Kaynanam şişmansın diyor

70 kilo zayıf mı?
ne dedi tam olarak kv? konusu açıldı demişsiniz e konu açılınca herkesin bir fikri olur elbet.
yeni doğum yapmışsın zaten herhalde kilon olacak.
bende 25 kilo almıştım işin kötüsü boyum kısa top gibi dolanıyordum. hepsi gitti. sizde biraz dikkat edin kalmaz merak etmeyin.

Müdahale ettiğinde ya da bi laf söylediğinde sanki biri konuşmuyormuş gibi davranın hiç önemsemiyormuş gibi. Boş konuşuyormuş hissi uyandırın kendisinde .

Kilonuzla ilgili lafları da size kamçı olsun ,kendinizde zayıflamak istiyorsanız zamanla verirsiniz.

Bu kadar dert edecek birsey yok canınızı sıkmayın .Sağlığımız yerinde olsun hersey olur gider .

Aman her b.ku da onlar biliyo zaten.
Bende ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım.1 sene içinde hepsini vermiştim şimdi yine o kilodayım ama neyse konumuz bu değil.
Boşver takma kafana.
Keyfine bak iyi bişey olsa adı kaynana olmazdı

70 kilo zayif degil diyenler ;
Kilolu gorunmek rakamlara bagli degildir yalniz

Ayni boyda ayni kiloda iki kisiden biri zayif biri fazla kilolu gorunebilir
Bu tamamen kas yapiniza kilolun nerede toplandigina baglidir

Bende 32 kilo almıştım oğlumda nolmuş yani çocuk doğurmak kolaymı emziriyorsun üstelik.. şuan zayıflayamam emziriyorum deseydin.. ben oğlum 8 aylıkken diyetisyene gitmiştim tam 20 kilo vermiştim görenler şoka giriyordu.. sende yaparsın diyet kapak okur onlara..

Tatlım sana ne diyorlar ne şekilde diyorlar?Kilonu söyleyebilirler ne var ki belki söyleyince daha çok dikkat edersin diye düşünmüşlerdir.Ama kırıcı şekilde söylüyorlarsa bilemem.Bir de karışırlar kendi annen olsa bile karışır aman şunu yap bunu yap...sıkıntı yapma...ben arkadaşıma derdim kız bu üşüyor böyle diye...üşüsün üşüsün diyordu bir şey diyemiyor insan öyle diyince.sen de öyle yap

Ya sen ne bakıyorsun kaynana lafına. Canını sıkmaya yer mi arıyorsun? :) kaynanan selvi boylu mu da o kilo ile zayıfmış? Hiç de zayıf değil, seni buna inandırmış sadece.

Kilo alan bir yapım yoktur pek, hamileyken de dengeli beslendim. Şöyle diyeyim hatta reaktif hipoglisemi çıktı bende, diyetisyene yönlendirdiler, ben de üç günlük yemek listesi götürdüm diyetisyene. Kadının bana dediği “diyet yapmana gerek yok, yemen gereken her şeyi olması gerektiği kadar yiyorsun, yememen gereken şeyi de yemiyorsun.” Demek istediğim gayet olurunda besleniyordum. Ona rağmen 18 kilo aldım. Şaka gibiydi. :) Doğumda 10 kilosu gitti, kalan 8 kilo da yine dengeli beslendiğim ve abur cubur tarzı yemediğim için 8 ay civarında gitti.

Zaten kilolar öyle böyle gidecek, çok da kilon kalmamış. Mutlaka verirsin zamanla. Sen bebeğine ve sütüne odaklan lütfen. İstiyorsan sonra diyetisyen eşliğinde zayıflarsın zaten. Güle güle büyüt bebeğini bu arada. :)

Benim de görümcem sinir ediyor 3 ay oldu doğum yapalı her görüştüğümüz de aa daha zayıflayamadın mi ben hemen verdim vsvsvs konuşup duruyor kafamızı takarsak içinden çıkamayız canım

kv ile aynı boydayım 1.60 bana dedi ki sen hamile olunca toparlak bir şey olursun.Eşimle kardeşi baya uzun o yüzden laf vuruyo demek ki hamile olduğumda neler dicek

Bunu diyen de 70 kiloluk kaynana yani, şaka gibi
En azından sizin fazla kilolarıniz için sebebiniz var, daha 4 ay olmuş içinizden bebek cikarali. Madem o kadar kolay vermek o neden verememiş son bebeğini doğurduğu 20 yıldan beri?
Densiz kadin

70 kilo boya göre kas oranına göre değişir.Öyle sandığınız kadar kilolu olmayabilir kadın yani

Emzirirken nasıl diyet yaptın canım aynı benim kaynana bana neler dedi daha 40 mi çıkmadan eşime hanginizin göbeği daha çok diye soruyordu senin sırtından erlerin gözüküyor falan diyordu çok sinir oldum cidden 3 gündür bende diyete girdim ama sütüm azalacak diye korkuyorum

Bende 25 kilo almistim 1 send sonra eski kilonun altindaydim. Daha 4 aylikbismillah

Kayınvalideniz için değil ama kendinizi daha iyi hissetmek için kilo verebilirsiniz, zaten lohusasınız ,doğum kilolarını bir anda üzerinizden atmanızı kimse beklememeli sizden, ama bol bol yürüyüş yapın derim ben

ah şu kv ler sana neeeeeee dicen olmuyor

yaş 27 - 70 kiloyum o zamanlar
ilk nişanlandığım zaman kurban bayramında gelin görmeye gelecekler
nişan bohçası yapılıyor, kardeşleri falan da gelecek, herkese demiş ki geline kıyafet almayın
bizim gelin kilo verecek bol gelir olmaz ona, ne ara karar verilmiş haberim yok

aradan yıllar geçti doğum yaptım
yaş 32 kilo 92 şimdi de diyor yaa ben zayıf kız sevmem sen kilo verme böyle güzelsin

kafasına göre yaşıyor bende hee haklısın diyip geçiyorum :)

Evlendiğimde çok zayıftım kv dem kilo al diyip dururdu. Peşpeşe iki Doğum yaptım. İkinci çocuğum 50 günlük iken geldiler. Doğum kilom hemen gitmedi, Sen daha kilo veremezsin dedi. Eltim kilolu, kaynım eltime “yengem böyle olmuşsa sen nasıl olursun kim bilir 2. Çocuğu yapmayalım” demiş. Geçen aylarda kv demlere gittik. Daha kapıdan girer girmez çok kilo vermişsin daha verme diyor. Hepsi bi alem. Hiç kafanıza takıp sinir olmayın.

Taze annesin sen boşver bebeğini düşün sadece, kv kim yaranmış sen yaranacaksın ben 55 kiloydum 1,65 boyum var kv bana şişkosun demişti isteme gününde şimdi görsün bi de beni 75 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…