herkesin duası tutsaydı, oooooooo
siz boşyere benim durumumla ilgili duada bulunmayın
konu dışı mesajı başlatan üye üzerinden yorum yapan sizdiniz.
Neyse bu günlük şeytana uymuş,
kk klişesi olan polimik yaratmadan uzak duralım.
evet ne yazık ki,
başka kadının özeli, cinselliği ile ( hatta bizim toplumumuzda namusu diye adlandırılır )
sırf elti yada gelin adayı diye yorum yapma hakkına sahip kadınlar var.
Bu kadınlar esas büyük yorumları yapıyor....
Ee biz kral çıplak diyen kadınlar da,
yani, " yahu sen elti adayının özelini kaynananla kafa kafaya verip fıs fıs dedikodusunu yaparsan, gün olur senin hakkında da imada bulunur " diyoruz..
evet HARBİ KADIN yapıyor bu yorumu.
tasalanmayınız.
cnm açık açık senin karın çokmu namuslu demeye çalışmış anlaşılan. ben arana mesafe koy. bayramdan bayrama git. o kadın eşinide yanıltabilir. senin ona anlattığın bişeyi eşine söylemesi kabul edilir değil. muhatap olma sakın. eşine de başına gelen en ufak şeyi bile anlat. sonra koz olarak karşına çıkmasın. sevgler
Türkçede "w" diye bir harf yok.
Eltinizi yererek kendinizi yüceltmeye calısmanızdan baska birsey göremedim ben. Okurken w lerden daraldım zaten.
bu tarz konuları acmamız gerektıgını yorumları okuyunca daha ıyı anlıyorum turkce tartısılmıyo yada kızın eltısı... bı sorunu varsa onu danısmıs detayları eleştırmek yerıne esas olan konuya cvp vermek gereklı dıye dusunuyorum kı yardımcı olalım
insanın ailesi de olsa arada bir seviye mesafe olmalı.
ne kadar vıcık vıcık ilişkiler.
yok eltisi kaynıyla yatmış. Afedersiniz de size ne?
EEeee siz kaynanacığınızla vakti zamanında kızın dedikodusunu yaparsanız, yok saç bulmuş, yok yatmış,
o kayınvalide gelir dolaşır,
size de tüm imalarda bulunur.
Altına imzamı atarım.
Belki kadıns adece orda uydu, sırf yastığa sacları döküldü diye "yattılar(?)" etiketini nasıl yapıştırmışlar anlamadım.
şu W lar beni benden aldı
eltinizin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ki eltim dediğine göre evlenicek ister birlikte olurlar ister olmazlar, kv le birlikte bu konuyu bildiğinize göre dedikodusunu yapmışsınız böle kvdenin sizin dedikodunuzu yapmicanımı düşündünüz
anlamamışsın yazdıklarmı zaten farkındaysan kaynanamla kızın dedıkodusunu yptım demıyorum we eltım olucak kızlada aram gayet ıyı demısım demı? bunları soledım o bunları yaparken tek laf ısıtmezken bana solenenın frkındamısın? zoruma gden bu
boşver canım konuyu elestırdıgın tartıstıgın yada danısmak ıstegın yerle cekılen yerler cok baska
çabalama boşuna banlanmaktan başka bısı olmaz bu yaptıgın ben senı anladım hemde coooook ıyı
sessız kalmasın tavrını korumalısın dıe dusunuyorum fazla detaylara ınme bundan sonra ok ıyı nıyetlı ınsanlar her zaman cekıoo
rabbım goruyo bılıyo salla gıtsın senı uzenı...
çok sağol cnm yani acayip canım sıkkın şimdi napıcam onu bılmıyorum yuzunu bıle gormek ıstemıyorum kaynanamın buda eşimle aramı bozucak
kızlar ıkı yıllık evliyim sewmesemde yuzne karsı en ufak bı saygısızlık yapmadıgım bı kaynanam war bıde benım yaşıtım bi kaynım war kaynımla arkadas gıbıyız cok iyi anlaşıyoruz şimdi bı sewgilisi war ve ben kızın bıras kıskandıgını hıssettım dırek kaynımla arama mesafe koydum kızlada çok ii anlşıyoruz. ılk ewlendıgım zamanlar kaynanam benı bı kuafore gturdu dewamlı burya gel akrabamız dedı we bende orya gtmeye bassladım bı kaç hafta sonra kuafrde karı koca calısıyolar ben kadınla baya arkadas olmaya basladım faceden falan konusuyoduk hep o yazardı bana bı gun ben yazdm nasılsın dıye ıyyım sen dedı ıyyım dedm daha snra ben esıyım esım gazete okuyo dedı bnde slm soyeyn deyıp kestm yazısmayı bı kaç dk snra karısı yazdı esm senı baskası snmıs cvp wermıs cnm kusra bakma dedı ama bn rahatsız oldum bnım baskası oldugumu sanamaz fotolar war ısım war hrneyse bı daha o kuafore gtmedım kaynanamıda dost bılıp bunu anlattım. dun akşam kaynanamla esım tartısmaya basladı ama tartısmanın bnmle hıc bı alakası yok eltim olucak kızı esım sewmıyo konu bu kaynanam nıye sewmıyosun falan dedı esımde kardesımden esmı kıskanan bırını sewemem dedı bide kız ılk tanıstıgı hafta kaynımla yattı bunuda aılecek herkes bılır cunku saç tellerini kynanam kendı topladı kız orda kalıyo her dk gelıyo saat fark etmıyo bunları soleydı eşim yanı kız saglam degıl demek ıstedı kaynanamda bu kuafr olaynı esıme hıc anlatmadıgımı bıldıgı halde bunu soledı herkeste senın karnı kıskanıyo nedense dedı bnde ben war bı halt ondan kıskanıyolar dedım esmde benı sewundu orda cktı gelldık ewmıze sızce bu kadın ne demek ıstıyo napmaya calısıyo yanı anlamadıgım ben nişanlı oldugum halde gelıp ewlerınde bı kez kalmadım hep efendı dawranmaya calıştım yanı en ufak yanlış bı hareketım olmadı bu lafı ne demek ıcın soledıkı
yasadıgın olay bununla kalsın elleme esınle aranı bozamaz sen sıkı sıkıya baglan esıne merak etme bak benım yorumlarımı oku ne vakalarım var bana bısı olmadıysa olmaz kuzum uzme canını bosver bunlar halledılmıycek sorunlar degıl sımdılık kendını gerı cek kaynanan vıcdanlıysa ozur dıler yaptıgı hatadan oturu ama degılse ... muhattap olma hıcc samımı olma en azından esının annesıdır saygıda kusur etme ama burda nasıl bı ınsan oldugu acıga cıkmıs hıc uzulmeye degmez ınan bak kendını yıpratma bosa
şimdi arıyo benı ben acmıyorum eşimde kızıyo ama napıyım yaaa hmn knusmak ıstemıyorum
Erkekle kız yatıyor kız "sağlam" olmuyor... Bende buna takıldım.. Asıl sağlam olmayan sizin kaynınız,kızla yatmış madem sahip çıksın!! Erkekse!! Eşinizin yaklaşımı midemi bulandırdı
Kaynanaya gelince,diğer kızın üzerine haksızca gidilince tepki için böyle saçmalamış.. Ama gerçekten yanlış yapmış.. Bence fazla takmayın eşiniz zaten sizi savunmuş.Ama kaynanaya da uygun bir dille kırgınlığınızı belirtirsiniz..
kesınlıkle kaynım iyi çocuk demıyorumkı tabıkı sahp ckıcak brakmıycak adamsa. ben esmın bu tutumundan zaten hoslanmıyorum onada soyluyorum ama yanı kız bı kaç aydır çıkıyo kaynımla ben onun 2 yıllık glınıyım yanı onu kotulesın asla istemem ama onu sawunurken benı karalamaya calısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?