Kaynanam şişmansın diyor

70 kilo boya göre kas oranına göre değişir.Öyle sandığınız kadar kilolu olmayabilir kadın yani
Benim bir ev arkadaşım vardı, 70'den daha kilolu. Ama erkekler peşinde koşardi,birini bırakmadan diğeriyle bir ilişkiye başlardı. Onu seven gerçekten kilosuyla, tontiş yüzüyle severdi.
Ben kimsenin kilosuna laf etmek istemem, herkes çeşit çeşittir. Ama hem kendi kilolu olup hem de karşısındaki yeni anneyi kilosuyla vuran kadına da 'sen önce aynaya bak' denilmeli bence.

Ben 48 kiloyum yani 70 kiloyu savunmak için yazmadım ama...dediğim gibi boy kemik oranı önemli.Konu sahibi zayıf olarak bahsetmiş kvden demek ki zayıf duruyor anlamında dedim.Yoksa kilo bazılarına yakışıyor evet

Bıldıgın katı dıyet yaptım canım , once kendım dıyet yaptım ekmek yemedım cok cok az yedım ama cok yavas kılo verdım dıyetısyene gıttıgımde (84 ıle dogurdum ,74 kılo olarak dıyete basladım) 70 kıloydum ve ay sonuna kadar 10 kılo verdım.
Sutum hıc kesılmedı hıc tatlı bısıler yemedım bu surecte tatlı abur cubur ekmek hamur pılav makarna hıc bısey

Ben 2. gebeligimde 33 kilo almıştım:) bir kişi de çıkıp şişko desin sıkıyorsa:) adama bakislarimla ateş ederim :))
Kime ne kilomdan boyumdan bilmem neyimden..yükünü onlar taşımıyor ya ?! Her biri bi sektirsin gitsin.

Laftan anlamıyorlarsa cevap verme .bu kadın bizi bi tarafına takmıyor der , susarlar

Ayyy hic takma bile canim benimkide bana yeni dogum yaptigimda takmisti kafayi. Kendisi 78 kilo ben 65 kiloydum bana arkadan cok genis görünüyorsun dedi. Tabi benimde hormonlardan dolayi sinir tavandi o aralar. Bir iki defa daha dedi bende en sonunda aynada kendine hic arkadan bakmıyorsun heralde sisman gormek istiyorsan arada bak dedim çıldırdı dahada acamadi agzini o konuda. Altta kalma altta kaldikca daha cok konusuyorlar sende onlari ayni yerden vur yada baska bir kusurlarindan vur canim.

Takmayin, fazla takarsaniz piskolojiniz bozulur. Benim kv bana neler neler diyordu)) He he deyin gecin ))

Oğlunun keyfi yerinde tasası sana mı düştü de töbe ya mesafe koyun böyle kvlere allaseniz

He sende cok cirkinsin deseydin...ben şişman sen çirkin hahahaha deseydin

Ben olsam evimde dikkat etsem hatta diyet yapsam bile kaynanayla aynı ortama gelince (yani o evime gelince veya ben ona gidince) elimde hep ekmek arasıyla dolaşırım. İnadına hep birşeyler yerim. Hatta yeme artık derse ayy sen böyle dedikçe daha da yiyesim geliyor derim çantamdan çubuk kraker çıkartır tırtıklarım ya da cips yerim hart hart sesi de rahatsız etsin diye. Ve yemek yerken hiç eğlenmediğim kadar eğlenmiş olurum. Moralimi de zerre bozmam.

Ya süper bende 82 kiloyum şuan boyum 172 65 kilo olmak istiyorum ben kepek yada çavdar ekmeği yiyorum ekmek yemeyince hemen geri acıkıyorum ya inşlah veririm diyetisyen farklı oluyor demek ki kendimizin yaptığı gibi olmuyor

Kendım yapınca cok yavas gıttım ıstıkrarı koruyamadım. Ben gunde yarım dılım cavdar yedım dıyet boyunca. kı ogunlerde cok azdı. 1.70 boyum 57-58 arasındayım suanda

Kim takar kaynanayı?
Herkes kendi eksiklerine baksın boşver benim kilomu derim. Bide onun lafiyla mı bu kararı alacağım çocuk emziriyorsun zaten gider o kilolar. Stres yapma kendine boşver ağzı olan konuşur.

Kendım yapınca cok yavas gıttım ıstıkrarı koruyamadım. Ben gunde yarım dılım cavdar yedım dıyet boyunca. kı ogunlerde cok azdı. 1.70 boyum 57-58 arasındayım suanda
Ya çok güzel vermişsiniz cidden bakalım dirayetli olursam inşlah bende veririm sadece sütüm azalırmı diye korkuyorum ama inşlah azalmaz

Canım ekmeği tatlıyı kes bol su iç ve bol hareket youtube da leslie videoları var aç onu evde her gün yap 45 dkklık olan bi videosu var müthiş düzenli yapınca harika kilo veriyorsun düzenli yap 6 ayda gider o kilolar

Suratını merak ettim kaynananın morarmıştır ohhhh

Diyetisyen adayiyim, hastalarimdan bilirim.
Inat en guzel azim yoludur.
O inadi tutun ve birakmayin, gununu gorsun o karilar.

Zayıf olunca da bu sefer kilo al derler,bunlar hiçbirseyden memnun olmazlar. Takma kafana. Sen kendini mutlu hissediyorsan sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…