Kaynanam ve altınlarım

Ya vallaha ben sanki kendime yapılmış gibi sınır oldum ama sende de suc var. Nolur yanlış anlama ama bastan biraz saf görünmüşsun ki sana bu kazığı atabilmisler. Niye veriyosun ki hediye gelen parayı altını ya ne münasebet ölsem 20 liramı bile ben istemiyosan alamazlar! Sanki sünnet düğününde takılmış altınlar ya onlar siz evlendiniz size bi faydası olsun diye takıldı keske bastan cadı olsaydın kotu olsaydın da bunları yapamasaydilar. Vallaha herkese hakettiği gibi demek ki onlar çingenelikten edepsizlikten anliyolar belli oldu cunku kendileri de öyleler.

Son düzenleme:

kadınlar evlenebilmek için resmen üstüne para veriyorlar bu durumda...

ve evet erkek ailelerinin geneli aç bence de bu kadar aç gözlülük tek tük rastladık kadının ailesinde...

giden gitti.fazlasını bile verseler bişey değişmez artık.allaha yakın bana uzak olsunlar.asla kararımdan vazgeçip onlara heba ettirmicem bileziklerimi.evlerinimi satarlar arsalarınımı satarlar naparşlarsa yapsınlar.o bilezikler gelene kadar hergün huzursuz edicem onları.1 gün rahat ettirmicem.verelimde kurtulalım diyene kadar vazgeçmicem elbette

Bunun adı resmen HIRSIZLIK!!! Nasıl kendilerine yakıştırmışlar yazıklar olsun hiç mi utanmaları yok dahası haram ile kurulan işten hayır mı gelir? Ay inanmıyorum vallahi sinir bastı beni de.... Birde bilezikleri gram olarak biliyor musunuz ödemeyi de eksik yaparlar emin olun nasıl olacak bu iş belli mi gramları?

Su bir derdim var bölümüne sanirim yilda bir ugruyorum ve sanirim bu burdaki bir konuya ilk cevap yazisim. cünkü altinlar konusunda benimde icim yanmis...

Sen kayinvalidenle konustunmu aradinmi ne dedin o sana ne dedi. bende yerinde olsam gercekten aynisini yapardim hergün huzursuz ederdim onlari.

hirsizlara bak ya!!!

değerinden düşük gramla geri de verebilirler dikkatli ol
annenle konuş o hatırlayabilir belki gramını

değerinden düşük gramla geri de verebilirler dikkatli ol
annenle konuş o hatırlayabilir belki gramını

evet canım annem bazılarını hatırlıyor.hepsini değil ama olsun napayım artık.hakkım geçersede helal değil zaten.du bakalım ne kadarını alabilicem zaten

evet canım annem bazılarını hatırlıyor.hepsini değil ama olsun napayım artık.hakkım geçersede helal değil zaten.du bakalım ne kadarını alabilicem zaten

annen baban daha yakın çevren mutlaka hatırlar
hepsini alana kadar uğraş
helal etmediğinide söylersin Allahtan korkuları olsa zaten bu haltıyemezlerdi...

eeeeeh böyle oluyor sekerim simdi o onun kizi ya

kizida kimbilir nekadar cadidir kizim üzülmesin gelinim üzülsün misali

kız yok bi de diyo ya zamanı gelince sizede biz yardım ederiz diye.sanki zamanı değilmiş gibi.ev kuracaz diyorum neyin zamanından bahsediyo anlamıyorumki,ama yok bileziklerimi alıcam ama selamı sabahıda kesicem.oh mis gibi bahane işte bana

eeeeeh böyle oluyor sekerim simdi o onun kizi ya

kizida kimbilir nekadar cadidir kizim üzülmesin gelinim üzülsün misali

öyle bir üzerim ki onları akılları şaşar.benim gibi insanı şu hale getirdiler ya pesssss.insanı insanlığından da çıkarır bunlar

Valla canım şuan ne yaparsan kar... Çünkü işin sıcaklığı geçince artık normalleşmeye başlıyor, ama fazla büyütmüyor musun oluyor.

canım birincisi eşinin yanında olması çok iyi bir şey bunun için adına sevindim.
ikincisi geri nasıl alacaklarmış, işleri ne zaman yoluna koyacaklar, ellerinde somut bir iş planı var mı? hangi vadede geri ödemeyi düşünüyorlar. faiz işletecekler mi? malum bu parayı bankadan alsalar faizle ödeyeceklerdi. şu anda senin rızkını yiyorlar

hırsızlık ve dolandırıcılık
çok sinirlendim

iş kurmuşlar ne işi kurdularsa artık.adım gibi eminim geri ödemeyi falanda düşünmüyolar.ama onlar benim ailemin taktığı bilezikler.asla bırakmıcam onlara.çirkeflikse ben onlardan daha çirkef olucam alıcam hepsini

Eşin olayı sineye çekmeni istiyor sakın yapma senin ailen yapsaydı eşin sineye çeker miydi o zaman kv ile kp annenlerin evini basardı emin ol sakın sineye çekme eşin sana alacak sıkıntısını gene sen çekeceksin. Bu arada annen elindengeldince öğrensin kim kaç gram takmış valla santim eksik olsa kabul etme arkadaşım resmen rızkınıZ yani....hırsızlar

yardım etmek derken.
onlar şu anda BORÇLULAR bu bir yardım değil mecbur ödemek zorunda. ayrıca işsiz güçsüzken aşılama yaptırıp başkasının altınına ihtiyaç duyan adam neyine güvenip yardım edecek onlar kendilerini bile kurtaramaz bu gidişle.
ne işi kurmuşlar çok merak ettim?

bence sen şey de. benim altınlarmla bu iş kuruldu o yüzden ben de bu işe ortağım de ve kar payından al.

ay yok ne ortak olacam ona.zaten yaptığı her işi batıran bi adam.3 gün sonra bunuda batıracak olan benim altınlara olacak.ayrıca aşılama olayına çok sinirlendimçdaha küçücük çocuğun var.eşinin işi gücü yokken yaptırmasaydın madem.işinizi düzeninizi kurunca yapsaydınız.banamı güvendiniz hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…