Kaynanam ve bayram temizliği

Doğru söylüyorsun bundan öncede sorun oldu istemeyerek kabul ettim sevdiğim için ama sürekli yeni bişeyler çıkıyor. Önceki sorunda yeni evlenince el öpmeye gidiliyor ya ondan sonra ben yemek vercekmişim evimde akrabalarını çağırçakmışım bizde böyle bi gelenek yok
yahu seni denemeye çalışıyor.
seni salak gibi duruma düşürmeye çalışıyor;
yada ana sözü dinleyip uygulamaya geçiyor.
kusura bakmayin sen hiç birini yapma. bu adamin seni sevdiğine emin misin?
ben sevgi görmedim her işi sana yaptıracakmiş pehh..

Senin kaynanaya ihtiyacın yok. Nişanlın on kaynanaya bedel maşallah. Annesi mi dolduruyor acaba?
bak ben onu düşündüm annesinin doldururşa geliyor nişandan önce hiç öle degilmiş konu sahibi kendisi dedi nişaninca degişmiş.

Benim evlenince işten çıkmamı istiyor çalışmamı istemiyor böyle temizlik annesine akrabasına hizmet ediyim diyemi acaba çalıymamı istemiyor artık aklıma herşey geliyor. Hayal kırıklığına uğruyorum her seferinde
Sizi her bakımdan kendisine muhtaç hale getirmeye çalışıyor.

Ben şokkk 😨
Görevin ne demek karın tokluğuna hizmetçi mi alıyorlar hayırdır? Kendini tatmin eden anasına hizmet eden köle arıyor herhalde. Böyle zihniyet kaldı mı diyicem ama al benim eşimde sen bu evin kızısın iş eline yapışmaz diyo. Burada önemli olan eşim iki yüzlülük yaptı sonradan maskesi düştü ama seninki nişanlıyken söylediğine göre geç kalmış sayılmazsın hemen at o yüzüğü
Benim eşim de öyle bi gaflette bulundu, benim adıma annene söz verme dedim daha yanlarındayken. Eve gidince de burnundan getirdim. Sonra mı? Sonrası annesi temizlik deyince tut bi kadın der oldu :D

Ama ben epey yardımcı olmuştum, her işine koşardım, ne zaman ki eşimi fitlediğini bizi ayırmak istediğini öğrendim çektim elimi ayağımı. Kızı var o temizlesin bana ne.

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:
okuzluk seri uretime girmis bugunler ana okuzlugu moda

Boyle seyleri okuyunca şok oluyorum. Zorunluluk nerden geliyormus? Hangi kitapta yaziyormus bu zorunluluk? Allaha sukur 1 kere bile kimse bole biseyi teklif dahi edemedi bana. Teklif etse bnden once esim hizmetci tutun kendinize der. Kendinizi ezdirmeyin lutfen. Su dunyaya 1 kere geliyoruz kimseye hizmetci olmak icin gelmiyoruz

Bir konuya yazmadan önce son mesajları okusak hanımlar? Bakın kızkardeşimiz atmış nişanı zaten.
Konu sahibi seni tebrik ediyorum, Allah önüne hep iyi insanlar çıkarsın

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:
Seni kendine eş olarak değil, annesine hizmetçi olarak alıyor, iş yapmazsan asla huzurun olmayacak..

Ben olsam bu evliliğe adım atmazdım

6 yıllık evliyim, nişan dahil 7 yıldan fazla olmuştur bir defa bile kv evi temizlemedim. Eşim bir defa bile bunu söyleyemez bana..

Temizlik kadının görevi falan değildir. Ortak yaşam alanı herkesin sorumluluğundadır. Yeri gelir kendi evini bile temizlemek istemez insan üşenir. O zaman da demek ki bik bik ötecek başınızda.

Bu barzoyla çok işiniz var sizin. Zira şimdiden algı operasyonu başlamış. Çekecek çileniz var.

Ee bu konu yüzüne temizlik bezine sardığım yüzüğü fırlattım diye bitmemiş 🤦🏻‍♀️ bu zihniyette biriyle evleneceksiniz yani 🙄🙄

Nıye görevınmıs maaslı trmızlıkcımı tutuyormus senı o srnın gorevın dıyen adamı ıkı sanıye daha nısanlım yapmazdım

Balik bastan kokar.
Aslında imza atilmadan once bir cok sinyal aliniyor olumsuz yönde ama yine de insanlar seviyorum vs diyerek evleniyorlar.
Düşünce yapisindan dolayi,ilerde cok sorun yaşayacaksınız gibi geliyor.
Umarim mutlu olursunuz
(Lutfen evlilige kalp+mantik süzgecinden gecirdikten sonra karar verin.

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :(

Arkana bile bakma, sen eşi olacaksın hizmetçisi değil ben kendi evimi zor temizliyorum kayınvalidemin evini Allah korusun hastalık falan olmadıkça hayatta elimi sürmem

Back
X