Kaynanam şişmansın diyor

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
Herkese merhaba benim bir derdim var bu olay dün gerçekleşti kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazmayı düşündüm dün bize kaynana geldi görümcem geldi görümcem şuan evli. Ve ben de yeni doğum yaptım. Bebeğim dört aylık ben hamileliğimde maalesef şaşıracaksınız 30 kg aldım dengesiz beslendim. Ve ne yazık ki bu kiloyu atması çok zor oluyor Allaha şükür 20 kilom gitti Doğumla birlikte felan geriye on kilom kaldı ideal kiloma 20 kilom kaldı ama her seferinde kaynanamla bir şey iyi bir yere gidersem şişmanlık konusu açılıyor dün de şişmanlık konus açıldı ve ben sevmiyorum ben bu kadına ısınmak istiyorum ama her ısınacağım zaman bir şeyler oluyor benim zayıflamam lazım bunlara inat zayıflamam lazım.Kızıyla kendisi zayıf kendisi 70 kg kızı 59 60 kg ama onlarda olmayan da ben de var benim yine vücut formum var. Her defasında şişmanlık konusu açıldığı zaman hep moralim bozuluyor ya da çocuğumu bir şey diyorlar sıkı giydire oldu yapma dikkat et bunu yapma
ben anneyim ya ben çocuğumu sizlerden daha fazla düşünüyorum Bu arada okuduğunuz için teşekkür ederim bana yardımcı olun lütfen derdime derman olun konuşalım

He he kaynana diyeydin
Yemene içmene dikkat et bol bol su iç verirsin merak etme

Çoçuğunu istediğin gibi büyütmek senin hakkın kimseye müdahale ettirme.
Ben yapıyorum ben hallettim gibi tarzında konuş

Kaynanan her moka maydanoz olacaktır illa ki çokta takma

Benşm kayınvalıdemde benım kılo vermeyecegımı ıdda edıyordu. Ve bunu ıstıyordu. Ben durumdan rahatsız oldugum ıcın 40 gun spora ve dıyetısyene basladım 4 aylıkken butun kıloyu verdım. Uzerınde 2-3 kılo daha verdım ıstemsız olarak. Kayınvalıdem mutsuz ben gayet mutlu
Gayette verebılırsınız , benı o surecte sutun gıdecek dıye baya baskı altına almaya calıstı mesela ben sadece emzırdım ve hala emzırıyorum. Sutumde hıc kesılmedı dıyetısyen eslıgınde kılo verdıgım ıcın sorun olmadı . Sadece en ıstahlı oldugum ve tatlıya saldırmak ıstedıgım gunlerde ıstedıklerımı yıyemedım.

Doğumda 10 , sonra diyetisyenle 14 kılo verdım. 3 de kendim verince -26 dıyebılırım

Sen hiç dert etme ve kendine bebeğine odaklan.Bana da kilolu olduğumu soylemisti KV.Sonra zayıflamış 53 kg filan olmuştum.O zaman da çok zayifsin hasta olacaksın demeye başlamıştı.Yani zayif olsan da söylenecek laf var ,3/5 fazla kilon olsa da...sen mutlu musun?Bedenini seviyor musun? onu söyle bana

1.80 1.90 boyları yoksa o kilolarla onlar da zayıf sayılmıyor. sen neden kendilerini zayıf olarak sunmalarına izin veriyorsun ki?
Çok haklısın ama işte bir şey diyemiyorsun ne diyebilirim oturup dinlemekten başka ama çok inat ettim kızlar inşallah şimdi toptan bir çay kullanıyorum zaten emzirmeyi de bıraktım Onlara inat çok zayıflayacağım

Gerçekten helal olsun banada öyle deniliyordu yapamazsın olmaz site diyetisyenim kendim olmaya çalışıyorum çünkü şuan yurtdışındayım ve yurtdışında okullar türkiye’deki gibi diyetisyen bulamazsın bulursan bile çok pahalı o yüzden kendi kendimin diyetisyen olmam lazım Tok tutan çay aldım bakalım

Daha Bebek küçük verirsin de

70 kg plan Kv zayıf değil

Boylarınız kaç ki

Bir de 70 kg Kv zayıf ise sen de kilolusundur

Aceleye gerek yok hedefin Bebek yaşına geldiğinde doğum kilolarını bitirmek olsun emziriyorum diye hamur işi dayama

Bir de maddi durumu bilmiyoruz ki ülkemiz ekmekle besleniyor kilo da alıyor

Her an proteinle beslenecek durumunuz varsa kiloların hemencecik gider de o şu şartlarda çok mümkün değil

Kv ye de kilolarım ve bebeğimle mutluyum de ama gençsin kilonu sağlığın için ver

Tabii ki çok seviyorum ayıptır söylemesi ama benim gerçekten güzel bir vücudum var buçukta için bazı resmi Türkiye gidiyor göğsünü yaptırıyor götünü yaptırıyor benim bunlara hiç gerek yok benim tek zayıflama ihtiyacım var elbise felan giysem üzerime çok güzel oturuyor Boyum olduğu için Ve birazda kıskanıyorlar bu durumu gibime geliyor

Emzirmeyi neden bıraktın

Hem Bebek için sağlıklı hem kilo verdirir

Emzirmeyi neden bıraktın

Hem Bebek için sağlıklı hem kilo verdirir
Emzirmeyi bıraktım çünkü biberon alıştı çünki iki gıda veriyordum birayı erken geldiği için de hem anne sütü hem aptamil pre veriyordum ve bu biberonun akışını sevmeye başladı göğüslerimden o kadar çok akış gelmiyor hep ağlamaya başladı ben de bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…