kaynanam ve cocuk bakma

Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek

Yukarıda kızının yanında kalacak demiştin. Hem sende kalmaya devam edecek oh ne ala, kabul etme bence. Kızının yanında kalsın çocuğuna bakacaksa...

Yukarıda kızının yanında kalacak demiştin. Hem sende kalmaya devam edecek oh ne ala, kabul etme bence. Kızının yanında kalsın çocuğuna bakacaksa...
Gündüzleri oraya geceleri bize gelecekmiş yine eğer çocuğu da gündüz alıp getirirse sürekli o zaman cingar çıkar zaten

Evet bence de haksizlik.ama ogluna haksizlik ediyor.onun yerinde olsam uzulurdum.kizinin cocugu olunca onemli ama oglunun cocugunu benimsemiyor demekki.

Aynı evdeki torununa niye bakmamış da şimdi kızının çocuğuna bakıyor. Bence konuş hiç adil değil yaptığı.
Onların paraya ihtiyacı varmış sanki bizim yoktu aynı evdeyken bin bir bahaneyle bakmadı oğluma yok hastayım yaşlıyım diye şimdi birden genclesti hastalığı felan hiçbirşeyi kalmadı eşimde aslında tepki vermek istiyor ama anne işte diyo

Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek
Ne kadar saf bir kadınsınız siz?
Kv görümcemin kızına bakacak ama bende kalacak üstüne birde kızı bana getirecek Ay çok alemsiniz.....
Şaka gibi vallahi. Bir an için yazdıklarınızı gerçek sandım.Kv görümcenin kızına bakıp sizde kalmaya devam edecek kısmı komesi filmi gibi geldi bana haa gerçekse ben korku filmine döndürürdüm bu olayı.

Sana çok komik gelmiş belliki ama ben tamda böyle bir durumun içindeyim birde ne olursa olsun senin ister inan ister inanma böyle dalga konusu yapmaya hakkın yok yorum yazmayı ver yeter

ayrıca sensin o saf

Cıngar çıkarırdım gibime geliyor eğer anlattığın gibiyse eksiksiz, suratına dahi bakmazdım.

Neden bu kadar sessiz kaliyosun?
Ben burda boyle konular gorunce cok uzuluyorum ya. Ben kv ne dusunuyosam direk soyluyorum.
Neden baskasinin istekleri icin kendimi uzeyim ki?
Izin verme bana boyle birsey yapsa asla kabul etmezdim. Gitsin kizinda kalsin.
Hayati kendine zehir etme,birak baskalarinin keyfi bozulsun

Cıngar çıkarırdım gibime geliyor eğer anlattığın gibiyse eksiksiz, suratına dahi bakmazdım.
Eksiksiz böyle canım gorumcemle evlerimiz aynı mahallede kızı çok yaramaz oyalamak için getirebilir diye düşünüyorum annesi gelince çocuğun benim eve gelecek plan ları bu ama ben tepkimi koyarım böyle olursa eşimle huzurumuz bozulmaz inşallah

Sakın kavga etme eşinle, üzüntünü belli et sadece gücüme gidiyor de laf sokma.
Eşin üzüldüğünü görürse merak etme tepkisini koyar.
Kavga edersen sen de o da huzursuz olursunuz.

Bemya herkes kendi cocuguna baksin. Bunu genel diyorum.
Bem sevmiyorum anneanneye babaanneye cocuk baktirmayi. Zaten cocuk bakip büyütüyor sonra torun bak. Hic dinlenemiceklermi.
Annemde bir cok kez torun bakti hemmkizinin hem oğlunun. Hala bakiyor ama ben kızıyorum acickasim artik yasli ve herkesin kendi cocuguna bakmasini diyorum ve istiyorum cunku cok yoruluyot kiyamiyorum. Kayinvalideminde 2 oglu var. Buyugu ile ben evliyim daha hic torun tatmadi ama simdiden ben bakmam diyor. Zaten vermemki bakmasina.
Ben calismiyorum etmiyorum ne diye baksin diye vereyim.
Çalışırsam birsey diyemem. Buyuk konusmak istemem tabi...

Ben de herkesin kendi çocuğuna bakması taraftarıyım ama ayrımcılığa hiç tahammülüm yok.
Bana gelip herkes kendi çocuğuna baksın diyen kimse başka torununa bakarsa, ona göre muamele görür.

İyi de onların çocuklarına bakacaksa onların evinde kalsın. Öyle saçma şey mi olur? Duyulmuş şey değil. Niye kabul ediyorsunuz?

Gitsin baksın tabi kışıda onlarla geçirmek şartıyla. Bu durumda sizde kalmaya devam edemez diye düşünüyorum,iyi tarafından bakın.

Gitsin orda kalsın işte negzel

Kızinin evinde bakacaksa zil takıp oyna yok ama senin evindeyse itiraz et.

kızının evinde bakmak şartıyla evet
kv işte illa öz kızını kayıracak kimisi
boşverin

Ben olsam bir daha asla bende kalmasini kabul etmem. Evindeki cocuga bakmaz mi insan. Bundan sonra kislari gorumcede kalsin.

Haklısınız yaptığı çok ayıp. Ama bundan sonra da kızıyla yaşamalı

ne güzel işte çocuğa senin evinde bakmayacaksa,bassın kızının evinde kalsın yaz kış.

Gitsin kizinda kalsin kışın.

Herkes de gitsin kendi evinde kalsın o zaman.
Normalde bakmak zorunda değil derim ama aynı evdesiniz yani ayıp denen bir şey var.

Ne guzel 12 ay gitsin kizinda kalsin iste
O kizi
Siz gelinsiniz
Arada o kadarcik fark olur

Orda yaşarsın artık deseydin . .
Adaletsiz dünya . .

Konu sahibinin çocuğuna aynı evde kalırken bakmayan kayınvalidesi, şimdi kendi kızının çocuğuna bakacakmış diye, "ne güzel işte artık orada kalır" demiştik ya, kayınvalidesi bakacağı çocukla aynı evde değil, konu sahibinin evinde kalacakmış. Yani aynı evde yaşadığı torununa bakmamış, şimdi aynı evde yaşamadığı torununa bakacakmış.

Adaletin bu kadar mı anneciğim derdim net

Neeeee ohaaaa :O
Biz de diyoruz ki ne guzel.iste gider basindan diye.. ay ne sacmalik oldu canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…