• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve eleştiri

Leylamalatya44

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
155
128
23
Kaynana beni görüntülü arıyordu eşimin mesleğinden dolayı doğudayız arar asla kırmam saygısızlık yapmam kimsenin dış görünüşüne bugüne kadar seninde şuran niye şöyle demem ama kadın sürekli abartısız hastamısın göz altın mor tekrar arar yine aynı kendini ne kadar kusursuz görüyorsa artık iyi niyet yok bence en son kocama söyledim oda ara sıkıntını söyle dedi söyledim tamam annecim bide demem dedi demedi de ama her görüntülede tam söyleyecek gibi oluyo sonra söylemiyor bende dün noldu rengin sararmış anne dedim bozuldu hastamızın dedim neye uğradığını şaşırdı ben insanlara hassas davrandıkça kendilerinde eleştiri hakkını görüyorlar artık bende lafımı esirgemeyecem

Kızlar en az on beş kere demiştir bu lafı iyi niyetli olduğunu sanmıyorum çünkü yüzümde sivilce cıkıncada aa çenene noldu filan derdi sanki kendisi Jennifer Lopez ne kadar cüretkar kendini bilmez insanlar var ben kimseyi eleştirmem çünkü doğru değil artık bende bana nasıl gelirlerse öyle gidicem

Normalde benim de rengim benzim attığından kaynanam söyler ama hep değil tabi . Size Bunu sürekli mi söylüyor yoksa size karşı bir arttniyetlemi?
Hep söylüyor du cnm hep on kere görüntülü arıyor diyelim onundada noldu hastamızın gözün altı niye mor

Kaynanamla telefonda naber nasilsindan olusan 2 dklik konusma disina cikmam sahsen
Goruntulu konusmak nedir Allah aşkina
Madem goruntulu konusacaksiniz illa, filtre secip oyle arayin
Kedi surati ördek surati vs
Hem boylece biyiklarin cikmis gagan uzamis falan da diyemez 😒
Torun için arar bende çok konuşmam zaten torun varya onun için arar benle bizzat konuşmak için değil hanımefendi

Torun için arar bende çok konuşmam zaten torun varya onun için arar benle bizzat konuşmak için değil hanımefendi
E torundan cok sizinle konusuyor ya hanimefendi, gozaltlarin mor, çenene noldu vs 🥴
Madem hep bi laf soyluyor kamerayi sadece cocuga yoneltin sizde

Kızlar en az on beş kere demiştir bu lafı iyi niyetli olduğunu sanmıyorum çünkü yüzümde sivilce cıkıncada aa çenene noldu filan derdi sanki kendisi Jennifer Lopez ne kadar cüretkar kendini bilmez insanlar var ben kimseyi eleştirmem çünkü doğru değil artık bende bana nasıl gelirlerse öyle gidicem
Seninki yine insaflıymıs..Çiçeği burnunda yeni gelinken yüzüme asla birşey demeyip milletin icinde birden bana sen de kambur duruyorsun hep söylüyorum deyince 20 yıllık kin baslamis oldu😄

Haftada bir yüzünü gören ben bu yorumu begendi:spor:
Haftada 1 bile fazla doz sayilir 🫠🥴
Hayır ben kaynanamı severim de niye görüntülü konuşayım ki? Ne konuşacağım, oğlu konuşsun işte çocukları mı gösteriyor dolandırıcı dayıdan mı bahsediyor, köyde arazi mi satıyorlar ne konuşurlarsa konuşsunlar. Bana ne 😁

Hayır ben kaynanamı severim de niye görüntülü konuşayım ki? Ne konuşacağım, oğlu konuşsun işte çocukları mı gösteriyor dolandırıcı dayıdan mı bahsediyor, köyde arazi mi satıyorlar ne konuşurlarsa konuşsunlar. Bana ne 😁
Tek tuşla kvdeyle iletisimin kesilmesi ferahligi da ayri tabi 🥴
Yakin oturanlar napsin 🤤

Back
X