kaynanam ne demek istiyo

konu dışına fazla çıktım ama savunma hissini uyandırdınız bana kusura bakmayın
sizinle ilgilide herhangi bi duada bulunmadım olabıleceklerı soledım sadece bana bir artı yada eksi katmaz bu konu
iyi günler

Altına imzamı atarım.

Belki kadıns adece orda uydu, sırf yastığa sacları döküldü diye "yattılar(?)" etiketini nasıl yapıştırmışlar anlamadım.

Türkçe bu işte "YATTILAR" uyudular yorumu cıkardım ben bu konusmadan (ama bu bıle toplumda evlenmeden once yadırganır)
bide "Yattılar"die cınsellıgı one suren ınsanlarda vardır anlamak isteyen anlamak istediği yere çeker tabiki bu zihniyetle alakalı birazcık

Son düzenleme:
şu W lar beni benden aldı

eltinizin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ki eltim dediğine göre evlenicek ister birlikte olurlar ister olmazlar, kv le birlikte bu konuyu bildiğinize göre dedikodusunu yapmışsınız böle kvdenin sizin dedikodunuzu yapmicanımı düşündünüz

bencede sen kendi karına bak demek istemiş
arkadaşımızın dediği gibi eşine herşeyi anlat

bu arada kayınvalidene fazla güvenmişsin
eltinin konularını konuşmuşsun
kuaförü anlatmışsın
kayınvalide ile bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok
başına dert alırsın

anlayanlarda varmış ne mutlu:)

Valla sizi pek tanımadan olaya yorum yapmak zor.Zira siz kendinizi çok beğenen
her koşulda öne atan biriyseniz
kayınvalideniz de tepki olarak "amannnn zaten herkes te senin karını kıskanıyo,eltisi kıskanıyo
kuaför kıskanıyo sanki ne özelliği varsa sankiii"
baabında size tepki amaçlı söylemiş olabilir.
Fikir yani!!

anlamamışsın yazdıklarmı zaten farkındaysan kaynanamla kızın dedıkodusunu yptım demıyorum we eltım olucak kızlada aram gayet ıyı demısım demı? bunları soledım o bunları yaparken tek laf ısıtmezken bana solenenın frkındamısın? zoruma gden bu

Altına imzamı atarım.

Belki kadıns adece orda uydu, sırf yastığa sacları döküldü diye "yattılar(?)" etiketini nasıl yapıştırmışlar anlamadım.

bak cnm eltı adayı bana herseynı anlatır yattımda dedı aöa bn bunu asla hıc bı yerde konusmadım kaynanamlada konusmadım anlamamıssınız yanı ıftıra atan bn deglım kaynanam eltımın ne kadar raht oldugunu bılıyo cokta hos goruyo ama benım yalnıs hiç bişeyim yokken açıgımı araması normal mı sizce?

yaa bnm kaynanamla eltimin dedıkodusunu yptıgımı nerden çıkardınız bı turlu anlayamadım benm bunu anlatmamın sebebı eltım olucak kızı karalamak degıl bana neden boyle davranıldıgı

boşver canım konuyu elestırdıgın tartıstıgın yada danısmak ıstegın yerle cekılen yerler cok baska
çabalama boşuna banlanmaktan başka bısı olmaz bu yaptıgın ben senı anladım hemde coooook ıyı
sessız kalmasın tavrını korumalısın dıe dusunuyorum fazla detaylara ınme bundan sonra ok ıyı nıyetlı ınsanlar her zaman cekıoo
rabbım goruyo bılıyo salla gıtsın senı uzenı...

çok sağol cnm yani acayip canım sıkkın şimdi napıcam onu bılmıyorum yuzunu bıle gormek ıstemıyorum kaynanamın buda eşimle aramı bozucak

çok sağol cnm yani acayip canım sıkkın şimdi napıcam onu bılmıyorum yuzunu bıle gormek ıstemıyorum kaynanamın buda eşimle aramı bozucak

yasadıgın olay bununla kalsın elleme esınle aranı bozamaz sen sıkı sıkıya baglan esıne merak etme bak benım yorumlarımı oku ne vakalarım var bana bısı olmadıysa olmaz kuzum uzme canını bosver bunlar halledılmıycek sorunlar degıl sımdılık kendını gerı cek kaynanan vıcdanlıysa ozur dıler yaptıgı hatadan oturu ama degılse ... muhattap olma hıcc samımı olma en azından esının annesıdır saygıda kusur etme ama burda nasıl bı ınsan oldugu acıga cıkmıs hıc uzulmeye degmez ınan bak kendını yıpratma bosa

Erkekle kız yatıyor kız "sağlam" olmuyor... Bende buna takıldım.. Asıl sağlam olmayan sizin kaynınız,kızla yatmış madem sahip çıksın!! Erkekse!! Eşinizin yaklaşımı midemi bulandırdı

Kaynanaya gelince,diğer kızın üzerine haksızca gidilince tepki için böyle saçmalamış.. Ama gerçekten yanlış yapmış.. Bence fazla takmayın eşiniz zaten sizi savunmuş.Ama kaynanaya da uygun bir dille kırgınlığınızı belirtirsiniz..

şimdi arıyo benı ben acmıyorum eşimde kızıyo ama napıyım yaaa hmn knusmak ıstemıyorum

şimdi arıyo benı ben acmıyorum eşimde kızıyo ama napıyım yaaa hmn knusmak ıstemıyorum

kaçma aç telefonunu dınle sadece o ne konusacaksa konussun yaptıgı hatanın farkında ıse onemseme hıc bundan sonra kı tavrın farklı olur herseyını paylaşmassın olur bıter kırgınlık esınle aranı acar yapma bak adım atmıs kaynanan ac telı konus cok sıcak bır tonla degıl kırgın bır tonla konus ok

kesınlıkle kaynım iyi çocuk demıyorumkı tabıkı sahp ckıcak brakmıycak adamsa. ben esmın bu tutumundan zaten hoslanmıyorum onada soyluyorum ama yanı kız bı kaç aydır çıkıyo kaynımla ben onun 2 yıllık glınıyım yanı onu kotulesın asla istemem ama onu sawunurken benı karalamaya calısıyo

Zaten kaynanan ciddi saçmalamış..hani, bazı insanlar vardır ya,saçın iyi olmamış dersin(iyi niyetle) senin de makyajın kötü diye saldırır onun gibi olmuş.. Birini savunmak başkasını kötüleyerek olmaz zaten bunu da güzellikle anlatırsın..

Neyse,sen telefonu aç,saygısızlık yapmış olma,belki gönlünü almaya çalışacak.. Hatasını anlamıştır belki...

kaynananın senin kuaför olayından anladığı şu ki; sen kuaförün eşinin konuşmasından ve kuaförün rahatsızlık duymuş olması. Belki de kadın kendi kendine işkillendi ya da bu durumu senden evvel kayınvalidene anlattı yani her iki durumda da kuaför hanım kıskanmış oluyor. Eh kaynınla yakınlığını da eltin kıskandığına göre herkes seni kıskanıyor derken yanlış bir şey dememiş. Hı ama hoş olmamış eltinin kaynının özelini buraya dökmen, bunun bir aile sırrı kalması gerekirdi.

kaynanan, eltin ve kaynından uzak dur, huzur bul. son tavsiyem budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…