Kaynanam ve altınlarım

madem bileziklerin sana ait olduğunu biliyorlarsa harcamadan nasıl sana sormayı düşünmüyorlar

pesssss

ara telefonla anne bilezikleri ben size güvenip bıraktım
güvenmekte hata yapmısım demekki de kapat

aaaaaa işte bu
hem laf vur hem hakkını savun hem kötü gelin olma
tuttum ben bunu
güvenden gir olaya

şuan aynısını yasamıs gibi oldum okuyunca önce eşime patlar sonradaa görümceme gider kapısına dayanırdım kv gidip bağrp çğrrdm tabi nasıl izin verdin onlar bizim geleceğimizdi diye. vs vs

okudum okudum şiştim resmen ya
o nasıl bir enişteymiş öyle hiç utanmadan öyle bi bileziği kabuletmiş.
nasıl bi cesaret oğullarına bile sormadan bozdurular.
ilk okuduğumda Allah var eşinin günahını aldım kıza sormadan altınları vermiş diye o zman işin içinden çıkman daha zordu.
neyseki eşininde yeni haberi olmuş sana destek.
sakın ben alırım boşver altınları laflarına kanma resmen tuzak kurmuşlar Allah ıslahetsin onları ya .
yeminederim çok sinirlendim.

Okurken sinirden catladim resmen..

Canim Allah sana sabir versin, ben olsam ararim derim ki oncelikle siz kime sordunuzda gittiniz benim bileziklerimle is kuruyorsunuz?

ikincisi eger 1-2 haftaya bileziklerimi iade etmezseniz sizi mahkemeye vericem diyin resmen hirsizlik, en sonundada hepinizi Allaha havale ediyom hayrini gormeyin der kapardim..

Birazcik korkut bunlari ne bicim insanlar yaa

Bence bir avukata arattırın.(ya da avukat rolü yapabilen tok sesli bir arkadaşa) Desin ki tebliğ için aradım, yasal olarak 1 ay süreniz başladı bu süre içinde ödeme yapmazsanız dava açılacak. Biz resimlerden gramını sayısını vb. tespit ettik. İşte bu işin şu şu sayılı kanuna göre bu kadar cezası var. Hapis ya da para cezası.

Sende sonra teli aç davanızı açtım haberiniz olsun, bundan sonra derdinizi emniyete anlatırsınız de kapat. Eşin destek verirse haberi olsun. Olmazsa ödenene kadar anlatmazsın.

Kredi çektikleri gibi anında öderler.

Son düzenleme:
Bu işin sonunu çok merak ediyorum.

Oturduğum yerde dert sahibi oldum, öyle canım sıkıldı

Allah yardımcınız olsun.

Amanın korkulur senden

Buna nitelikli dolandırıcılık derler !!!!
İnanamıyorum okuduklarıma.
Kimlerin içine düştünüz siz.
Şimdi sağlam bir tavır koymazsanız, evliliğiniz boyunca bu şekilde sizi sömürürler.
Ne diyeceğimi bilemediğim nadir konulardan biri bu.

okuyunca bile sinir küpüne döndüm allah bilir sen ne durumdasın ama ben olsam hayatta kaynanama vermezdim ki gden altın geri gelmiyor genelde çok ayıp etmişler eşinde çok tepkisiz kalmış birde sen arayıp istersen kötü olursun... eşin arayıp istesin birazda sert konuşsun

Supersin arkadasım harika fikir vallaha ben olsam aynı bu dediğini yapardım insallah konu sahibide yapar cidden geceden beri icime dert oldu

Eğer tansiyon hastası olsaydım çoktan hastaneye kaldırılmıştım.Vallaha gerilmekten başıma ağrı girdi.Allah yardımcınız olsun

bence de kredi çeksinler bilezikleri alsınlar.
sonra da krediyi nasıl öderlerse öderler.
açmayacaksanız bile dava açmakla korkutun
böyle insanlardan her şey beklenir

korkutmazsanız üstüne yatarlar

Bu resmen hırsızlıkdır!
Ne çingene tipli insanlar var Yarabbim:)

Altınları unut, parayi unut

Hemen eline vermezlerse o Takıları, o kurdukları işi hemen senin adina yapsınlar!

Bu arada eşinde bu konuda daha önceden haberdar olabilir, zadece senin gözünde pis olmazsin diye, haberi yokmuş gibi davranmiş ola bilir..
Yoksa niye bana değilde, ona söyleyin desin?
Sinirlenen adam derhal takılarını getirin der!

Siz Takıları ya kendi ailenize yada, bir kasa kiralayip oraya burakacakdiniz

Millet resmen aç gözlü ve hirsizlaşmiş:95:

valla bu konu beni nasıl sinir etti anlatamam.ne olur sessiz kalma ya ara sizin taktıklarınız beni ilgilendirmiyor,benim 16 bileziğimi geri verin, istiyorum de.eşine de aynısını söyle şimdi sessiz kalırsan yıllarca içinden çıkmaz sonra söylemediğine çok pişman olursun.nasıl insanlarmış eşine de kızdım ama.güya seni haklı görüyor ama göz yumuyor ailesinin yaptığına.karısının hakını savunmalı hayrını görmezler inşallah

böyle soldan soldan geliyorlar bana şu an :)

bu insanların hiç mi Allah'tan korkuları yok ya? emanete hıyanet.. düğün fotoğrafların elinde değil mi canım? ben olsam dava açacağımı söylerdim ama eşinle aran bozulabilir. çok hassas bir durum Allah yardımcın olsun.

ay sinirlerim zıpladı yine...

dejavu gibi oldu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…