- 31 Aralık 2016
- 287
- 138
- 103
- 29
Kaynanamla aramız iyi değil . Aynı evde yaşıyoruz ben yaşlıdır diye kabul etmiştim ama nerden bileyim kaynanalik yapacağını . Bana cektirmedigi kalmadı. Hamileyim evlendim hemen çocuk oldu ve zaten doğumuma az kaldı ama neler yaşamadım bu halimle . Hep stres hep hıçkıra hıçkıra ağladım . Bana demeyin kocanla konuş . Onunla konuşuyorum annesiyle konuşuyor bazen kavga ediyor kadın hastanelik oluyor . Ne yapıyor ediyor hasta oluyor ve kocam bidaha bisey diyemiyor . Ya ben Ne yapacam hamile insanın ilgiye ihtiyacı var . Zaten annem babam yok kimsem yok burda Allahım dua ediyorum sadece . Evimizi ayıracağız ama zaten bu evde esimin evi . Üstüne kat atacam diye evlendim onunla . Şu an paramız yok diye yapmıyoruz. Kat atınca yine onlar altta biz üstte bisey degisirmiki? . Aklımdan çıkmıyor sözleri .... anladım beni sevmiyorsun ama torununu damı düşünmez insan ?. Herşeyi geçtim ben hariç iki gelini daha var ve onlarda hiç sevmiyor onu . Ben hasta olduğu zaman acıyorum bakıyorum ona . Hamile olmama rağmen ben banyo yaptırıyorum ateşi düşsün iyi olsu. Diye ama neden iyi insanları hep eziyorlar ? Neyapmaliyim akıl verin cunki benim aklım artık durmuş . Eşimde şehir dışında çalışıyor ayda bir geliyor eve . Işte hamile oldugumdan beri yani evlendim evleneli eşimle öyle aylarca yan yana balayı keyfi bile olmadı . Hemen çalışmak zorunda kaldı . Bende evde annesi babası ileyim. Evlenmeden önce annesinin böyle biri olduğunu bileydim asla asla evlenmezdim . Ne olur akıl verin yada dua edin . Zaten doğumuma az kaldı 2 ay kaldı. Nasıl dayanacam hergun acaba biseymi olacak demekten .....