• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ne ima etti?

Bakbu kopuk konusunu annende diyebilirdi:) ki benim annem mutfak konusunda ne yapsam elestirir, bole bir tepki verse sasirmam ama kv dese bozulurum. Kv iste.. sende baska seyler biriktigi icin bu kadar takmissin belliki

Sorun benim takilmam degil.
Takilsam ben de esime gider anan bana kopugu al dedi :((( diye aglardim.

Bu kadarcik seyin bir haber degeri bile yokken kosturarak kayinpedere "ama ben ondan sadece yardim istemistim bana boyle dedi :((((" seklinde acindirma yapmasina, her seyi istedigi sekilde yonlendirerek kotulemesine ve maaile tavir almalarina iletisim kurayim, kendimi anlatayim diyerek bir adim attim.
Taksaydim ben de sadece arkasindan konusur, gelir orada burada dert yanar, susardim.
Ama ben biz bir aileyiz derken onun sen kahvehanenin onunden gectin, kizginim sana demesine tahammul edemiyorum.
Cunku bu ne demek?

Sorun benim takilmam degil.
Takilsam ben de esime gider anan bana kopugu al dedi :KK43:(( diye aglardim.

Bu kadarcik seyin bir haber degeri bile yokken kosturarak kayinpedere "ama ben ondan sadece yardim istemistim bana boyle dedi :KK43:(((" seklinde acindirma yapmasina, her seyi istedigi sekilde yonlendirerek kotulemesine ve maaile tavir almalarina iletisim kurayim, kendimi anlatayim diyerek bir adim attim.
Taksaydim ben de sadece arkasindan konusur, gelir orada burada dert yanar, susardim.
Ama ben biz bir aileyiz derken onun sen kahvehanenin onunden gectin, kizginim sana demesine tahammul edemiyorum.
Cunku bu ne demek?
Peki konussan? Anne cocuk gibi sikayet etme filan desen komik buluyorum desen ne der?

Bende kırılırdım. Çünkü beklerdim ki, "anne sen ne diyosun? Ne ima ediyosun? Ağzından çıkanı kulağın duysun, birdaha bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum yoksa bizi yoksay" demesini. Siz uygun bi zamanda bunu konuşacağınızı söyleyin, namusunuza konuşmuş kadın. Ağzı dili büzüşesiceler.

Kesinlikle, cok iyi olurdu.
Yani tamam ben kendime de kiziyorum.
O anda tepki vermeliydim, o gece.
Sanirim ikimiz de ne oldugunu birden anlayamadik.
Sonra esim bana ben daima arkandayim, onun soylediklerinden bize ne, biz birbirimizi biliriz, kapimizi kapatiriz huzur budur iste diye konustu ama ben yine de bari sen cabuk algilayip susmasaydin diyorum icten ice.

Onun yüzünden Eşinle aranı bozma adam sana açıklamış daha ne desin..

Bırak kv illa bu sorun çıkaracağım diye saçma sebepler sunmuş.

Onun yüzünden Eşinle aranı bozma adam sana açıklamış daha ne desin..

Bırak kv illa bu sorun çıkaracağım diye saçma sebepler sunmuş.

Onlar zaten esimin benim etkim altinda oldugunu dusundukleri icin sana cok uzuluyoruz, ona kendini ezdirme falan demis.
Orada ben konusurken bir tepki verseydi, en azindan hemfikir oldugumuzu gorurlerdi ve bir de boyle bir terbiyesizligin aninda yanitini almis olurlardi.

Kahvenin önünden mi geçtiniz hiç yakıştıramadım. :KK57: Siz yakında barın önünden de geçersiniz:KK70:

Arkadaslar merhaba,
Bir onceki konum surada;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gitmezsem.1084061/

Özetle; gorunurde hicbir somut sorun olmamasina ragmen kayinvalidem arkamdan esime eften puften sebeplerle sikayetlenmis, esim de tek tek cevap vermis ben yokken ve hemen bizi yola cikarmisti.

Sorum bayramda gitmesem mi idi, ama ben yine dayanamadim ve gittik.
Misafirlere kahve yap dedi.
Ben yaparken de kopuklerini alsaydin ya kasikla dedi.
Ben de sen alsaydin dedim.
Cunku iki cezve yapiyorduk.
Bunu kostura kostura kayinpedere anlatirken esim geldi, ne oldu dedi, annem yine bir seyler anlatiyor babama dedi.
Ben durumu anlattim ve esime dedim ki bu sondu.
Cigerlerime kadar doldum.
Bu aksam konusacagim, yuzlesecegim.
Benim her lafimin altinda bir sey aramak, sacma sapan sikayetler, kayinpeder de dahil tavirli olmalari canimi epeyce sikti.

Nitekim konustum herkes varken.
Arkamdan konusuyor ve tavir aliyorsunuz ancak tavsan daga kusuyor, dagin haberi olmuyor.
Ben sizin dusmaniniz degilim.
Kirilsam da yine de geldim, kimse gulluk gulistanlik degil, herkes birbirini idare ediyor her iliskide bu boyledir, her seyi gorup duymayacagiz, biz bir aileyiz dedim.
Bir sorun varsa bunu benimle konusun diyerek bitirdim.

Konular arasi gecis yaparken kayinvalidem sen kahvehanenin önünden gectin, ben sana kizdim gibi bir sey dedi.
Kizim uyaninca konu orada kaldi.
Fakat bu lafa o kadar sinirliyim ki.
Sonradan dank etti bana, ukte kaldi icimde.
Bu ne demek ya hu?

Kaldi ki modern bir aile ama iste kahvehanenin onunden kadinlar gecmemeli vs gibi geleneksel fikirleri de var.
Kahvehane ve park yanyana.
Onunden gecme durumu yok ve o aksam kendi gordu beni, nerede oldugumu, kizimla parkta oldugumuzu.
O aksam kayin aile komple tavirliydi da ben bir sey anlamamistim.
Kizim seslenince dahi bakmamislardi.

Ustelik ben daha hassasimdir bazi konularda onlara gore.
Ona ragmen bu neyin suclamasiydi?
Ne demek istiyor yani, ben bilerek erkeklerin onune mi gectim, yahut ayip gunah bilmiyor mu demek istiyor, bu ne demekti ya hu?

Esime nicin sessiz kaldin, ben birden afalladim dedim.
O da ben seni biliyorum, kim ne derse desin, carsaf carsaf iftira dahi atilsa sana, ben esim ne derse o dogrudur derim, bir an suphe duymaam, anneme laf anlatmanin zorlugunu da biliyorsun, bir de ben de sasirdim birden vs dedi.

Esime kirildim yine de.
Haksiz miyim?
Canim benim kayinvalimde seninki gibi herseyi kocasina soyler pisir pisir kocasida hep onu kayirir.benzer durumlari bende yasadim sayılır eşin susarken bilmem kac yasindaki adamin hala karisini kayirmasi koyuyor insana ki.akli basinsa kp olsa gelin daha küçük alttan al yada araniz bozulmasin der bence bi sure uzak durmalisin ve esinde snei kollamali yoksa bakiyolar esin seni kollamiyorsa daha cok sey yapiyorlar işlr daha ha cikmazsa cikar canim

kahvehanenin önünden geçme meselesinde deminden beri mecaz anlam arıyorum, gerçek anlamda kullandığı yeni dank etti :)

Kahvehanenin önünden geçtin diyince eşin diyemedi size karışamazsınız?
Bu nerenin cahaleti ya ne demek kahvenin önünden geçtin sana kızdım o kim oluyormuş?

Canim benim kayinvalimde seninki gibi herseyi kocasina soyler pisir pisir kocasida hep onu kayirir.benzer durumlari bende yasadim sayılır eşin susarken bilmem kac yasindaki adamin hala karisini kayirmasi koyuyor insana ki.akli basinsa kp olsa gelin daha küçük alttan al yada araniz bozulmasin der bence bi sure uzak durmalisin ve esinde snei kollamali yoksa bakiyolar esin seni kollamiyorsa daha cok sey yapiyorlar işlr daha ha cikmazsa cikar canim

Evet, bir sure gitmeyecegim.
Cok bozuldum.
Esim aslinda ilk dedikodusunda catir catir cevaplamis ama bu defa ikimiz de bön bön baktik.

Kahvehanenin önünden geçtin diyince eşin diyemedi size karışamazsınız?
Bu nerenin cahaleti ya ne demek kahvenin önünden geçtin sana kızdım o kim oluyormuş?

Esim sakin yapida bir adamdir.
Abartarak anlattigini biliyorum, o ne derse desin, hatta tum dunya birlessin de soylesin benim icin senin soyledigin gecerli diyor.

Tabi bir de kizim hastaydi ve ben kalkinca esim de kalkti derken konu kaynadi.

ben de bir tepki veremedimse de yine de esim verse iyiydi diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.

kaynananizin ağzının yayi yok, esiniz de bisey dese daha cirkin yerlere cekebilirdi konuyu.

bazen susmak gerekiyo, haklisiniz ama daha cok alevlenirdi bence

Esim sakin yapida bir adamdir.
Abartarak anlattigini biliyorum, o ne derse desin, hatta tum dunya birlessin de soylesin benim icin senin soyledigin gecerli diyor.

Tabi bir de kizim hastaydi ve ben kalkinca esim de kalkti derken konu kaynadi.

ben de bir tepki veremedimse de yine de esim verse iyiydi diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.

Başka zamanlarda tepkisini koyabiliyorsa sizi bişeyleri yapmak için zorlamıyorsa bu meseleye takılmayın. Ama mesafenizi koyun kv ye. Münasebetsiz kadın.

Back
X