- 19 Mayıs 2020
- 48.313
- 217.594
- 598
Başka zaman ben de bunları derdim ama konu sahibi 2 küçük çocuk ile o evde yaşıyor, insanın nasıl gözü dönmüş olabilir çoluk çocuk görmeyecek kadar? 2 taze çocuk var evde yav, insan bari onlara acırdi. İçim çekildi bu resmen canilik. Oğlundan kira almak istiyorsa kira sözleşmesi yapsaymış, her ay trink yatan bir tutar olur , herkes rahat olurdu. Ya gerçi bu kaynana ile üst üste oturana kadar git yedi kat ellere kiraci ol, hiç yoktan algın vergin belli olur. Bi taraf annemiz diye güvenmiş , bedava eve kanmış öbür taraf iki göz evi koklatıp koklatıp evlat soyma derdine düşmüş. Var bi tane başımızda, minnet eden yok ya ondan bu kadar tahribat veremiyor . Böyle anne ağır yük, ben konu sahibinin eşinin hayal kırıklığını iyi bilirim. Ailesini emanet ettiği yere bak , yazık gerçekten.Bir de insanoğluna yaranilmaz. Sekiz sene bir kuruş kira ödememisler, ama onca senenin sonunda 'yeter artık cikin' diyince onlardan kötüsü olmamış, büyük çocuk babaanneden nefret ediyormuş falan...
Aslında olması gereken kadın para para para diye başladığında eline gönlünü hoş edecek kadar para saymakti. Çünkü ısrarla cikmayinca kadın da aksiyon almak için kapattirmis elektirigi falan. İşler bu hale gelmeden keşke orta noktada bulusulsaydi.
Kadın resmen oğluna kaç sene ev hibe etmiş,şimdi de kötü olmuş. Zamanında yaptığı iyilikler,kira ödemeden geçen seneler göze görünmüyor bile