- 17 Ağustos 2011
- 25.693
- 163.644
- 798
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Benim bir ev arkadaşım vardı, 70'den daha kilolu. Ama erkekler peşinde koşardi,birini bırakmadan diğeriyle bir ilişkiye başlardı. Onu seven gerçekten kilosuyla, tontiş yüzüyle severdi.70 kilo boya göre kas oranına göre değişir.Öyle sandığınız kadar kilolu olmayabilir kadın yani
Benim bir ev arkadaşım vardı, 70'den daha kilolu. Ama erkekler peşinde koşardi,birini bırakmadan diğeriyle bir ilişkiye başlardı. Onu seven gerçekten kilosuyla, tontiş yüzüyle severdi.
Ben kimsenin kilosuna laf etmek istemem, herkes çeşit çeşittir. Ama hem kendi kilolu olup hem de karşısındaki yeni anneyi kilosuyla vuran kadına da 'sen önce aynaya bak' denilmeli bence.
Bıldıgın katı dıyet yaptım canım , once kendım dıyet yaptım ekmek yemedım cok cok az yedım ama cok yavas kılo verdım dıyetısyene gıttıgımde (84 ıle dogurdum ,74 kılo olarak dıyete basladım) 70 kıloydum ve ay sonuna kadar 10 kılo verdım.Emzirirken nasıl diyet yaptın canım aynı benim kaynana bana neler dedi daha 40 mi çıkmadan eşime hanginizin göbeği daha çok diye soruyordu senin sırtından erlerin gözüküyor falan diyordu çok sinir oldum cidden 3 gündür bende diyete girdim ama sütüm azalacak diye korkuyorum
Ya süper bende 82 kiloyum şuan boyum 172 65 kilo olmak istiyorum ben kepek yada çavdar ekmeği yiyorum ekmek yemeyince hemen geri acıkıyorum ya inşlah veririm diyetisyen farklı oluyor demek ki kendimizin yaptığı gibi olmuyorBıldıgın katı dıyet yaptım canım , once kendım dıyet yaptım ekmek yemedım cok cok az yedım ama cok yavas kılo verdım dıyetısyene gıttıgımde (84 ıle dogurdum ,74 kılo olarak dıyete basladım) 70 kıloydum ve ay sonuna kadar 10 kılo verdım.
Sutum hıc kesılmedı hıc tatlı bısıler yemedım bu surecte tatlı abur cubur ekmek hamur pılav makarna hıc bısey
Kendım yapınca cok yavas gıttım ıstıkrarı koruyamadım. Ben gunde yarım dılım cavdar yedım dıyet boyunca. kı ogunlerde cok azdı. 1.70 boyum 57-58 arasındayım suandaYa süper bende 82 kiloyum şuan boyum 172 65 kilo olmak istiyorum ben kepek yada çavdar ekmeği yiyorum ekmek yemeyince hemen geri acıkıyorum ya inşlah veririm diyetisyen farklı oluyor demek ki kendimizin yaptığı gibi olmuyor
Ya çok güzel vermişsiniz cidden bakalım dirayetli olursam inşlah bende veririm sadece sütüm azalırmı diye korkuyorum ama inşlah azalmazKendım yapınca cok yavas gıttım ıstıkrarı koruyamadım. Ben gunde yarım dılım cavdar yedım dıyet boyunca. kı ogunlerde cok azdı. 1.70 boyum 57-58 arasındayım suanda
Suratını merak ettim kaynananın morarmıştır ohhhhBenşm kayınvalıdemde benım kılo vermeyecegımı ıdda edıyordu. Ve bunu ıstıyordu. Ben durumdan rahatsız oldugum ıcın 40 gun spora ve dıyetısyene basladım 4 aylıkken butun kıloyu verdım. Uzerınde 2-3 kılo daha verdım ıstemsız olarak. Kayınvalıdem mutsuz ben gayet mutlu
Gayette verebılırsınız , benı o surecte sutun gıdecek dıye baya baskı altına almaya calıstı mesela ben sadece emzırdım ve hala emzırıyorum. Sutumde hıc kesılmedı dıyetısyen eslıgınde kılo verdıgım ıcın sorun olmadı . Sadece en ıstahlı oldugum ve tatlıya saldırmak ıstedıgım gunlerde ıstedıklerımı yıyemedım.
Doğumda 10 , sonra diyetisyenle 14 kılo verdım. 3 de kendim verince -26 dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?