- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
15 dk dır teli meşgul eşimin ne konuşuyolarsa artık
ev bakıcaz deyince eşin hemen sölemişler nekadar akıllı geçiniyo bu millet yaaşu an hala konuşuyor,hangisiyle konuşuyor bilemiyorum,ya kv yada görümce müsveddesiyle.ama eşimin önceden haberi olduğunu sanmıyorum kesinlikle.ona haber verseler o o zamanda bana sormalarını söylerdi,sonuçta onlar bana ait.eşim o konuda hak yemez eminim.o zaten onlara bu sabah haber vermiş işim bitti burda istanbula gidiyom diye,onlarda önce buraya gel demişler.yok demiş o da 15 gün vaktim var ev bakıcaz işim çok demiş.sonra öğleden sonra arayıp sölemişler ona durumu
Ben olsam ayılır bayılırdım niye dersen eşin de su içmek istiyor gibi -ben sana alırım ne demekmiş annemin babamın taktığı niye havaya gidiyomuş?
Gerekirse siz karışmayın madem o aile böyle salça oldu size sen de git babana söyle direk baban arasın "evlatlarımızın hakkını geri verin ev ocak kuracak onlar biz taktık onları oğlumuzla kızımıza yardım olsun diye" desinler. En mantıklısı dava açarım kusura bakmayın ailem taktı onları 1 ay içinde istiyorum diye kesin konuş. Utanma da bilmiyo insanlar, insan bi'mahçup gözükmeye çalışır hiç olmazsa
e söyledim.daha doğrusu anneme söyledim ağladım ya,annemde sölemiş babama böle böle diye.babam aradı beni teselli etmeye çalıştı bırak dedi şu insanları muhattab bile olma başımın gözümün sadakası olsun de dedi.bide güzel küfür etti.bende dedim ne demek senin aldığın bileziği satmaya ne hakları var.canım babam hala diyo ben sana yine alırım diye.babamda eşim gibi iştee.benim ailem para yüzünden yüz göz olmaz işte onlarla.babam sen üzülme diyo bi taraftanda onlara saydı sövdü.
eşimin bana geri dönmesine fırsat vermeden kv aradı.saydıda saydı utanmadan.çocukları olacakmışta.o yüzden biz dedik bunlarla iş kurun diye bilmem ne.bende saydım tabii durmadım.o bilezikler seninmide sen diyosun alın bunlarla iş kurun diye ne hakkın var dedim.onun çocuğu olacaksa benimde çocuğum var.bizimde evimiz barkımız eşyamız yok dedim.arkadaşların çoğu biliyor zaten ben çocuğumla hala kendi bekar evimde oturuyorum.neymiş efendim.biraz daha sabredin orda oturun almayın eşya zamanı gelince biz sizede yardım ederiz dedi.bende dedimki senin yardım edecek gücün varsa kızına etseydin benim altınlarımı niye kullanıyosun.diyecek laf bulamadı tabii fena olmuş birden ateş basmış hanımefendiyi.bağırdı çağırdı daha çok yanarsın dedim bende o bilezikler gelecek dedim.eşimde arkadan sürekli arayıp duruyodu beni.dur şimdide ona dönücem bakalım daha neler olcak allahın gerizekalıları
eşimle konuştum,sakin ol verecekler bileziklerini dedi.eniştesiylede konuşmuş.görümcemin teklifi şuymuş.her ay bileziğin tekini verelim diyor.onada 5-6 ay sonra başlayacak.kabul etmedim tabii.derhal istiyorum dedim.git evlerini hipotek koydursunlar kredi çeksinler dedim.sende buraya gelmeden oraya git dedim bileziklerimi versinler al gel dedim.eşim çok üzülüyor yaaa.ama napıyım o üzülüyo diye üstüne gitmezsem diğerleri yayılcaklar bi güzel.5-6 sonra bi bilezik verirler.2.aya gelince sıkışığız derler.2-3 ay sonra bi tane daha verirler sonra işleri batar kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?