madem bileziklerin sana ait olduğunu biliyorlarsa harcamadan nasıl sana sormayı düşünmüyorlar
pesssss
ara telefonla anne bilezikleri ben size güvenip bıraktım
güvenmekte hata yapmısım demekki de kapat
kızlar benim önceki konumu zaten çoğunuz biliyorsunuz.neyse onu tam tatlıya bağladık bir sorunumuz yok derken bu kez de kayınvalidemle ilgili bir sorun çıktı.eşim bugün beni aradı ve bizimkilerden arayan oldumu diye sordu.yok dedim.neyse 1 saat sonra görümcem aradı.biz düğünü onların memleketinde yapmıştık.düğünden sonra balayına gidetrken kv m bilezklerini bırak kızım yola götürme güveniyosan tabi dedi.bende bıraktım.bide bildiğiniz gibi eşim yanımda olmayacaktı ya nolur nolmaz tek kalıyosun diye orda kalsın bilezkler istediler.neyse çoğunuzun bildiği gibi pazartesi eşim geliyo.yumurta kapı meselesi,meğerse benim altınlar gtmiş.görümcemler iş kurmuşlar bnm 20 bilezkle.eşime sölemişler bugün sabah eşimde beni arayıp bana söylemelerini,malum bilezkler ona ait demiş.ama anladğm kadaryla eşim bu işe çok bozulmuş.siz olsanız naparsınız şimdi,artık sabırlı davranamıcam,taş olsa çatlar
Bence bir avukata arattırın.(ya da avukat rolü yapabilen tok sesli bir arkadaşa) Desin ki tebliğ için aradım, yasal olarak 1 ay süreniz başladı bu süre içinde ödeme yapmazsanız dava açılacak. Biz resimlerden gramını sayısını vb. tespit ettik. İşte bu işin şu şu sayılı kanuna göre bu kadar cezası var. Hapis ya da para cezası.
Sende sonra teli aç davanızı açtım haberiniz olsun, bundan sonra derdinizi emniyete anlatırsınız de kapat. Eşin destek verirse haberi olsun. Olmazsa ödenene kadar anlatmazsın.
Kredi çektikleri gibi anında öderler.
Amanın korkulur senden
Bence bir avukata arattırın.(ya da avukat rolü yapabilen tok sesli bir arkadaşa) Desin ki tebliğ için aradım, yasal olarak 1 ay süreniz başladı bu süre içinde ödeme yapmazsanız dava açılacak. Biz resimlerden gramını sayısını vb. tespit ettik. İşte bu işin şu şu sayılı kanuna göre bu kadar cezası var. Hapis ya da para cezası.
Sende sonra teli aç davanızı açtım haberiniz olsun, bundan sonra derdinizi emniyete anlatırsınız de kapat. Eşin destek verirse haberi olsun. Olmazsa ödenene kadar anlatmazsın.
Kredi çektikleri gibi anında öderler.
böyle soldan soldan geliyorlar bana şu an :)
bu insanların hiç mi Allah'tan korkuları yok ya? emanete hıyanet.. düğün fotoğrafların elinde değil mi canım? ben olsam dava açacağımı söylerdim ama eşinle aran bozulabilir. çok hassas bir durum Allah yardımcın olsun.
ay sinirlerim zıpladı yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?