Bezli de alıyorlar. Benimki de konuşmuyor ama çocuklar kendisine nasıl davranıldığını bilir. Allah korusun olumsuz bir şey olursa belirtir anlarsınız. Ayrıca yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlayın sabah altı kuru uyaniyorsa.bez kullanıyoruz hala çok hasta olur diye korkuyorum konuşmuyoda hala birisi bişey yapsa söyleyemez diye endişelerim var .. kesinlikle eltimle kendimi kıyaslamıyorum ben bunların yaptığı ayırıma çok kızıyorum ona 3 tane takıyoda bnm çocuğma niye 1 tane takıyor biz başka bişey mi doğurduk buna bnm öfkem yoksa ne yaparsa yapsınlar umrumda değil
2.5 yaş kreş için küçük değil 36 aylıkta devlet anaokuluna aliyomerhaba kızlar .. 2,5 yaşında oğlum var kaynanamla aynı binada oturuyoruz çocuğuma o bakıyor işleri olduğu zamanda elinden geldiğince annemde bakıyor destek oluyor .. bu ay eltim doğum yaptı kaynanam 15 gün orda kalıcm dedi bakamam çocuğa dedi bende çocuğu köyde bırakmak zorunda kaldım ve ilk kez ayrıldım istanbula döndük eltim doğum yaptı ve 1 gün orda kalmadı hep hastayım diye çamura yattı şimdi aramız çok iyi değil oğlum ay sonu gelicek ve bakmak istemediğini söyleyecek sanırım şuan küçük olduğu için kreşe vermek istemiyorum bakıcıyada güvenemiyorum .. buarada ben doğum yapınca 1 çeyrek taktı eltime 3 çeyrek takmış düğündede ayırım yaptılar ben hiçbişey görmedim ona koşa koşa herşeyini yaptılar bende şimdi çocuğuma bakmak istemezse ona ağız eğmek istemiyorum zaten bana bütün havası çocuğa baktığı için.. eltim ağzına gelir söyler iş güç yapmaz kaç kez kavga ettiler gene onu yere göğe koymuyor ben bunların hiçbirini yapmadığım halde ufacık bişeyde küser bütün nazı niyazi ayrımı bana bıktım artık bu kadından 2 yıl çocuğa baktı ağzımdan burnumdan geldi çocuğa bakmak istemezse nasıl bir tavır takınmalıyım ona muhtaç olduğumu hissetmesini hazmedemiyorum ve sırf bu yüzdende çocuğa baksın diye eskisi gibi olmak istemiyorum zaten yazın şehir değiştircez sırf bu kadın yüzünden sadece 7-8 ayım kaldı ve bu süreyide onla mesafeli geçirmek istiyorum
Bezli de alıyorlar. Benimki de konuşmuyor ama çocuklar kendisine nasıl davranıldığını bilir. Allah korusun olumsuz bir şey olursa belirtir anlarsınız. Ayrıca yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlayın sabah altı kuru uyaniyorsa.
Yoo neden olsun. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kahvaltısını öğle yemeğini ikindi yemeğini veriyorlar oyun oynuyor öğle uykusuna yatıyor. Sizi özler ama alışır. Babası kaçta çıkıyor isten.?peki ben sabah 7,30 evden çıkışım akşam istanbul trafiğine bağlı olarak 7-7,30 da evde oluyorum bu kadar saat kreşte kalırsa çocuk ziyan olur muişten çıkmak son çarem ama kredi borcumuz var ve 13 yıllık işyerim nasıl olur bilmiyorum :/
Yoo neden olsun. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kahvaltısını öğle yemeğini ikindi yemeğini veriyorlar oyun oynuyor öğle uykusuna yatıyor. Sizi özler ama alışır. Babası kaçta çıkıyor isten.?
Ben daha erken alıyorum öğretmenim. Ama 10 aylık bebeğini de krese vermek zorunda kalan var. Hayat şartları çok zor. Deneyin arkadaşlarıyla beraber olmak ona da iyi gelecektir. Babası erken çıkarsa o alır duruma göre plan cizersiniz.içimi rahatlattınız bu konularda tecrübesi olan kimse yok etrafımda kafamda bunları düşünüyodum .. babasıyla aynı saatte geliyoruz genelde ama o belki şartlar değişince biraz daha erken gelebilir
kişi ne yaparsa kendine yapıyor konu sahibibez kullanıyoruz hala çok hasta olur diye korkuyorum konuşmuyoda hala birisi bişey yapsa söyleyemez diye endişelerim var .. kesinlikle eltimle kendimi kıyaslamıyorum ben bunların yaptığı ayırıma çok kızıyorum ona 3 tane takıyoda bnm çocuğma niye 1 tane takıyor biz başka bişey mi doğurduk buna bnm öfkem yoksa ne yaparsa yapsınlar umrumda değil
Maddi olarak yardımınız dokundu diye kayınvalidenizi bakıcı bellemişsiniz siz. Kusura bakmayın ama haklı da olsanız bu üslup sizi kesinlikle haksız yapıyor. Insanlar onlara yardımcı oldunuz diye çocuğunuza bakmak zorunda değil. Rahatsız oluyorsanız harcadığınızı kendilerinden aynı şekilde tazmin edebilirsiniz. Ben insanlardaki bu torunu değil mi bakacak tabi zihniyetini anlamıyorum. Bence acilen bu düşünce yapınızı değiştirin ve çocuğunuza bir bakıcı ya da kreş bulun. Her iki taraf için de en doğrusu bu olur. Ve bence kayınvalidenizin sözüne güvenerek çocuk yapmamalısınız.bunlar iflas ettiğinde eşim varını yoğunu bunlara verip borçlarını ödemiş bunu kendileride söylüyor ve bize hiçbir katkısı olmadı sadece baktığı 2 sene ondada birsürü kaytarma işi çıkardı kışın 1 hafta o bakıyo bi hafta annem bakyıo yazın annem köyde olduğu için kayınvaldemde daha çok kalıyo çocuk yok belim ağrıyo varislerimi aldırcm fizik tedavisi görcem tatil yapar 1 ay kalır kendisi evlendiğimden beri doğur ben bakıcm dedi genç kadın bari bu kadar desteğiniz olsun çevremde görüyorum millet torununada bakıyo neler nelerde yapıyo biz naptık ki buna sgk sını ödüyoruz eşim altın alıyo bnm annemde o kadar baktı daha eşim bir çorap almadı anneme... tabiki bakıcklar torunları bakmıyorum deseydi başından beri bende ona göre yoluma bakardım ben o bakıck die evimi taşıdım alt katına geldim yol sorunu olmasın die eve tadilat yaptım dalga mı geçiyolar şimdi benle 2 yıl ya sanki 10 yıl baktı .. eltime hakkı geçmediği için değil onlardan çekindiği için yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?