Kaynanam ve bebeğim

Haftaya sıra ona gelecek ilk işim misafir toplama demek olucak ama dinliceni sanmıyorum umursamaz davranıyor.Seni trışlamıyor anlıcan

aynı dert bendede var ikizlerimle basbasayım annem yurt dısında kaynanam ayrı sehirde cok zor

Bebeğim zaten benim evimde bakılıyor.Hafta içi çalışıyorum.C.tesi Pazar evdeyim.Onlara bırakıp gitmek zorundayım.Ha bu arada kaynanam kendi evinde bakmak istiyor ama onun geleni gideni hiç bitmiyor ve bebeğim onda kucaktan kucağa gezer.Abartmıyorum ama çok seviyor gezmeyi,insan ağırlamayı.Evi hep misafir dolu komşuları hep onda herkez onu kullanıyo o da beni seviyolar ki geliyolar havasında. Bebeğimi o kalabalığa bırakmak istemiyorum.Herkezin elinde kukla mı olsun.Aama annemin evi bahçeli o istiyor diyo bana ver bende evde işimi yapayım hem bahçede gezinsin güneş alsın beşik kurayım ama diyorum sana verirsem kaynanam da dicek bana ver annene veriyon ya diye. sırf o yüzden annemin bahçeli evini bile kullanamıyom.Annemde kurunun yanında yaş ta yanıyo ama diyo ve kızıyo.Haklı ama kaynanam da isticek sonra kendi evinde bakmayı halbuki kaynanamın apartman ortamı annemle bir değil.

Tabii ki zorunda değilsin, mesela benim arkadaşımın bebeğine annesi kendi evinde bakıyor ve sürekli misafirleri gelir yapacak birşey yok, bebek var diye insanlara gelmeyin denmez. Direk söyleyemiyorsan dolaylı olarak anlatabilirsin, mesela kalabalık ortamdan bebek etkileniyor o yüzden haftasonu arkadaşlarımı çağırmaktan vazgeçtim gibi.

evet zor bir durum biliyorum ama hiç tanımadığı bir bakıcıya emanet etmekdense kaynanana emanet etmen daha iyi ama annende bakmalı oda ayrı bir durum ne yazıkki annemde kayın validemde başka ildeler bende 6 ay anca izin aldım dogumdan sonra bizde şimdiden bakıcı derdine düşdük ah ah ne olcak bu bayanların dertleri

Konu sahibi arkadaşım, ilk mesajınızı o kadar çok değiştirmişsiniz ki ilk mesaja dayanılarak yazılan pek çok şey havada kalmış. Bence orjinal mesajda bahsettiğiniz şeyleri tamamen yok etmeseydiniz daha iyi olurdu. Konuyu ilk defa okuyacak kişilerin zorlanabileceğini düşünüyorum.

Yorum yazan arkadaşım iyi diyosun da dile kolay 8 ay geçti bu zamana gelene kadar ve kendiliksiz bir insan olan kaynanamla yaşamadığım saçmalık kalmadı.İçim o kadar dolu ki hangisini yazayım şaşırdım biraz dağınık anlamlı olmuş olabilir ifadelerim ama anlamanı dilerim.

sena ya katılmadan edemeyeceğim?

Kendiliksiz ne demek?

Bende konuyu okudum, arkadaşların verdiği cevaplara baktım, bunlar neden bahsediyor, acaba başka bir konu daha varda ikisine bir arada mı cevap veriyorlar diye düşündüm. Cevaplarda askıda kalmış bayağı.

konunuzu neden değiştirdiniz:26:

k.v.ni kendinden nefret ettir. surat as, hiç oralı olma, kendini senin evinde rahat hissetmesin bakalım gelmek isteyecek mi :)) ayt sinir oluyorum k.w.delere kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :))) şaka ya baksın ne olacak ki eşinle aranda sorun olmasın bence

benimde bir kızım var 10 ayını doldurdu 2 aydır çalışlıyorum ve kızıma annemin bakmasını istiyorum çünkü günlük verilmesi gerekn devam sütünü vermiyo gerek yokmuş damlaları unutuyo ve kızımın uyku ve davranışları düzeni tamamen değişiyo

vallaha bende 5 ay once doğum yaptım kayınvalidem kaldı yanımda 24 gün burnumdan getirdi kızımın süt annesi gibiydim emdiriyordum kucağımdan alıyordu hiç çocuğumu sevemedim o gidene kadar kıskanç kadıbn kendinin kızı yok çatladı hasidinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…