ayrıca 20 bileziğin 16 tanesini benim tarafım taktı.düşünün yanı ölürmüsün öldürürmüsün
eşi sesini çıkarsa anında geri gelir o altınlar ama eşinde iş yok
nasılda kandırmış ben sana alıcam dıye
kimin parasıyla alacak o altın alacak karı koca borç ödeyecek...
eşinde iş yok kusura bakma...
eşimin huyunu biliyorum,evet olayın üstüne gitmez ama bi dahada görüşmez ailesiyle.olan benim bileziklere olur
kız ne bilim ne işi açmışlar o sinirle onu bile sormadım ki,banane ya onun işinden,bize danışsalardı böyle bi durum var diye,o bilezikleri bozdurtmazdım eşime derdim ne kadar yardımcı olabilirsek olalım diye,fazla olamazdık gerçi çünkü bildiğin gibi bizde ev kurucaz yanii off çok sinirliyim
onun ağlamasına oğlu kanarsa kanar ben kanmam.benim evime bir daha giremez o hırsızlar.torununuda göremez.çok göresi varsa getircek 20 bileziğimi.hadi kendi taktığını alsın ne halt ederse etsin.ailemin taktığı o 16 bilezik gelecek bana
canım elini verirsen kolun gider eşin dese ki çocuğu baba evinden mi getirdin görecek annem, nolucak iş gene kötülüğe gidecek, ya da benim evim tabiki gelecekler dese?
bu iş şimdi çözüldü çözüldü sonraya kalırsa unutulur gider, gaz vermekte istemiyorum ama öyle
adam geliyo diye sevinemeden bilezik mevzusu çıktı,
vasfiye teyze gibi olucam ama sen de ne çektin be cecillia
ben çocuğumu sokaktan bulmadım ama gerizekalı ailende benim çocuğumun rızkına gözkoyup üstüne yattılar derim bende
ben çocuğumu sokaktan bulmadım ama gerizekalı ailende benim çocuğumun rızkına gözkoyup üstüne yattılar derim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?