Kaynanam ve altınlarım

Hukuki yollarla hak aramanız mümkün değilse ne yapın ne edin o krediyi onlara çektirin.

Bir şekilde bunun yolunu bulun.

Yoksa elinize tek kuruş geçmeyecek, siz yıprandığınızla kalacaksınız.

Eşinizle de arayı yeni düzeltmişken bu sorun her gün gündeme gelecek.

ya eşimede söyledim vermezlerse dava açarım diye alırım altınlarımı dedim.bişi demedi tabii ama iş ciddye binse izin vermez.sonuçta altınlar değerli evet(hem maddi hem manevi) ama bide eşimden mi olayım elim kolum o kadar bağlandı ki kıpırdayamıyorum.eşim defterden silerse siler bu kim olursa olsun.ve ailesiyle bu duruma geldiyse son görev cenazeler,ne gider o kadar.başka işi olmaz onlarla.telefonunu karıştırdım,asla karıştırmam,hiç huyum değildir.o duşa girdiğinde baktım.erkek kardeşine mesaj atmış,o kızın (yani benim) hakkını kimseye yedirmicem,rezil ettiniz beni,düşürdüğünüz duruma bak,arabayı satsınlar parasını acil göndersinler bu konu kapanacak sanmasınlar,banada haber ver demiş.

canım ya
esınle de hassas bır donem gecırdınız bu olay sızı kenetledı sankı ama bılemedım kı esın de kendını paralıyor anladıgım kadarıyla yanı daha ne kadar ne yapabılırsın muhım olan esın hanı ondan olma huzurunuz kacmasın bır ortak yol belırleyın gerekırse mecburen huzurun ıcın vazgececeksın sanırım altınlardan:26:

valla canım duğunde takılan altınlar gelinindir rızası yoksa helal olmaz o altınlar kv ara konuş neden sana sormadan boyle bişey yapmışlar sessiz kalma bence

Yerden göğe haklısın sen, ama eşini fazla yıpratma bu konuda bir süre.
Belli ki oda hazmedemedi bu durumu ve işin peşini de bırakmamış
Biraz bekle bakalım ne gelişmeler olacak.
Eğer üstüne çok gidersen korkarım eşin sana patlayacak.

eşimle huzurum bozulmasın istyrm.ya gerçkten çok bunalıpta bana patlarsa.ama şunu biliyrm bu saaten sonra altınları verseler bile(ki vermezler) eşim için ailesi bitmiştr.en azından bundan sonraki hayatımda kv-görümce derdim olmıcak.yinede keşke alablsem.hakkımı aslaaaa helal etmyrmmm

ne insanlar var ya!! ben en çok kayın validenin sanki kendi altınlarıymış gibi "onlar istemedi ben alın dedim" demesine sinir oldum. bir yolunu bul al altınlarını. utanmazlar!!!

cecillia eşinle şu an aran nasıl canım?
görümce kv durumları dışında bi problem yoktur inşallah?

Haklısın hazmedilecek bir durum değil.
Ama eşin onlar benim ailem tabiiki ihtiyaç varsa kullanacaklar da diyebilirdi.
Bence eşin kolay kolay bu işin peşini bırakmaz.
Oldu ki çamura yattılar alamadınız geriye, bir daha asla ilişkiler eskisi gibi olmaz.
Pahalı bir tecrübe oldu sizin için ama huzurunuzu da sizden almalarına izin verme.
Helal etme tabi , hayrını da göreceklerini sanmıyorum ya neyse.

canım rızan olmazsa saten helal olmaz onlara zaman bırak eşinde senden yana o kurdukları iş yururmu zannediyosun allah var

aman zaten şimdiye kadar yaptığı hangi iş durmuşki.hepsini batırmış.bunu bile bile bnm bilezkleri yine iş aç diye vermişler ya zerre akıl yok o insanlarda.hem akıl hem allh korkusu yok

cecilia başta ben de tepki verdim. zaten tepki verilmeyecek gibi değil. ama senin eşinle durumun da yeni düzeldi. daha birkaç gün önceki stresini düşün.. o günlerde deseler sana elimde sihirli değnek var, 30bin lira ver, bu yaşadıklarını yaşamamış ol, verirdin o parayı :)

eşin zaten ailesinden uzaklaşmıştır artık. bunun etkisi epey sürer, o da sana yeter. altınlarından vazgeç demiyorum tabiki ama bırak eşin ilgilensin, sen eşinin üstüne gitme, baktın uzun süre boşladı bu işleri, ufak bir şekilde hatırlat.

sana da sorarsa sesin çıkmıyor vazmıgeçtin altınlardan diye. vazgeçmedim ama seni üzmek istemiyorum, onlar ailenin boynunun borcu, senin de benim aileme karşı mahçubiyet sebebin, sen alıp koysan yerine aynı şey değil, vermeleri lazım. ama bizi yıpratmasına da izin veremem bu konunun felan dersin.

Herşeyden geçtim de yahu yeni bir işyeri açıyorsun ama temelin bozuk. Daha başından kul hakkı yiyerek çalıp çırparak iş yapıyorsun. Daha o işten nasıl bir hayır beklerler aklım almıyor. Senin paranla çocuklarına yedirdikleri içirdikleri bile haram. Zaten zerre Allah korkusu olsa böyle yapmazlardı.

Bu işi soğutmalarına izin verme ama eşinin de fazla üstüne gitme. Haklıyken haksız duruma düşmemen lazım.

tatlım allahıma şükürler olsun çoook çook iyiyiz.bu olay dışında hiç bir problemimiz yok.

Allah bozmasin canim onemli olan da bu degil mi zaten. Kulce kulce altinlarin olmus esinle huzurun olmamis neye yarar. Hem esin ailesine cephe almis kv gorumce derdinde bitmis 1-0 galip girmissin dunya evine:)
Onlarinda yanina birakmaz ilahi adalet elbet bir gun bir yerden cikarir. Icin rahat olsun.

sen yeteri kadar kararlılığını eşine belli ettin zaten fazlası ters tepebilir...
biraz zamana ihtiyacın var, helal olmayan parayla kurulan işin yıkılması yakındır...
eşinle huzur ve mutluluğun daim olsun, bir evlilikte önemli olanda bu değil midir?

evet kızlar haklısınız huzurumdan vazgeçecek değilim.kimsenin huzurumu bozmasınada izin vermicem.eşim yeternce ilgileniyor zaten konuyla.telefon trafiği sürekli devam ediyor.ve hiç bir şekilde geri adım atıp yumuşamıyor eşim.onlar karımın hakkı diyor.umarım sonunda bişey çıkar.hatta annesi aradığında nasılsın falan dedi önce,eşimde hal hatırı bırakın şimdi dediğimi naptınız dedi.sonra büyük görümcem aradı annem çok üzüldü,tansiyonu çıktı niye öyle konuştun annemle diye,eşim kimseye yüz vermedi,beni ilgilendirmez,siz bizi düşündünüz mü ben sizi düşüncem dedi.içimin yağları eriyoooo oh iştee.birgün böyle bişeye sevineceğimi düşünmezdim ama işte böyle adiler insanı insanlığından çıkarıyolar

gerçekten sinir bozucu bi durum ben ne yapsam hırsımı alamazdım.hakkınızı arayın sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…