- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bemya herkes kendi cocuguna baksin. Bunu genel diyorum.
Bem sevmiyorum anneanneye babaanneye cocuk baktirmayi. Zaten cocuk bakip büyütüyor sonra torun bak. Hic dinlenemiceklermi.
Annemde bir cok kez torun bakti hemmkizinin hem oğlunun. Hala bakiyor ama ben kızıyorum acickasim artik yasli ve herkesin kendi cocuguna bakmasini diyorum ve istiyorum cunku cok yoruluyot kiyamiyorum. Kayinvalideminde 2 oglu var. Buyugu ile ben evliyim daha hic torun tatmadi ama simdiden ben bakmam diyor. Zaten vermemki bakmasina.
Ben calismiyorum etmiyorum ne diye baksin diye vereyim.
Çalışırsam birsey diyemem. Buyuk konusmak istemem tabi...
Konu sahibinin çocuğuna aynı evde kalırken bakmayan kayınvalidesi, şimdi kendi kızının çocuğuna bakacakmış diye, "ne güzel işte artık orada kalır" demiştik ya, kayınvalidesi bakacağı çocukla aynı evde değil, konu sahibinin evinde kalacakmış. Yani aynı evde yaşadığı torununa bakmamış, şimdi aynı evde yaşamadığı torununa bakacakmış.
Anlaşılan çok art niyetli harbiden de iyi bir insan değilsiniz. Yaptığım yorumu bu denli kötü algılamak için tavan seviyede kötü niyetli olmak gerek.ayrıca sensin o saf
Anlaşılan çok art niyetli harbiden de iyi bir insan değilsiniz. Yaptığım yorumu bu denli kötü algılamak için tavan seviyede kötü niyetli olmak gerek.
Sırf bana laf sokmak için iki kere yorum yazmışsınız vallahi bravo.
Dip not: Kv belliki sizi çok iyi tanımış ki çocuğunuza bakmamış.Sizin ağzınızdan Kv dinleyip ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum kendisinden özür dilerim.
Teyzecim kusura bakmayın lütfen sizi tanımadan etmeden burada mazlum olduğuna inandığım birinin ağzından dinlediğim hikaye üzerine size karşı haksız yorumda bulundum.
Ama anladım ki sizin bir kabahatiniz yokmuş. Kendisi harbiden de egosu yüksek biri olduğu için herşeyi kendi niyetine göre algılıyor maalesef.
Neyse teyzecim siz nasıl bir karar verdiyseniz gerçekten de doğru bir karar vermiş iyi yapmışsınız.Gidin kızınızın kızına bakın bence de
Her ne kadar sizi tanımasam da ellerinizden öpüyorum Allah sabırlar versin size.
. Birincisi senAnlaşılan çok art niyetli harbiden de iyi bir insan değilsiniz. Yaptığım yorumu bu denli kötü algılamak için tavan seviyede kötü niyetli olmak gerek.
Dip not: Kv belliki sizi çok iyi tanımış ki çocuğunuza bakmamış.Sizin ağzınızdan Kv dinleyip ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum kendisinden özür dilerim.
Teyzecim kusura bakmayın lütfen sizi tanımadan etmeden burada mazlum olduğuna inandığım birinin ağzından dinlediğim hikaye üzerine size karşı haksız yorumda bulundum.
Ama anladım ki sizin bir kabahatiniz yokmuş. Kendisi harbiden de egosu yüksek biri olduğu için herşeyi kendi niyetine göre algılıyor maalesef.
Neyse teyzecim siz nasıl bir karar verdiyseniz gerçekten de doğru bir karar vermiş iyi yapmışsınız.Gidin kızınızın kızına bakın bence de
Her ne kadar sizi tanımasam da ellerinizden öpüyorum Allah sabırlar versin size.
BEnim art niyetli kötü biri olduğumu bir msj la mi anladın bravo o zaman sana sen ne kadar saf bir kadınsın yazarsan kim olsa tuhaf gelir yorumunuzu kendinize saklayın o zaman ben kötü niyetli biriyim ya anladınız ya sip şak uzak dur kardeşim o zamanAnlaşılan çok art niyetli harbiden de iyi bir insan değilsiniz. Yaptığım yorumu bu denli kötü algılamak için tavan seviyede kötü niyetli olmak gerek.
Bazen kendi kendime düşünüyorum diyorum ki "burada yazılan konuları tek ağızdan okuyup karşı tarafı bilip bilmeden sallıyoruz ama konu sahib ne kadar haklı yada ne kadar tarafsız anlatmış olabilir ki bizde hemen babamızın kızı gibi konu sahibini koruyup karşı tarafı yerden yere vuruyoruz'' diyorum.
Bende size verdiği tepkiye şaşırdım gerçektende..
Kötü bişey dememişsiniz..
Bence sende su an alinganlik ediyorsun zira herkes ironiyi anlayamaz. Konu sahibesi hizlica okudu buyuk ihtimal. Yanlis anlasilma oldu tartismayin bos yere.Bazen kendi kendime düşünüyorum diyorum ki "burada yazılan konuları tek ağızdan okuyup karşı tarafı bilip bilmeden sallıyoruz ama konu sahib ne kadar haklı yada ne kadar tarafsız anlatmış olabilir ki bizde hemen babamızın kızı gibi konu sahibini koruyup karşı tarafı yerden yere vuruyoruz'' diyorum.
İşte onlardan bir tanesi de bu konu sahibi.Konu sahibinin tutumu hiç doğru gelmedi bana.Kv yazmış ama neye göre kime göre yazmış? Ben kendisine Latife ederek yaklaştım hakaret etmedim ama o bana resmen bağırmış hakaret etmiş.
Şimdi bu zihniyete sahip birinin çocuğuna Kv demek ki bişeyler biliyor ki bakmak istememiş.Bence konu sahibi Jv neden kışları onlar da kaldığını da yazsın.Bizim bir komşumuz vardı oğlu evlenince geliniyle anlaşamadı o da yazın 6 ay memleketine gidip kalıyordu kışları da soğuk diye gelip kendi evin de kalıyordu. Konu sahibine "Kv evinde tutma diyoruz ama ne malum Kv'nin kendi evine çöreklenmediğini? Yada evlenirken bu şartla evlenmediği ne malum?"
Velhasıl evin içini bilmiyoruz kişilerin ne olduğunu da bilmiyoruz ama burada ki gibi kişilerin yazılarından ve tutumlarında kişilklerini anladığımda ise konudan elimi hemen çekiyorum.
İçimden de "Ne ekersen onu biçersin" diyorum
Yok canım ben kendisiyle bir tartışmaya yada polemiğe girmedim hatta onun benim yorumumdan alıntı yapıp bana yazdıklarını bile okumuyorum ki şu hamile halimle gerilmeyeyim diye.Bence sende su an alinganlik ediyorsun zira herkes ironiyi anlayamaz. Konu sahibesi hizlica okudu buyuk ihtimal. Yanlis anlasilma oldu tartismayin bos yere.
+1 firsat bu firsat gonder bu kadını evinden konu sahibiYukarıda kızının yanında kalacak demiştin. Hem sende kalmaya devam edecek oh ne ala, kabul etme bence. Kızının yanında kalsın çocuğuna bakacaksa...
+100Hayatta izin vermem. Inat edip kalirsa ona da cocuga da bir rahat vermem.
Neeeee ohaaaa :O
Biz de diyoruz ki ne guzel.iste gider basindan diye.. ay ne sacmalik oldu canim.
Hayatta izin vermem. Inat edip kalirsa ona da cocuga da bir rahat vermem.
Ayrıca ben bu konuyu siz saygıdeğer hanimlardan tecrubelerine dayanarak neler tavsiye edersiniz diye anlatacak kimsem olmadığı için dertleşmek için yazdım derdimi burda alay konusu olmak için değil yazan herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?