Kaynanam ve altınlarım

ayrıca 20 bileziğin 16 tanesini benim tarafım taktı.düşünün yanı ölürmüsün öldürürmüsün

cecillia ben burda catlamıstım ki bunu okuyunca iyice sinir oldum

lütfen hakkını al senin ailenin parasıyla nasıl görümcen nasıl iş kurar
aynen söyle 16 bileziği annem teyzem halam dayım taktı onları sormadan ne hakla satarsınız de

eşimin huyunu biliyorum,evet olayın üstüne gitmez ama bi dahada görüşmez ailesiyle.olan benim bileziklere olur

eşimin huyunu biliyorum,evet olayın üstüne gitmez ama bi dahada görüşmez ailesiyle.olan benim bileziklere olur

1 sene 2 sene görüşmez sonra annesi bayramda arar bi ağlar,kocan uçağa atladığı gibi gider elini öper benım anamda hırsızdı demez.

bileziklerini alalımda iş açalım demeleri bile çirkince ki! bunlar habersiz kalkışmışlar bu işe
ne iişi açmış olurlarsa olsunlar bi hayır gelmeyeceği kesin

aaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kudurdum kudurdum resmen ya !!!!!!

sanki bana yapilmis gibi inan sistim suan patliycam. ne utanmaz yüzsüz haysiyetsiz insanlarmis bunlar.

arkadaslar cocu seyi yazmislar tekrar etmiycemde aklima bisey geldi. eger is inada binerse deki dava acarim dügün kasetlerinide mahkemeye sunarim o zaman sadece 20 bilezik degil takilan tüm altin para ne varsa hepsini alirim de. fazla yazamiycam canim kusura bakma sinirden kendi kendimi yemekle mesgulum ......

onun ağlamasına oğlu kanarsa kanar ben kanmam.benim evime bir daha giremez o hırsızlar.torununuda göremez.çok göresi varsa getircek 20 bileziğimi.hadi kendi taktığını alsın ne halt ederse etsin.ailemin taktığı o 16 bilezik gelecek bana

canım elini verirsen kolun gider eşin dese ki çocuğu baba evinden mi getirdin görecek annem, nolucak iş gene kötülüğe gidecek, ya da benim evim tabiki gelecekler dese?
bu iş şimdi çözüldü çözüldü sonraya kalırsa unutulur gider, gaz vermekte istemiyorum ama öyle

yok canım benim eşime söylüyorum zaten.sen bana bilezik alsan nolacak dedim.benden çocuğumdan kısıp alacan dedim.benim ailem senin enişten iş kursun diye takmadı o bilezikleri bana dedim,hakları yok bi kere bide üste çıkıyolar.ısrarla sölüyorum.görümcemin eşi zaten çalışmıyodu benim bilezikleremi güvenip çocuk yaptı diye.bide kendiliğinden değil yani 1 çocuğu büyütmeden bidaha aşılama yaptırıyo.düşüneymiş.kocamın işi yok bi işe girsin sonra yapayım çocuğu diye.ağzıma geleni sölüyom zaten.haklısın haklısın haklısın tamam sakin ol diyo şimdide ben konuşcam diyoo.o bilezikler gelene kadar kocamada rahat yok valla beni ilgilendirmez

adam geliyo diye sevinemeden bilezik mevzusu çıktı,
vasfiye teyze gibi olucam ama sen de ne çektin be cecillia

cok haklisin bencede öyle olur. bu isi biran önce cözmeye bak. cünkü milletin kaynanasi iftira atiyor hakaret ediyor siddet bile uyguluyor geline ama eninde sonunda ogulcuklari dayanamayip barisiyorlar!! benim evim annem tabi gelecek. cocugu sokaktanmi buldun vs. vs. .... anliycan tilki kürkcü dükkani meselesi! kaldiki sizinki tirnak icinde sadece maddi bir konu. anlatabiliyormuyum? evime gelemez torununu göremez diye icini sogutma diye söylüyorum evinede gelir torununuda görür ogulcuguda kul köle olur ona yine. olan sana olur arada. bu isi artik surat yaparakmi kavga dövüslemi nasil yaparsan yap ama ara uzamadan yap..

Allah sabır versin diyorum sana ağzım dilim tutuldu çünkü..
inşallah verirler geri, kesersin ilişkini de kafan rahat olur.. terbiyesizler..
Allahım iyi insanlarla karşılaştır

adam geliyo diye sevinemeden bilezik mevzusu çıktı,
vasfiye teyze gibi olucam ama sen de ne çektin be cecillia

valla ya.önce can sonra canan işte.eşimle sorunum kalmadı onu hallettim şimdi bileziklerimin derdine düştüm ama sonuna kadar haklıyım

ben çocuğumu sokaktan bulmadım ama gerizekalı ailende benim çocuğumun rızkına gözkoyup üstüne yattılar derim bende

valla cingar çıkartırdım kesinlikle çıkartırdım...ne demek yaa bana sormadan nasıl satabilirler altınlarımı...
ha olur ki veririm vermem o bana kalmış ama usuülen bi sorulur..çok ayıp...yerinde olsam en kısa zamanda ödeyin derdim...ve ödemedikleri sürece mesafemi koyar suratımı asardım...anlasınlar diye gerekirse görüşmeyi bile keserim...ne demek yaa arkadan iş çevirmek...birde lafa bak eğer güvenirsen bırak demiş...bi nevi güvenmezsen hani diye uyarmış...aslında güvenmekle hata etmişsin...

bileziklerin çoğu senin ailenin taktıkları
hal böyle olunca eşinde mahcup olmuş belli
arkadaşlarında dediği gibi eşin altınları verin istiyoruz derse
o zaman verirler gibime geliyor

ben çocuğumu sokaktan bulmadım ama gerizekalı ailende benim çocuğumun rızkına gözkoyup üstüne yattılar derim bende

Öyle dersin böyle dersinde benım anlamadığım neden eşin arayıp konuşmuyor ?

neyı bekliyor uyuyorlarsa uyansınlar bu ciddi bir mesele yani haklısın haklısın ben konuşcam

ne zaman?

evet söylüyorum zaten eşime,banane ya o işi kurdukları gibi bozsunlar evlerinimi satarlar naparlar gerisine karışmam getirsinler bileziklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…