kızlar zaten benim memleketimde takılan altınlar kendi annemde kalmıştı.o düğünden sonra onları bana verdi,diğer düğünde sadece kolumda ailemin taktığı bilezikler vardı.orda üstüne 4 bilezik daha takıldı onların tarafından.e birsürü misafir geldi sonuçta bilezik takmayanlar altın ve para taktılar.onları zaten bize vermediler onların adeti öyleymiş.bilezikler gelininmiş ama takılan diğer takıları onların ailesi alırmış.ya sabır çektim.neyse dedim.onların olsun tanımıyom etmiyom zaten diğer takanları.ama benim tarafımdan gelen 16 bilezik ve kendi taktıkları 4 bileziğimi çaldılar işte şerefsizler.işleri yolunda gitmesin zerre hayrını görmesinler inşallah adi hırsızlar
Ya varya şu kadınlar kulübünde bi'kere bile bi'kadının "ühühüh babamlar altınlarımı aldı" diye bi'konu açtığını okumadım maşallah erkek tarafı hep aç sanırım, hep ihtiyaçları var, hep onlar zamanında millete takmışta bunlar geri takılan altınlarmış
Genelde zaten erkekler hep aman tadımız kaçmasın boşver muhabbeti yaparlar. Bence geriye tek seçenek "altınlarımı ben size güvenip verdim kusura bakmayın ben oğlunuzla evlendim kızınıza iş kurmak zorunda değilim gerekirse dava açıcam" der kapardım telefonu altınlar gelene kadar da hatırlatma baabında arardım. Onlar hırsızlık yaparken utanmıyo da ben malımın peşine düşünce mi terbiyesiz olucam
Su bir derdim var bölümüne sanirim yilda bir ugruyorum ve sanirim bu burdaki bir konuya ilk cevap yazisim. cünkü altinlar konusunda benimde icim yanmis...
Sen kayinvalidenle konustunmu aradinmi ne dedin o sana ne dedi. bende yerinde olsam gercekten aynisini yapardim hergün huzursuz ederdim onlari.
evet cnm konuştum az önce yazmıştım zaten dur copy paste yapayım.
eşimin bana geri dönmesine fırsat vermeden kv aradı.saydıda saydı utanmadan.çocukları olacakmışta.o yüzden biz dedik bunlarla iş kurun diye bilmem ne.bende saydım tabii durmadım.o bilezikler seninmide sen diyosun alın bunlarla iş kurun diye ne hakkın var dedim.onun çocuğu olacaksa benimde çocuğum var.bizimde evimiz barkımız eşyamız yok dedim.arkadaşların çoğu biliyor zaten ben çocuğumla hala kendi bekar evimde oturuyorum.neymiş efendim.biraz daha sabredin orda oturun almayın eşya zamanı gelince biz sizede yardım ederiz dedi.bende dedimki senin yardım edecek gücün varsa kızına etseydin benim altınlarımı niye kullanıyosun.diyecek laf bulamadı tabii fena olmuş birden ateş basmış hanımefendiyi.bağırdı çağırdı daha çok yanarsın dedim bende o bilezikler gelecek dedim.eşimde arkadan sürekli arayıp duruyodu beni.dur şimdide ona dönücem bakalım daha neler olcak allahın gerizekalıları
hirsizlara bak ya!!!
değerinden düşük gramla geri de verebilirler dikkatli ol
annenle konuş o hatırlayabilir belki gramını
çoğunun gramını bilmiyorum canım
evet canım annem bazılarını hatırlıyor.hepsini değil ama olsun napayım artık.hakkım geçersede helal değil zaten.du bakalım ne kadarını alabilicem zaten
eeeeeh böyle oluyor sekerim simdi o onun kizi ya
kizida kimbilir nekadar cadidirkizim üzülmesin gelinim üzülsün misali
giden gitti.fazlasını bile verseler bişey değişmez artık.allaha yakın bana uzak olsunlar.asla kararımdan vazgeçip onlara heba ettirmicem bileziklerimi.evlerinimi satarlar arsalarınımı satarlar naparşlarsa yapsınlar.o bilezikler gelene kadar hergün huzursuz edicem onları.1 gün rahat ettirmicem.verelimde kurtulalım diyene kadar vazgeçmicem elbette
yok yavrum be onların sorumunzdan haberi yoktu zaten.eşime söylendim şimdi.bizi enayi yerine koydular senide benide dedim.güveniyosan diye bırak dediler güvenmekte hata yapmışım demekki dedim.açma telefonlarına falan çıkma dedi.banada işleri yola koyunca geri alcaz bilezikleri dediler dedi.lanet olsun konuşma hiçbiriyle dedi.ben gelince sana alcam bilezik söz diyo.o da mahçup işte.banane ya hem eşim bana bilezik alacam dediyse alır,ama onun sıkıntısını yine ben çekerim.
kız yok bi de diyo ya zamanı gelince sizede biz yardım ederiz diye.sanki zamanı değilmiş gibi.ev kuracaz diyorum neyin zamanından bahsediyo anlamıyorumki,ama yok bileziklerimi alıcam ama selamı sabahıda kesicem.oh mis gibi bahane işte bana
yardım etmek derken.
onlar şu anda BORÇLULAR bu bir yardım değil mecbur ödemek zorunda. ayrıca işsiz güçsüzken aşılama yaptırıp başkasının altınına ihtiyaç duyan adam neyine güvenip yardım edecek onlar kendilerini bile kurtaramaz bu gidişle.
ne işi kurmuşlar çok merak ettim?
bence sen şey de. benim altınlarmla bu iş kuruldu o yüzden ben de bu işe ortağım de ve kar payından al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?