- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek
Gündüzleri oraya geceleri bize gelecekmiş yine eğer çocuğu da gündüz alıp getirirse sürekli o zaman cingar çıkar zatenYukarıda kızının yanında kalacak demiştin. Hem sende kalmaya devam edecek oh ne ala, kabul etme bence. Kızının yanında kalsın çocuğuna bakacaksa...
Evet bence de haksizlik.ama ogluna haksizlik ediyor.onun yerinde olsam uzulurdum.kizinin cocugu olunca onemli ama oglunun cocugunu benimsemiyor demekki.Meraba arkadaşlar kaynanam yazın memleketinde kışın da bizimle kalıyor zamanında oğluma bakarsa en azından kislarida olsa çalışacağımı soyledigimde herkes kendi çocuğuna baksın bakamam demişti bizde saygı duyduk ustelemedik şimdi çok şükür oglum okula başlayacak kızımda 1.5 yaşında gel gelelim kaynanam gorumcemin kızına bakacakmis bi yandan ne hali varsa görsünler diyorum bi yandanda bilmiyorum işte haksızlık gibi geliyor siz olsanız ne düşünürsünüz
Gündüzleri oraya geceleri bize gelecekmiş yine eğer çocuğu da gündüz alıp getirirse sürekli o zaman cingar çıkar zaten
Onların paraya ihtiyacı varmış sanki bizim yoktu aynı evdeyken bin bir bahaneyle bakmadı oğluma yok hastayım yaşlıyım diye şimdi birden genclesti hastalığı felan hiçbirşeyi kalmadı eşimde aslında tepki vermek istiyor ama anne işte diyoAynı evdeki torununa niye bakmamış da şimdi kızının çocuğuna bakıyor. Bence konuş hiç adil değil yaptığı.
Ne kadar saf bir kadınsınız siz?Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek
Sana çok komik gelmiş belliki ama ben tamda böyle bir durumun içindeyim birde ne olursa olsun senin ister inan ister inanma böyle dalga konusu yapmaya hakkın yok yorum yazmayı ver yeterNe kadar saf bir kadınsınız siz?
Kv görümcemin kızına bakacak ama bende kalacak üstüne birde kızı bana getirecekAy çok alemsiniz.....
Şaka gibi vallahi. Bir an için yazdıklarınızı gerçek sandım.Kv görümcenin kızına bakıp sizde kalmaya devam edecek kısmı komesi filmi gibi geldi bana haa gerçekse ben korku filmine döndürürdüm bu olayı.
ayrıca sensin o safNe kadar saf bir kadınsınız siz?
Kv görümcemin kızına bakacak ama bende kalacak üstüne birde kızı bana getirecekAy çok alemsiniz.....
Şaka gibi vallahi. Bir an için yazdıklarınızı gerçek sandım.Kv görümcenin kızına bakıp sizde kalmaya devam edecek kısmı komesi filmi gibi geldi bana haa gerçekse ben korku filmine döndürürdüm bu olayı.
Arkadaş dalga geçmiyor sizinle inanılır gibi değil anlamında yazmış, alınmayın boşuna.ayrıca sensin o saf
Eksiksiz böyle canım gorumcemle evlerimiz aynı mahallede kızı çok yaramaz oyalamak için getirebilir diye düşünüyorum annesi gelince çocuğun benim eve gelecek plan ları bu ama ben tepkimi koyarım böyle olursa eşimle huzurumuz bozulmaz inşallahCıngar çıkarırdım gibime geliyor eğer anlattığın gibiyse eksiksiz, suratına dahi bakmazdım.
Sakın kavga etme eşinle, üzüntünü belli et sadece gücüme gidiyor de laf sokma.Eksiksiz böyle canım gorumcemle evlerimiz aynı mahallede kızı çok yaramaz oyalamak için getirebilir diye düşünüyorum annesi gelince çocuğun benim eve gelecek plan ları bu ama ben tepkimi koyarım böyle olursa eşimle huzurumuz bozulmaz inşallah
Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek
Gitsin baksın tabi kışıda onlarla geçirmek şartıyla. Bu durumda sizde kalmaya devam edemez diye düşünüyorum,iyi tarafından bakın.
Neyini dert ettiniz ki,siz kendiniz basa cikin bence,isiniz de varmis madem ya da simdi yoksa da calisma olanaginiz varmis..Kaynanayi basiniza sarmaktansa.. cocuklarla biraz belki 2yil skntı cekersiniz ama sonrasi iyi olur..Bi daha da gelmeye yuzu olmaz iste. Gerci yuzsuzluk yapip ben gene geldim de diyebilir. Ondan sonrasida size kalmis iste, dersiniz cocuklar buyuyunce mi aklina bura geldi bana bakamam diyodun,benimkiler cocuk.degilmiydi diye...
Gitsin orda kalsın işte negzel
Kızinin evinde bakacaksa zil takıp oyna yok ama senin evindeyse itiraz et.
kızının evinde bakmak şartıyla evet
kv işte illa öz kızını kayıracak kimisi
boşverin
Ben olsam bir daha asla bende kalmasini kabul etmem. Evindeki cocuga bakmaz mi insan. Bundan sonra kislari gorumcede kalsin.
Haklısınız yaptığı çok ayıp. Ama bundan sonra da kızıyla yaşamalı
ne güzel işte çocuğa senin evinde bakmayacaksa,bassın kızının evinde kalsın yaz kış.
Gitsin kizinda kalsin kışın.
Görümcenizinki çocukta sizinki patlıcan mı?Ayıp yahu torun torundur..Bu zihniyetteki insanla aynı evde yaşamışsınız,sabrınızı alkışlıyorum.
Herkesin dediği gibi kışında artık görümcenizde kalır.Sizde rahat edersiniz.
Herkes de gitsin kendi evinde kalsın o zaman.
Normalde bakmak zorunda değil derim ama aynı evdesiniz yani ayıp denen bir şey var.
Ne guzel 12 ay gitsin kizinda kalsin iste
O kizi
Siz gelinsiniz
Arada o kadarcik fark olur
Orda yaşarsın artık deseydin . .
Adaletsiz dünya . .
Konu sahibinin çocuğuna aynı evde kalırken bakmayan kayınvalidesi, şimdi kendi kızının çocuğuna bakacakmış diye, "ne güzel işte artık orada kalır" demiştik ya, kayınvalidesi bakacağı çocukla aynı evde değil, konu sahibinin evinde kalacakmış. Yani aynı evde yaşadığı torununa bakmamış, şimdi aynı evde yaşamadığı torununa bakacakmış.
Konu sahibinin çocuğuna aynı evde kalırken bakmayan kayınvalidesi, şimdi kendi kızının çocuğuna bakacakmış diye, "ne güzel işte artık orada kalır" demiştik ya, kayınvalidesi bakacağı çocukla aynı evde değil, konu sahibinin evinde kalacakmış. Yani aynı evde yaşadığı torununa bakmamış, şimdi aynı evde yaşamadığı torununa bakacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?