Kaynanam şişmansın diyor


Malesef toplumda hassas ve duyarli insanlari böyle gereksiz ezmek isterler hic anlamadim. daha zayif olsan inan onada takilirlar. hic takma kafana, sürekli elestirilmek agir gelir ama cok karsilik vermeden takmamaya Calis, su an bebegini düsün, ona odaklan pozitif enerjisini al, kendini asla eksik görme cünkü bebegin Allahin sana bir lutfu, emaneti. Güzel düsün, kötülüklere de kapilma, belli ki dürtmeye calisiyorlar ama kendi yolundan git. Ben yarim senelik evliyim ve ben de hassasim, kimseyi gereksiz ve üzecek sekilde elestirmemeye gayretliyim cünkü ben buyum ama bazen terslemek de icimden geliyor, bu sekil elestirilere cevap vermekte. ama bosverelim böyle seyleri. Bu arada cocukla ilgili o fikir vermeler sinir etsede galiba normal ve iyi niyetli, o konuda da aklina yatarsa verdikleri bi fikir uygula, yatmazsa sakayla birlikte falan yok böylesi yeterli falan de.
 
Hiç takılmayin bende 30 kilo almıştım yıllarca çok takıntı yaptım ama verdim şükür sizde verirsiniz şimdiki zamandan zevk alın ben sırf bu kafaya takmaları yüzünden alamadım
 
Kaynananı da ye gebertmek istiyorum bu kaynanaları yemin billah.
 
benimkinin anneside çok zayıf demiş benim biraz kilo almalı felan
 
sizde kocam beni boylede seviyor diyin bnde 30 kg verdim 5 aydir 10 kg yi veremedim stres yapmayin dengeli beslenin ve sekeri hayatinizdan cikarin
 
Alan memnun satan memnun kaynana ne.ay böyle insanlara gıcık oluyorum.kaldıki sen keyfinden almamısın bu kiloları üstelikte ugrasıyorsun kilo vermek için böyle insanlar destek degil köstek olur anca.
 
Son düzenleme:
70 kilo zayif degil diyenler ;
Kilolu gorunmek rakamlara bagli degildir yalniz

Ayni boyda ayni kiloda iki kisiden biri zayif biri fazla kilolu gorunebilir
Bu tamamen kas yapiniza kilolun nerede toplandigina baglidir
Bu doğru.

Bir de konu sahibesiciğim, ben konuda kayınvalidenin "sen şişmansın" dediğini göremiyorum? Siz mi kompleks yaptınız acaba, buluttan nem mi kapıyorsunuz?
 
Bos ver canim ya bende hamileliklerimde 25 kg aldim 1 yila verdim ustelim.doguma 74 gitmistim suan.54 kg yani gidrrrr uzulme
Spor ya diyet olmaz emziriyorsun
Birde zayif dedigin kaynansn bayagi yagli 70 nedir gorumde balik etli
 
Canım bence hiç kafana takma. Bende zayıfim diye herkes bana da laf söylüyor. Sen sağlığına bebeğine bak. Zayiflama demiyorum gerçekten istiyorsan spor yap fit sıkı kadin ol. Ama bunu başkaları için değil sadece kendin istiyorsun diye yap.
 
Ben olsam "kocam böyle seviyor :) o istiyorsa bu kiloda seve seve kalırım " derdim.. dumur olur kalirlar
 
Kız benim de doğum sonrası vermem gereken 20 kg kaldı veremiyorum senin gibi oldum ben de fazla aldım kiloları.Kaynananla görümceni de boş insanlar olarak gör.Onlarin yanında diyet yaptığını belli etmeden ver kiloları hasetlerinden çatlasinlar.Ayrica emziriyosan ayrı bir yeme hissi geliyor çünkü enerjin 2ye bölünüyor kimse de şişman demesin öyle bir durumda.Fiziki anlamda bunaltma egilimindelerse sen de onlarda bir kusuru yüzlerine soyle
 
Kaynana adriana lima o yüzden heralde.yoksa cindy mi.kaynanalikda değişik boyutta hamileyken zayif olan 90 60 90 gelin arzusu var.
 
Eğer gevşek bir kv varsa belli ki var

Suratini aşarsan hoşuna gider fakat eşim beni böyle de seviyor sevilmeyenler utansın de arkasından kahkaha at bu lafı düşünür o zaten baya bir süre sende o sırada rahat edersin
 
Suratını merak ettim kaynananın morarmıştır ohhhh
Bızım aıledekı tum gelınler kılolu. Yanı baya kılolular ama öyle dusunun . Benım dogum yaptıgım kılodan fazlalar. Tek cocuklu gelın benım. Sanırım bana gıcıklıgına hep oyle soyledı kayınvalıdem gor bak veremeyeceksın oho gorucem ben senı dıyerek benı kanırttı , ustune dogumdan sonra eltilerimden biri a cute benden daha irisin dedi ki ben zaten kılo konusunda hep cok takıntılı oldum . Tamam dedım gosterırım ben sıze.
Suanda 10 aylık oglum 8.5 yasında buyuk oglum. Abartmıyorum evet abla gıbı duruyorum . Buarada bırılerı yazmıs hırs en buyuk yardımcı kılo vermeye dıye katılıyorum. 1 dılım pasta yemedım daha ne dıyeyım
 
Amannn ne kafana takıyorsun arkadaşım benim kaynanam 130 kg. ben 65 kiloyum bana şişmansın diyor, ah bir de kendini görebilseydin anne ne iyi olurdu diyorum bende
 
Biz de kardeşimi uyarırdık arada. O da bize çok kızardı sinirlenir çatalı bıçağı atardı. Kötü Bi niyetimiz yoktu sonuçta anne ve ablaydık.
Kilolu değilim ama biraz fazlam var ve eşim bazen hafiften uyarır. Kızmak yerine hak veririm fazla değil ama yararsız şeyler yediğim için.
Kv niz kötü bir insan değilse, haklısın anne ben de vermek istiyorum deseniz dertleşseniz böyle içinize atıp sorun etmezsiniz.
 
Keşke emzirmeyi bırakmasaydınız. Bebeğiniz daha çok küçük, biberonun en büyük zararı meme reddine sebep olması. Emzirerek kilo verirsiniz. Ben 20 kilo aldım ilk 40 gün tüm kiloyu verdim, 5,5 aylık oğlum şimdi ve biraz daha zayıfladım. Emzirmesem zayıflamayabilirdim. Anne sütü az da olsa çok değerli. Keşke bırakmasaydınız ya üzüldüm.
 
Helal olsun takdir ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…