen yada hakaret boyutunda(siz için demıyorum)konu sahıbını eleştırenlereydı yorumum iyi günler...

burada insanların yaşadıklarını okurken sanki karşımda konuşuyorlarmış gibi hayal ediyorum.. sizin anlatımınız bana çok basit geldi eğer günlük hayatta da böyle konuşuyorsanız sorunlar yaşamnız normal.hep üste çıkmaya ve kendinizi övmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi bana. yatmak , sağlam - bozuk... çok çok basit ve yakışıksız kelimeler.. kayınvalide ile bunların konuşulup laf dalaşına girilmesi bile çok yakışıksız.. sizi bu olaylara götüren süreçleri düşünün bence önce..

kayınvalidemi sevmem ama saygısızlığım yoktur demişsiniz ama hiç bi zaman buna inanmam.. sevmediğinizin bi insana ne içten gülümser ne de yakın- iyi niyetli davranabilirsiniz.. tüm bunlar kayınvalide ile aranıza mesafe koymuş ve sizi çekişir hale getirmiş bence.. ve ben sevmediğim bi insana asla facedeki yazışmalarımı anlatmazdım.. nitekim bunu bigün size karşı kullanması kaçınılmaz...

kaynımı asla ak kaşık gıbı anlatmadım canım agzımı her actıgımdada kızın arkasında dur dıyorum herşeyi okuuu

sewmemek saygısızlık yapmayı gerektırmez derdım kendımı ovmek degıl sadece farkı anlatmaya calıstım ben bunların hıç bırnı yapmazken neden laf işittim dıyorummmm yanii az kaldı ben suçluyum diycem

gerçekten en iyi sen anlıyosun bende anlayamıyorum ben derdımı anlattım ve ben yargılanıyorum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…