Herkese merhaba benim bir derdim var bu olay dün gerçekleşti kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazmayı düşündüm dün bize kaynana geldi görümcem geldi görümcem şuan evli. Ve ben de yeni doğum yaptım. Bebeğim dört aylık ben hamileliğimde maalesef şaşıracaksınız 30 kg aldım dengesiz beslendim. Ve ne yazık ki bu kiloyu atması çok zor oluyor Allaha şükür 20 kilom gitti Doğumla birlikte felan geriye on kilom kaldı ideal kiloma 20 kilom kaldı ama her seferinde kaynanamla bir şey iyi bir yere gidersem şişmanlık konusu açılıyor dün de şişmanlık konus açıldı ve ben sevmiyorum ben bu kadına ısınmak istiyorum ama her ısınacağım zaman bir şeyler oluyor benim zayıflamam lazım bunlara inat zayıflamam lazım.Kızıyla kendisi zayıf kendisi 70 kg kızı 59 60 kg ama onlarda olmayan da ben de var benim yine vücut formum var. Her defasında şişmanlık konusu açıldığı zaman hep moralim bozuluyor ya da çocuğumu bir şey diyorlar sıkı giydire oldu yapma dikkat et bunu yapma
ben anneyim ya ben çocuğumu sizlerden daha fazla düşünüyorum Bu arada okuduğunuz için teşekkür ederim bana yardımcı olun lütfen derdime derman olun konuşalım