Meraba arkadaşlar kaynanam yazın memleketinde kışın da bizimle kalıyor zamanında oğluma bakarsa en azından kislarida olsa çalışacağımı soyledigimde herkes kendi çocuğuna baksın bakamam demişti bizde saygı duyduk ustelemedik şimdi çok şükür oglum okula başlayacak kızımda 1.5 yaşında gel gelelim kaynanam gorumcemin kızına bakacakmis bi yandan ne hali varsa görsünler diyorum bi yandanda bilmiyorum işte haksızlık gibi geliyor siz olsanız ne düşünürsünüz
herkes kendi çocuğuna baksın bakamam
Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecekSizin için iyi olmuş. Artık sizle değil, onlarla oturur.
İleride de sizle oturmak isterse, "çocuğuna bakamam demiştin ama görümcemin çocuğuna baktın. Demek ki orada daha rahat ediyorsun. Bu yüzden bizimle değil, onlarla oturman daha uygun olur" diyip kabul etmezsiniz.
Bir de kışın bizimle oturuyordu demişsiniz. Nasıl oturuyordu da bakmıyordu anlamadım. Sizinle aynı evde oturuyordu ve sen de işe gitme çocuğa bak, ben bakmam mı diyordu?
Çok haklısın cnm ama olay o değil zaten mecbur değil kaynanam bakmak istemediğinde biz saygı duyduk ustelemedik benim içimi kemiren şey benim uysal oglum a bakmak istemeyen kadın gorumcemin yemek yememe problemi olan ve atik bi o kadarda yaramaz kızına güle oynaya bakması üstüne birde benim evde kalmasıherzaman haksızlık oluyor arada.ama ne olursa olsun herkes kendı cocuguna baksın. calışcaksanda kreşe yada bakıcı tut. kvde dahı olsa cocuguna bakma zorunda değil. bir yaştan sonrada cekılmıyor hep olumsuz tarafından bakmayın. ben bile kendı cocugumda cok aktif oldugu ıcın zorlanıyorum. kendımden kat kat büyük olan kvdem yada annem nasıl baksın?! bir saat ıkı saat bakar o ayrı ama hergün cok fazla. herkes doğruduna baksın. bakamıyorsada calılmak zorundaysada doğrumasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?