kaynanam ve cocuk bakma

Aynen kadin geceleri aksam yemegine niye geliyor o zaman
Oğlunun torunu patlican kızdan torun can
Gelini evde oturup kendine hizmet etsin kızı rahat rahat çalışsın
Nefret ediyorum böyle düşünenlerden

Sen bir de beni hamileyken görecektin, sen yine iyisin ben bildiğin chucky dim
Forum da oluyor böyle şeyler normaldir, birbirimizin mimiklerini görmüyoruz. Hayırlı doğumlar bu arada bebişin sağlıkla gelsin inşallah :)

Amin canım inşaAllah.
19 yıl aradan sonra tekrardan annelik duygusunu yaşayacak olmamın verdiği bir heyecan ve korkum var
Chuky demişken bebeğim kesin öyle olacak gibi düşünüyorum
Hhahahah ay nerden aklıma getirdin seyredesim geldi zamanın da seyretmeyi çok severdim.

Aman seyretme şimdi, doğumdan sonra bakarsın gerçi bir müddet bebiş rahat bırakmaz ama :)
Ben hala bakamam o filme

Aman seyretme şimdi, doğumdan sonra bakarsın gerçi bir müddet bebiş rahat bırakmaz ama :)
Ben hala bakamam o filme
Yok canım ben filmlerden çok etkilenmem genelde.Geçen gün Brad Pitt'in son filmi dünya savaşı Z'yi seyrettim çok etkileyici bir filmdi.
Zombi filmleri vazgeçilmezimdir zaten.
Bebek rahat vermez kısmı için de ben bebeği bir ayak bağı yada hayatı engelleyici bir unsur olarak görmüyorum.
Kızımı büyütürken de çok rahat bir hayatım oldu.Bebeğime göre yaşamam bebeğimi kendime göre ayarlarım.
Bu benim 3. Gebeliğim az biraz tecrübem var ama yaş 40 olunca biraz panikatak sorunları oluyor arada

Hanımlar konuya dönelim lütfen.

Öf bu dert yığını kaynana kışları neden sizde kalıyo?Yazları memlekete dönebiliyosa kışları da orda kalsın bela mıdıır nedir bu kaynanalar yahu.Neden keni evlerinde kalmazlarki.......................

Canim ogle kisiler var ki, cocuklarini annelerine birakip tatile cikiyorlar. Hadi insan bunalir 1-2 gunlugune gider amenna... ama inan okadar rahat insanlar varki baslarina atip atip giden. Asil onlara kiziyorum. Yoksa herkes lazim oldukca baktirir ki insan ihtiyac duyuhor gercektende biraz olsun birilerin bakmasina ve dinlenmesine.
Abartanlar icin diyorum.

Kendi kızının yavrusuna bakmak ile gelininin yavrusuna bakmak çok farklıdır.

Kızının evladına bakınca öyle çok fazla trip kural v.s olmuyor. Olsana karşılıklı anlaşıyorlar.
Gelinde öyle olmuyor.
..

Ve ayrıca bu yüzden trip atılmaz. O zaman bakamıyordu, şimdi bakabiliyor hepsi bu.

Daha dün bebekle tatil nasıl olur ki diye konuşurken annem bize bırakır gidersin dedi. Yok ben özlerim, kedimi bile özlüyorum dememe rağmen kafanı dinlersin iyi olur dedi. Anneler baktıktan sonra kimseye laf düşmez bence. Anneler de inanın bakamayacak durumda olunca söylüyorlar. Benim annem diyor, benim kollarımda derman kalmadı sürekli bakmak için siz bakıcı tutun ben başlarında dururum böylece güvenli olur diye.
Yani sizin durumunuz nasıl bilmiyorum. Anneniz çok mu eziliyor, sesini çıkaramıyor mu bilmiyorum ama kendi annenizin örneğinden genellemeseniz keşke. Herkesin annesi ile olan ilişkisi aynı olmuyor. Abartanlar da anneleri izin verdiği ölçüde abartıyor sonuçta. 1 haftalık tatili misal abartı gördüğünüzü anlıyorum ben bu durumda ama 1-2 günlük tatil mi olur?

Konu sahibi kayınvalide ile yaşıyor yani aynı evin içinde yaşadığı ve zaten kurallarına ortak olduğu torununa bakmıyor. Ve görümcesinin çocuğunu da eve getirip bakma durumu var ki bence küfür gibi. Çok istiyorsa kızının evinde kalıp bakabilir mesela. Onun dışında kvnin kendi evinde yaşadığı bir durumda ben de sizin gibi düşünürdüm. Oğlununkine bakmayıp kızınıkine bakabilir kendi keyfi. Ama oğlunun evinde yaşayıp, onunla yaşamaya razı gelmiş gelininin çocuğuna bakmaması büyük ayıp. Bunun üzerine oğlunu reddedip kızının bebeğine bakmayı kabul etmesi de katmerli ayıp.

Bizimmi normal derecede de annem bakmaktan memnun. Annem yasli diye ben kiyamiyorum.
Bilmiyorum valla bacim. Belki cocugum yok ondan oyle diyom.

baksin ama kizinin evinde

Durum bu anlattığınız ise evet gerçekten haksızlık.
O zaman net tavır sergilenmeli.

Ben okurken sinir oldum. Kesinlikle kabul etmeyin, gidip kızında kalsın, bu kadar adaletsizlik olur mu ya. Her şeyi açık açık söyleyin, size haksızlık yaptığını ve artık onda kalması gerektiğini açıkça söyleyin hiç çekinmeyin, siz sinir olacağınıza o biraz rahatsız oluversin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…